O operaţiune psihologică globală de înspăimântare a Americii este abil derulată pentru a justifica Războiul împotriva Terorii


Cum se face că şi după 15 ani povestea oficială încă prevalează în întreaga Americă, în ciuda unor dovezi covârşitoare ale complicităţii masive a guvernului?


Poporul american a suportat până acum 15 ani lungi de așteptare pentru ca adevărul cu privire la tragicele evenimente de la 11 septembrie 2001 să fie dezvăluit public. Adevărul despre 11.09 este, însă, atât de controversat, încât lumea se va schimba radical odată ce crima va fi expusă și adevărații criminali vor fi identificați. Dar atunci de ce durează atât de mult ca un raport real al faptelor să fie făcut public?

Deoarece atacurile teroriste de tip „steag fals” din 11.09 au constituit cel mai important eveniment al acestui mileniu, în ceea ce privește implicaţiile de anvergură (cu scop precis) și repercusiunile profunde (deliberate) asupra întregii civilizații planetare. A şi fost conceput în acest fel. Dar, de către cine… cu adevărat?!

Tot aşa cum continuă să aibă o influență extraordinară asupra vieților a miliarde de oameni din întreaga lume, evenimentele din 11.09 vor continua să exercite o putere nemăsurată asupra celor care le-au ordonat și provocat.
Întrebarea rămâne atunci: cum de această situaţie încă persistă, deşi internetul funcționează excelent acum? Deşi volumele de dovezi și mărturii incontestabile pot fi găsite pe întreaga World Wide Web, de ce vinovaţii sunt încă liberi? Cum de ocupă încă locuri de putere și influență în întreaga lume?

În realitate, există mai multe motive pentru această stare de fapt destul de complicată și confuză, dar unul dintre ele este fundamental.

Dependenţa de amăgire

Poporul american este încă atât de dependent de amăgire încât nu va accepta, nu poate sau refuză să accepte adevărul evenimentelor cutremurătoare din acea zi. Mulți nici măcar nu vor să meargă în această direcţie și s-au blocat faţă de orice tip de gândire critică referitor la această chestiune.

Această dependență societală faţă de amăgire a fost cultivată și hrănită din ziua în care s-au născut pe pământ american. Pentru cei care imigrează în SUA, același proces începe chiar din ziua în care pun piciorul pe pământ american. Tot acest proces de programare şi control al minții a început ca o cerință care a fost necesară pentru a transforma SUA în brațul militar al Noii Ordini Mondiale.

Numai prin aprofundarea acestei înțelegeri cruciale va apărea cineva care să sesizeze cu adevărat enormitatea și complexitatea acestei agende secrete în curs de desfășurare. Cetățenilor din SUA li s-a promis visul american datorită angajamentului lor faţă de această agendă. Atâta vreme cât ei luptă în războaiele de agresiune neprovocate ale bancherilor – pornite la ordin – pe întreaga planetă, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, se va avea grijă de ei. Bine ați venit în societatea de consum în curs de dezvoltare – de tip american!

O asemenea strategie ar putea fi totuşi pusă în aplicare doar cu acordul implicit al populației. Astfel, factorii decizionali ai Noii Ordini Mondiale au trebuit mereu să fabrice şi să obţină, în mod repetat, consimțământul întregii națiuni. Numai în acest fel vor apărea oamenii necesari pentru a lupta în războaie. Numai în acest mod plătitorii de taxe vor fi dispuşi să permită să fie cheltuită o asemenea avere pe războaie fără sens. Numai în acest fel vor permite ca sângele fiilor lor să fie vărsat pe pământ străin.

Dar cum de au convins poporul să sacrifice atât de mult sânge și bani pentru a purta atât de multe războaie de agresiune neprovocate în toată lumea?
Planul operațiunii teroriste din 11.09 a fost creat pentru a insufla o reacție culturală de stres post traumatic în întreaga societate. Și a funcţionat de minune pentru cei de la putere (TPTB – The Powers To Be) până în ziua de azi.

Operațiunea serviciilor secrete din 11.09: crima mileniului sponsorizată de stat

11.09 s-a dovedit a fi singurul eveniment al Noii Ordini Mondiale de tip „steag fals” care a fabricat un consimţământ pentru tot restul secolului… având grijă ca adevărul să nu iasă niciodată la lumină.
Drama teribilă și marile pierderi asociate cu acele false atacuri teroriste din 11 septembrie au fost minuţios plănuite pentru a traumatiza atât de mult poporul american, încât acesta să nu pună niciodată sub semnul întrebării viitoarele războaie care s-ar fi purtat drept consecinţă. Acesta este motivul pentru care 9/11 a fost un plan executat pe 11.09.01, o dată care este strâns legată de ideea de urgenţă (9/11 în SUA este numărul de telefon care se apelează în situații de urgență). În acest caz particular a fost o urgență națională fără precedent şi de proporții catastrofale.

Atunci când ne gândim că inclusiv numerologia cabalistică şi astrologia ocultă au fost folosite intenționat pentru a fabrica o astfel de serie de evenimente cutremurătoare, devine mai lesne de înțeles care au fost cu adevărat obiectivele pe termen lung. Cu cât efectele de stres post-traumatic se resimt mai mult la nivel social, cu atât mai îndelungate sunt consecințele pentru poporul american. Şi acesta este şi motivul pentru care dependenţa de amăgire este prima care trebuie tratată.

Până când vraja iluzorie a evenimentelor din 11.09 nu va fi complet înlăturată pentru o masă critică de oameni, status quo-ul de apatie și indiferență față de situația dificilă a altor națiuni va rămâne intact. Atunci când conștiința colectivă se va expansiona suficient de mult încât frica ce o afectează să fie dizolvată iar adevărurile întunecate să poată fi înfruntate, întreaga conspirație criminală din 11.09 va începe să se destrame imediat.

Recenta campanie electorală din SUA a creat o adevărată sete de adevăr în ceea ce priveşte atacurile din 11.09. Candidații au fost atât de polarizaţi în jurul ei, încât au apărut și multe dezvăluiri, şi astfel noi investigaţii au început să fie realizate. Aceasta este o mișcare foarte bună în direcția corectă privind expunerea acestei „crime a mileniului sponsorizată de stat”.

Concluzie

Ceea ce este crucial să fie înţeles cu privire la descoperirea adevărului despre 11.09 este că acesta trebuie să fie dezvăluit în felul potrivit, la momentul potrivit și de către mesagerii potriviţi. Consecințele unui adevăr atât de crud vor fi cu siguranţă atât de rapide și severe că lumea trebuie să fie pregătită să-l primească.

„Stăvilarele adevărului despre 11.09 blochează un enorm corp de dovezi științifice, anecdotice și circumstanțiale care acuză guvernul federal SUA, diverși actori de stat străini, mass-media centrală, America corporatistă și pe alţii.” (extras din: Truth is the Lynchpin – It will be ‘pulled’ at the perfect time / Adevărul despre 11.09 este axul central – va fi „scos la lumină” la momentul potrivit)

În lumina celor expuse în extrasul precedent, ar trebui să fie foarte reconfortant să știm că mari puteri nevăzute acţionează din culise pentru a controla dezvăluirea adevărului despre 11.09.

Prin urmare, vestea bună în ceea ce privește adevărul despre 11.09 este că fiecare zi ce trece aduce omenirea mai aproape de momentul dezvăluirilor senzaţionale și transformatoare. Acea zi a adevărului va cataliza o transformare majoră a republicii americane, în special a guvernului federal al SUA, care va fi probabil dizolvat, astfel încât să poată fi complet reconstituit.

De asemenea, ordinea internațională va trece printr-o revizuire masivă pe măsură ce vechile relații distructive vor fi anulate iar unele noi şi constructive vor fi alcătuite. Tratatele și alianțele care sunt valabile astăzi vor fi toate reevaluate în lumina adevărului despre 11.09, care va fi în mod liber accesibil pentru ca toți să-l vadă și să-l audă. Aceste lucruri se pot petrece numai după ce duhul evenimentelor din 11.09 va fi complet eliberat din sticlă.

Având în vedere că duhul a fost deja eliberat (prin intermediul internetului) într-o anumită măsură, acum e de fapt doar o chestiune de execuție, atât la figurat și la propriu. Deoarece aceia care sunt cu adevărat responsabili pentru această „crimă a mileniului” sunt aceleași personaje care au purtat războaie în toată lumea în ultimii 15 ani de calamităţi. Ziua în care se vor prăbuși vine în sfârşit… și va apărea în cele din urmă ca un hoț noaptea, pe neașteptate, aşa cum s-a petrecut în dimineața zilei de 11 septembrie 2001.

Motivul pentru care Serviciul Național de Securitate a devenit versiunea americană a Big Brother-ului din 1984 se datorează faptului că infractorii știau că într-o zi adevărul se va afla. Ei au trebuit să închidă totul, astfel încât, atunci când oamenii s-ar fi trezit, să poată fi controlaţi în modul adecvat, pentru a nu reprezenta nicio amenințare pentru elitele care fie au permis comiterea atacurilor teroriste din 11.09, fie au ascuns adevărul despre ele.

Operațiunea secretă din 11.09 chiar a fost plănuită în acest fel – ca adevărul să iasă la lumină în cele din urmă. Toate lipsurile din raportul oficial al Comisiei ce a investigat atacurile din 11.09 au fost de fapt strecurate acolo cu multă chibzuinţă și în mod intenţionat de către criminali. Prin urmare, adevărata întrebare este: de ce au făcut-o în plină zi, când toată lumea ar fi putut examina locul faptei și să plece cu propria înțelegere a adevărului? Răspunsul la această întrebare conduce inevitabil la puterea supremă în stat, care a fost direct responsabilă pentru atacurile din 11.09.


Citiți și:

Tirania lui 11 septembrie: cărămizile statului poliţienesc american, de la A la Z

Alte două posibile motive declanşatoare ale evenimentelor din 11 septembrie 2001: aurul şi N.E.S.A.R.A.

 

yogaesoteric
7 ianuarie 2017

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More