O vedetă TV din România susține că i s-au oferit bani să spună că are coronavirus

Bianca Drăgușanu, fostă prezentatoare TV, susține că i s-ar fi propus o sumă de bani pentru a ieși în public și a anunța că este infectată cu covid-19. Vedeta a declinat, însă, oferta.

Bianca Drăgușanu precizează că există vedete în România care, contra cost, au anunțat, de la începutul pandemiei și până în prezent, că au fost diagnosticate pozitiv cu covid-19. Fosta prezentatoare TV nu a oferit, însă, niciun nume. Totodată, Drăgușanu a dezvăluit că și ea a primit o ofertă în urmă cu opt luni să spună că este infectată, dar pe care a refuzat-o.

Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat. Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea. Mie mi s-a oferit o sumă de bani, să spun că am coronavirus. Autoritățile cam exagerează cu restricțiile astea. Sunt foarte responsabilă, dacă eu consider că e prea mare riscul, nu mă expun”, a declarat Bianca Drăguşanu, potrivit România TV.

Reamintim că mai multe persoane cunoscute din România au mărturisit că au avut coronavirus, inclusiv Andreea Esca sau Marcel Pavel. Artistul Dan Bittman a acuzat-o pe Esca de la ProTV că „și-a înscenat boala”.

Citiți și:
Presa din România va fi mituită din nou de guvern, de această dată cu 60 milioane de euro, pentru a face propagandă vaccinului covid
Nouă întrebări de etică și de bioetică legate de vaccinurile anti covid-19
COVID-19. Dincolo de prostie, ce justificare aveți pentru panică?

yogaesoteric
30 mai 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More