Oamenii de știință au concluzionat că vaccinurile împotriva covid reprogramează sistemul imunitar, determinând limfocitele să atace organele vitale

Chiar dacă vaccinurile anti-covid-19 cu ARNm sunt asociate cu decese în masă, implementarea acestui tratament experimental este încă în curs de desfășurare.

Nu contează că atât Pfizer, cât și FDA știau că au existat 1.223 de decese cauzate de vaccinul anti-covid în primele trei luni de la lansarea acestuia, autorizația de utilizare de urgență a continuat.

(Sursa)

Nu este doar neștiințific, dar este și necinstit și imoral să clasifici decesele post-vaccinare drept „decese inexplicabile”. Patologii și medicii legiști nu au altă opțiune decât să investigheze modul în care aceste vaccinuri ucid anumite persoane. Autopsiile și dovezile patologice arată că vaccinurile covid induc leziuni cardiovasculare, epuizare imunitară și afecțiuni autoimune grave.

Patologii germani prezintă dovezi microscopice că vaccinurile anti-covid provoacă o „revoltă a limfocitelor”, care duce la insuficiența organelor

Profesorii germani de patologie Arne Burkhardt și Walter Lang au susținut o conferință de presă în care au prezentat zece autopsii ale unor persoane care au murit la scurt timp după administrarea vaccinurilor împotriva covid-19.

Persoanele din studiu aveau toate peste 50 de ani și au murit la intervale diferite de timp în cele două săptămâni de la vaccinare. După ce au studiat la microscop eșantioane de țesut ale persoanelor decedate, patologii au descoperit ceva ieșit din comun, dar totuși comun în fiecare eșantion.

Patologii au identificat apariția unei „revolte a limfocitelor” la cele zece cadavre autopsiate. Patologii au descoperit un număr foarte mare de limfocite în mai multe țesuturi, inclusiv în ficat, rinichi, splină și uter. Limfocitele au atacat agresiv țesuturile din aceste organe, provocând leziuni ale acestora.

Acest coșmar autoimun este mai mult ca sigur o consecință a vaccinării împotriva covid-19, care pune viața în pericol. Burkhardt și alți doi patologi au confirmat că vaccinurile au inițiat această patogeneză pentru cinci din cele zece cazuri studiate. În două dintre cazuri, vaccinarea a fost considerată o cauză „probabilă” a decesului. Un caz nu a fost încă evaluat, iar celelalte două decese sunt „mai degrabă coincidențe” sau „posibil” cauzate de vaccin.

Un medic german, profesorul Peter Schirmacher, a investigat patruzeci de autopsii ale unor persoane care au murit în decurs de două săptămâni de la vaccinarea împotriva covid-19. El a arătat detalii microscopice ale leziunilor grave ale țesuturilor cauzate de vaccinuri; a concluzionat că o treime dintre persoane au murit direct din cauza vaccinării, fie prin tromboză venoasă cerebrală, fie prin boli autoimune.

Injecțiile covid reprogramează sistemul imunitar înnăscut și adaptiv, scăzând nivelul de interferon împotriva viitoarelor infecții

Multe dintre decesele post-vaccinare nu sunt atribuite vaccinului deoarece miocardita limfocitară este rareori detectată macroscopic și nu este recunoscută histologic. Chiar dacă această problemă de sănătate apare mai frecvent la tineri și bătrâni după vaccinarea împotriva covid-19, miocardita limfocitară este adesea confundată ca un infarct general și pusă pe seama altor cauze.

Dr. Burkhardt explică faptul că printre cele mai letale efecte secundare ale vaccinurilor se numără fenomenele autoimune. Trei boli autoimune extrem de rare au fost depistate în rândul persoanelor decedate. Acestea au inclus sindromul Sjogren, vasculita leucocitoclastică a pielii și boala Hashimoto. Alte evenimente adverse care pun viața în pericol includ reducerea funcției sistemului imunitar, leziuni vasculare, vasculită, perivasculită și aglomerarea eritrocitelor.

Un studiu oferă dovezi suplimentare cum că injecțiile covid reprogramează sistemul imunitar înnăscut și adaptativ, pregătind organismul pentru epuizarea imunității, interferența virală și cancer. Cercetătorii au observat că celulele imune ale celor „dublu vaccinați” au produs semnificativ mai puțin interferon (IFN-?) atunci când au fost stimulate ulterior.

Acest fenomen poate împiedica răspunsul imunitar înnăscut inițial împotriva virusului, deoarece s-a demonstrat că defectele în TLR7 au dus la o sensibilitate crescută la covid-19 la bărbații tineri”, au scris cercetătorii. Pe scurt, la cei vaccinați sunt slăbite și epuizate fațete critice ale sistemului lor imunitar înnăscut. Este posibil ca această epuizare a sistemului imunitar să nu fie niciodată pusă în legătură cu vaccinul, deoarece o nouă variantă de infecție sau un diagnostic de cancer poate fi întotdeauna etichetat drept cauză.

Burkhardt a criticat standardele actuale de codificare medicală utilizate pentru finalizarea certificatelor de deces. El le-a calificat drept „complet nepotrivite” și „în cele din urmă lipsite de valoare din punct de vedere statistic”, deoarece acestea fac generalizări vagi și nu se referă la dovezi patologice specifice. Cum pot oficialii din domeniul sănătății publice și medicii să facă vreun progres în ceea ce privește covid-19 și măsurile eficiente de prevenire dacă se generalizează în mod flagrant cauza decesului și se ignoră dovezile patologice?

Citiți și:
Asasinate în masă cu sânge rece. Moartea subită se prelinge din seringă
Cazul unui bărbat de 53 de ani care a dezvoltat scleroză laterală amiotrofică (SLA) după vaccinul împotriva covid (I)
Premieră în Italia după moartea subită a tânărului român de 24 de ani Traian Calancea, vaccinat cu Pfizer: Judecătorul cere cercetarea legăturii decesului cu vaccinul

 

yogaesoteric
16 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More