O perspectivă lucidă asupra fraudării alegerilor

Fraude electorale, comparaţii gratuite şi Protocoale urmate pas cu pas…
Biroul Electoral i-a făcut cadou 160.000 de voturi (2,5 %) lui Adrian Năstase

Pe 29 noiembrie B.E.C. a început să facă publice datele oficiale în urma numărării voturilor. Aşa cum era şi firesc, pe parcursul zilei procentele diferiţilor candidaţi creşteau. La început, la fel au stat lucrurile şi cu numărul de buletine declarate nule, însă la ora 17, sfidând toate regulile matematice, numărul de voturi anulate a scăzut semnificativ cu 160.000. Întrucât numărul total de buletine de vot luat în calcul a rămas constant, singura explicaţie a acestui fenomen este că buletinele care au fost anulate iniţial au fost repuse în circuit şi calculate ca voturi pentru unul dintre candidaţi Urmărind procentele este clar că de acest lucru a beneficiat Adrian Năstase. În plus ieri raportul B.E.C. nu a venit la ora 17 aşa cum era anunţat ci a fost dat publicităţii mult mai târziu, la 18.45, adică exact cu 15 minute înainte ca Adrian Năstase să apară la jurnalele de ştiri şi să anunţe triumfător că se distanţează de Băsescu.

 

Nr. voturi nule

Procentaj din total voturi

Diferenta candidati

29.11 ora 12

392.447

5,54%

4,08%

29.11 ora 17

232 597

3,28%

6,35%

Diferenta

159 850

2,26%

+2,27%

De ce suntem puşi în aceeaşi oală cu Ucraina ?

În mai multe ziare din presa italiană apar titluri precum: ,,După Ucraina a izbucnit în România scandalul alegerilor trunchiate”. Liderul Alianţei Liberal-Democraţilor pentru Europa din Parlamentul European, Graham Watson a cerut Comisiei Europeene să verifice rezultatele alegerilor din România: ,,În caz contrar, lozincile portocalii de pe străzile Kievului vor fi transferate la Bucureşti”.

Nici presa românească nu este străină de manipulări în aceeaşi direcţie ,,Opoziţia importă modelul ucrainean” scrie Jurnalul Naţional. Şi iată o altă declaraţie interesantă a lui Cristian Tudor Popescu în Adevărul: ,,Nu întâmplător (atunci cu ce intenţii?) l-am întrebat pe dl. Băsescu, duminică seara, la Realitatea TV (..) dacă vede o analogie între România şi Ucraina. Dl. Băsescu a răspuns „categoric nu”, că „nu doreşte să destabilizeze ţara”.

Oare se încearcă inducerea unor mişcări de stradă şi la noi sau doar se pregăteşte terenul pentru mai târziu?

Ce se află în spate ?

Este uimitor cât de uşor de detectat este stratagema utilizată pentru fraudarea alegerilor. Până şi un şcolar care ştie puţin artimetică o poate descoperi. La fel, autobuzele cu turişti electorali s-au plimbat în văzul tuturor. Cu ce scop însă atâta ,,transparenţă” ? Să fie vorba doar de lipsă de inteligenţă ?

Este posibil ca cei care conduc acum ţara sunt atât de convinşi de eficienţa mijloacelor de manipulare şi de menţinere a unei stări de indiferenţă la nivelul oamenilor, încât nici nu se mai sinchisesc să se ascundă. Vă amintiţi experimentul cu câinii care erau atât de dezorientaţi de mesajele contradictorii primite, încât având mâncarea în faţă nici nu se mai atingeau de ea (vezi articolul De ce sunt oamenii indiferenţi?).

Dar, un lucru şi mai grav poate, confirmat de numeroasele paralele cu Ucraina, se plusează pentru a creşte nivelul de frustrare şi tensiunea oamenilor cu scopul de a-i face să iasă în stradă sau pentru a-i determina să apeleze la ,,salvatoarea” integrare în Uniunea Europeană.

Pentru cei care încă mai sunt sceptici, o să vă prezint câteva extrase concludente din planurile de instaurare a Noii Ordini Mondiale (« Protocoalele secrete ale înţelepţilor francmasoni ») care sunt deja puse în aplicare şi la noi:

,, Ţinta de căpetenie a acţiunilor noastre este să slăbim spiritul public al creştinilor prin critică, să-i facem să-şi piardă obiceiul de a cugeta adânc, deoarece gândirea profundă dă naştere împotrivirii fata de noi (…). Pentru a dezbina şi a câştiga opinia publică, trebuie să o buimăcim răspândind din diferite părţi şi vreme îndelungată atâtea păreri care se bat cap în cap, încât creştinii se vor pierde în labirintul acesta şi vor sfârşi prin a considera că este mult mai bine să nu ai nici o părere în politică”

(deja au reuşit, asaltaţi de atâtea informaţii contradictorii, mulţi români au ales să nu îşi exercite dreptul de vot).

,, De la noi porneşte teroarea care a cotropit totul.(…)Toate Statele, în urma acestor uneltiri abile, cer linişte, sunt gata să jertfească totul pentru pace, dar noi nu le vom da pace atâta timp cât ele nu vor recunoaşte deschis şi cu umilinţă Guvernul nostru Suprem. (…) Poporul a început deja să strige că trebuie să se rezolve problema sociala cu ajutorul înţelegerii internaţionale. Împărţirea poporului în partide i-a pus pe toti la dispoziţia noastră deoarece, pentru a susţine o luptă pentru putere, trebuie bani, iar banii sunt toţi sub controlul nostru

,,Aduceţi-vă aminte ca guvernele si popoarele nu văd decât aparenţa, înfăţişarea de la suprafaţă a lucrurilor.(…) Votul public, din care am facut arma ridicării noastre la putere şi cu care i-am obişnuit pe oameni prin diferite uniuni si tovărăşii), îşi va juca o ultimă dată rolul, pentru a exprima dorinţa întregii omeniri de a ne cunoaste mai de aproape înainte de a ne judeca. Iată de ce trebuie sa împingem toata lumea la votul public, fara deosebire de clasa si de cens electoral, pentru a putea întrona absolutismul majoritaţii, pe care nu-l poţi obtine de la clasele censitare inteligente

„.

,, Am înlocuit pe guvernator cu o caricatură a guvernului, cu un preşedinte luat din mulţime, din mijlocul creaturilor noastre, al sclavilor noştri. Vom putea introduce fără teama anumite schimbări ce ne vor fi favorabile nouă, de care nu va răspunde decât această creatura a noastră care va fi o marioneta. Ce ne pasa nouă dacă rândurile celor ce aleargă dupa putere vor deveni mai rare sau dacă se vor produce, în lipsa de preşedinţi, încurcături capabile de a dezorganiza în întregime ţara?

(vezi cazul Ucrainei). Pentru a ajunge la acest rezultat, care ne avantajează, vom unelti şi manevra alegerea de prşsedinti care au în trecutul lor o pată ascunsă (Adrian Năstase are chiar mai multe) Teama de o asemenea descoperire, dorinţa proprie fiecărui om odată ajuns la putere de a-şi menţine privilegiile, foloasele şi onorurile legate de noua sa condiţie, vor face din aceştia servitorii credincioşi ai poruncilor noastre”.

,, Popoarele, obosite de neorânduielile si caracterul usuratic al conducatorilor lor, vor ajunge sa strige: „Alungati-i si dati-ne un rege universal, care sa ne poata uni pe toti si sa distruga cauzele neînţelegerilor noastre: graniţele naţiunilor, religiile, calculele Statelor; un rege care să ne dea acea pace şi acea siguranţă pe care nu o putem obţine de la conducătorii şi reprezentanţii noştri.”

Ştiţi foarte bine că, pentru a face posibile asemenea dorinţe, trebuie să tulburăm în asemenea mod neîntrerupt, în toate ţările, legăturile dintre popor şi guvern pentru a ajunge să obosim întreaga lume prin dezbinare, duşmănie, ură şi chiar prin martiraj, foamete, răspândirea bolilor, pentru ca creştinii să nu vadă altă scăpare decât aceea de a recurge la suveranitatea noastră absolută si întreagă”

Aceste planuri dezvăluie temerea cea mai mare a francmasoneriei şi motivul pentru care suntem noi prigoniţi acum: ,,O alianţă trainică între toţi creştinii din lume ne-ar putea opri oricând, spun ei şi continuă plini de orgoliu prostesc, dar acum noi ştim că suntem scutiţi de această primejdie prin rădăcinile adânci de neînţelegere pe care nu le mai poate nimeni smulge din inima creştinilor”.

Toate aceste lucruri ar trebui privite cu luciditate, a nu le cunoaşte sau a le ignora cu bună ştiinţă înseamnă a le face jocul celor care plănuiesc din taină instaurarea Noii Ordini Mondiale. A ne retrage din viaţa socială şi publică ar avea aceleaşi efecte. Nu indiferenţa sau revolta, ci uniunea, iubirea şi compasiunea alături de credinţa în Dumnezeu ne vor ajuta să reuşim. Este încurajator faptul că Traian Băsescu replică ferm la toate comparaţiile deplasate care se fac în această perioadă cu Ucraina şi nici nu promovează apelurile disperate către Uniunea Europeană! 

Avem convingerea fermă că poporul român poate depăşi aceste evenimente recurgând la bunul-simţ credinţa şi înţelepciunea tradiţională românească. Pentru aceasta însă trebuie să fim lucizi şi să nu ne mai lasăm manipulaţi!

1 decembrie 2004
yogaesoteric 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More