O problemă nouă pentru persoanele vaccinate care vor să zboare cu avionul: cheagurile de sânge! Există risc de AVC în zbor

Agenția UE pentru Siguranța Aviației ar recomanda piloților să nu zboare câteva zile după vaccinarea Covid

Companiile aeriene au colaborat îndeaproape cu guvernele și cu echipa internațională de monitorizare a răspândirii coronavirusului pentru a promova pașaportul de vaccinare, folosind sloganul „no jab, no fly” (nu te vaccinezi, nu zbori). Și a funcționat, pentru că cetățenii cuminți, fricoși și creduli s-au lăsat repede folosiți pe post de cobai, „doar ca să poată pleca în vacanță”. O metodă de lucru testată și validată, ați putea spune, însă a apărut o problemă.

În acest moment, unele companii aeriene discută despre clienții vaccinați și despre riscul uriaș pe care aceștia îl prezintă în ceea ce privește formarea de cheaguri de sânge ca urmare a serului experimental ARNm, scrie presa olandeză.

De mai mulți ani, persoanele cu un risc crescut de formare de cheaguri de sânge au voie să zboare numai sub supraveghere strictă. Se recomandă ca ele să nu zboare, de preferință, decât în cazul unei situații care le pune viața în pericol.

La o anumită altitudine există un risc mai mare de complicații, de accident vascular cerebral, tromboză sau atac de cord dacă sunt deja prezente anumite predispoziţii la acestea. Avem acum informații care confirmă că cei care fac injecția (indiferent de marcă) sunt predispuși la probleme de coagulare a sângelui și hemoragii cerebrale ca principale reacții. Toate aceste reacții sunt similare cu restricțiile existente în acest domeniu.

Companiile aeriene discută acum despre răspunderea lor și despre ce să facă cu cei vaccinați, deoarece nu este indicat ca aceștia să călătorească cu avionul, pentru că zborul ar prezenta un risc pentru sănătatea lor, informează publicația olandeză Vrij Spreker.

În ciuda acestor realități, autoritățile din România nu fac nicio mențiune cu privire la riscurile existente pentru vaccinații care plănuiesc să zboare cu avionul.

Pe 28 martie, cotidianul Volkskrant a relatat că EASA (Agenția Uniunii Europene pentru Siguranța Aviației) le recomandă piloților să nu zboare timp de două-trei zile după vaccinarea împotriva covid.

Mesajul original provine de pe canalul Telegram „Time to move on” – o continuare a unui grup eliminat de pe Facebook al familiilor victimelor vaccinurilor covid.

Citiți și:
Adolescent de 17 ani din Utah, injectat cu prima doză de vaccin, internat în spital cu cheaguri de sânge la creier
Fotomodelul Erin Willerton a ajuns de urgență la spital după trei atacuri cerebrale și un cheag de sânge la nivelul gâtului, la doar 23 de ani, dar insistă că nu vaccinul covid e de vină

 

yogaesoteric
18 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More