Adolescent de 17 ani din Utah, injectat cu prima doză de vaccin, internat în spital cu cheaguri de sânge la creier

Un adolescent din Utah a fost internat în spital cu 3 cheaguri de sânge la nivelul creierului, dezvoltate după ce i s-a administrat prima doză a vaccinului anti-covid produs de Pfizer, relatează The Defender.
Everest Romney, în vârstă de 17 ani, a făcut „vaccinul” pe 21 aprilie 2021, iar a doua zi a început să aibă dureri la nivelul coloanei cervicale, febră și dureri puternice de cap. Mama lui, Cherie Romney, a spus că, inițial, medicul pediatru al fiului ei nu a luat în serios simptomele, punându-le pe seama unei întinderi musculare la nivelul gâtului. Însă ea era convinsă că era vorba despre altceva, potrivit relatării ABC4 News.

După mai mult de o săptămână cu aceste simptome, asociate cu incapacitatea de a-și mișca liber gâtul, după vizita la medicul specialist, băiatul a fost diagnosticat ca având două cheaguri de sânge în interiorul creierului și unul în apropierea lui. „Nu m-aș fi așteptat la așa ceva într-un milion de ani”, a spus Cherie Romney. „Cel mai rău este să vină doctorul să-ți spună: «Ei bine, i-am descoperit două cheaguri de sânge în creier.» Dar ceea ce mă apasă cel mai tare este că eu l-am lăsat să se vaccineze. Era sănătos și bine înainte. Nu poți decât să îți pui niște semne de întrebare atunci când totul începe să meargă prost.”

Everest a ieșit de la Terapie Intensivă pe 5 mai, dar mai are mult până să se recupereze. Mama lui a spus că încă nu se știe cât va fi necesar să rămână internat în spital. „Am avut nevoie de o minune, încă avem. Dar noi credem în minuni”, a adăugat ea.

Citiţi şi:
Profesoară de muzică în vârstă de 55 de ani din Italia a decedat la câteva zile după injectarea cu serul experimental covid. Familia îşi caută dreptatea în justiţie
67 de cazuri de tromboză după vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca, identificate în Germania

yogaesoteric
22 mai 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More