Oameni de știință guvernamentali din SUA propun monitorizarea activității creierului de la distanță în scopuri de „securitate”, „anti-crimă” și pentru „controlul mulțimilor”

O lucrare oficială a guvernului SUA recomandă ca Departamentul pentru Securitate Internă să utilizeze tehnologii de detectare la distanță pentru „controlul mulțimilor”, „operațiuni anti-criminalitate” și „asigurarea securității guvernului”, relatează LifesiteNews.

Sistemele de „biosupraveghere” ale guvernului federal al SUA ar putea fi folosite pentru a spiona fiecare mișcare a americanilor, parțial prin utilizarea tehnologiilor care „pot vedea în” case, clădiri, mașini etc. De asemenea, unele articole descriu legea privind „sistemul național de supraveghere a stării neurologice”, care a fost adoptată de Administrația Obama-Biden după ce a fost ales președintele Donald Trump.

S-a sugerat că „Sistemul național de supraveghere a stării neurologice” ar putea fi de fapt un tip de supraveghere la distanță a creierului uman, practic pentru „a citi” intențiile unei persoane și a prezice, într-un fel, acțiunile viitoare. În mod similar, un articol recent a descris „sistemele de supraveghere pentru boli psihice” ale Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), care ar putea implica, de asemenea, utilizarea tehnologiilor avansate pentru supravegherea creierului uman.

Unii ar fi putut obiecta spunând că „oficialii guvernului federal al SUA, oamenii de știință și forțele de ordine nu ar folosi niciodată tehnologii de supraveghere cerebrală, neurologică, psihologică sau cognitivă la distanță pentru a detecta intenția unei persoane sau a prezice acțiuni viitoare.”

Însă altceva menționează un document care a fost publicat de guvernul federal al SUA în 2010, intitulat „Detectarea de la distanță a intenției ostile tactice ascunse a persoanelor în operațiuni asimetrice”. Este disponibil pe site-ul oficial al lucrărilor guvernamentale din SUA și nu este un document secret scurs recent. Este un document foarte important.

Lucrarea descrie sugestiile oamenilor de știință ai guvernului SUA care au făcut parte dintr-un atelier de cercetare organizat de guvernul american desfășurat în 2009. Lucrarea este o publicație oficială a guvernului SUA aprobată pentru lansare publică. Scopul atelierului a fost de a concepe planuri pentru dezvoltarea de sisteme de detectare la distanță, care ar putea fi utilizate pentru a detecta „intenția” unei persoane.

În lucrarea oficială a guvernului SUA, oamenii de știință sugerează utilizarea sistemului de detectare de la distanță a neurofiziologiei, psihologiei și mișcărilor umane pentru „operațiuni anti-crimă” și „securitate” în America.

„Neurofiziologia” este în principiu activitatea creierului uman. Oamenii de știință ai guvernului american sugerează, practic, ceea ce au concluzionat mai multe articole anterioare: că guvernul american ar putea folosi tehnologii și senzori de detectare la distanță pentru supravegherea activității creierului uman pentru a detecta planurile sau „intenția” ființelor umane.

Articolele anterioare nu au menționat că, în timp ce legea privind „sistemul național de supraveghere a bolilor neurologice” a fost adoptată în 2016, aceasta a fost de fapt prezentată pentru prima dată în Congres în 2009-2010 ca „Legea privind sistemul național de supraveghere a bolilor neurologice din 2010”. Această dată poate fi semnificativă. Discuțiile privind „Detectarea de la distanță a intențiilor adverse tactice ascunse ale persoanelor în operațiuni asimetrice” au avut loc în 2009-2010.

În acel document, oamenii de știință ai guvernului federal au descris planuri de dezvoltare a tehnologiilor de teledetecție pentru „detectarea amenințărilor” umane, tehnologii care vizează „kineziologia [mișcările/acțiunile umane], neurofiziologia [activitatea creierului], psihologia [activitatea creierului și comportamentul uman], activitatea cognitivă [activitatea creierului], antropologia socioculturală și știința informației.” (Paginile 2, 3, 23-24)

Deși documentul nu menționează aceasta, legile guvernului SUA privind biosupravegherea cer utilizarea sistemelor de detectare pentru a identifica amenințările „cât mai devreme posibil”. Articolele anterioare au sugerat că cea mai timpurie apariție posibilă a acestora este atunci când astfel de potențiale amenințări sunt în creierul uman.

Oamenii de știință sugerează, de asemenea, utilizarea tehnologiei bazate pe senzorul „E-Field”, mai exact, tehnologia „câmpului electric”, pentru a detecta activitatea electrică a creierului uman. (Pagina 16) Citatele specifice sunt următoarele:

Urmărim să evidențiem tehnologiile de detectare despre care credem că pot măsura date utile pentru evaluarea intenției adverse……. Unele domenii potențiale ale senzorilor și contribuțiile așteptate [ale acestora] sunt următoarele:

E-Field: electrozii pasivi în spațiu liber (cuplați capacitiv) pot detecta activitatea electrică a inimii, creierului, mușchilor și dispozitivelor electronice ascunse. (Paginile 15-16)

Cu alte cuvinte, lucrarea oficială a guvernului SUA sugerează utilizarea supravegherii de la distanță a activității electrice a……. creierului. Iar restul documentului susține sugestiile prin descrierea în continuare a planurilor de dezvoltare a tehnologiei de detectare a amenințărilor de la distanță, tehnologie bazată pe mișcările umane („kineziologie”), „neurofiziologie”, „psihologie” și „știință cognitivă”. (Paginile ii, 2, 3, 24 etc.)

Mai mult, publicația oficială a guvernului SUA sugerează că Departamentul pentru Securitate Internă și alte entități guvernamentale (pagina 25) ar putea folosi astfel de tehnologii de detectare la distanță pentru „controlul mulțimilor”, „operațiuni anti-criminalitate” și „asigurarea securității guvernului” (Pagina 26). Prin urmare, se recomandă utilizarea, ca tehnologii de aplicare a legii, a tehnologiilor de detectare la distanță bazate pe activitatea creierului uman.

În 2010, oamenii de știință din guvernul SUA au sugerat „crearea rapidă” a unor astfel de tehnologii de detectare a amenințărilor de la distanță (Pagina 26).

Acestea pot fi descrise și ca tehnologii de „biosupraveghere”, deși oamenii de știință guvernamentali nu folosesc cuvântul biosupraveghere în publicația lor.

Lucrarea guvernamentală „Detectarea de la distanță a intenției adverse tactice ascunse a persoanelor în operațiuni asimetrice” ar fi cazul să-i motiveze pe americani să ceară politicienilor lor să declare astfel de tehnologii ilegale, contra legii sau oricare ar fi cuvântul potrivit. Unii ar putea spune că astfel de tehnologii sunt deja ilegale; în această situație, americanii ar fi normal să ceară aplicarea de pedepse aspre pentru cei care folosesc sau au folosit astfel de tehnologii, scrie LifesiteNews.

Citiți și:
Dosarele Twitter ne dovedesc faptul că trăim într-o lume controlată de o minoritate malefică
Marea Resetare: Prefacerea omului în computer – Control total de la naștere până la shut down

 

yogaesoteric
30 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More