Românii, în pericol – a început vânătoarea de amenzi!

Polițiștii se revoltă: Ministerul de Interne condus de PNL vrea să preschimbe Poliția într-o mașină de dat amenzi!

Un document transmis polițiștilor la sfârșitul lunii februarie a provocat un adevărat scandal. Sindicatul Europol a dat totul în vileag: „Atenție! Normă de amenzi impusă polițiștilor”.

Am intrat în posesia unui document emis de la nivelul Poliției Române care dă startul «vânătorii de amenzi»”, scrie sindicatul, arătând că „Polițiștilor li se impune să raporteze zilnic, până la ora 23:00, numărul de contravenții aplicate, defalcat, amenzi/avertismente”.

Europol atrage atenția că „este pentru prima dată când există un asemenea interes vădit din partea MAI pentru amenzile aplicate de polițiști”.

Și, atenție – „este tot pentru prima dată când se induce în subconștientul polițiștilor că numărul de amenzi aplicate este un «indicator de performanță»”.

Polițiștii se revoltă: „Condamnăm ferm aceste acțiuni de intimidare la adresa polițiștilor care au scopul de a-i obliga să aplice amenzi populației”.

Ne punem speranța că polițiștii nu vor accepta această «normă» iar în situația unor presiuni din parte șefilor, vom interveni prompt!”, scrie Europol.

Într-o intervenție la Antena 3, președintele Europol, Cosmin Andreica, a subliniat că rolul Poliției este în primul rând unul profilactic, de a preveni faptele, nu de a fi un instrument de dat amenzi.

Întrebare firească: atât de mare este disperarea Guvernului încât, pe lângă tăierile masive ale veniturilor prin noi taxe, vor să spolieze populația și prin amenzi?

Citiți și:
Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19
Nevaccinații, cetățeni de mâna a doua. Ce se petrece în Ungaria este fără precedent!
Retrospectivă Covid-19, privind spre viitor…

 

yogaesoteric
30 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More