„Am făcut câteva greșeli, dar acum puteți avea încredere în noi!” – Dr. Rochelle Walensky

Glumiți? Să fim clari. Nu puteți avea încredere în acești oameni până când nu vor recunoaște că au ucis peste 500.000 de americani și au rănit alte milioane cu sfaturile lor proaste.

Cerințele ridicole pentru primirea noului vaccin

Unul dintre cititorii mei, Douglas, mi-a scris următorul e-mail după ce a citit acest articol excelent din subancheta realizată de Jordan Schachtel despre cerințele primirii unui vaccin:

Este din ce în ce mai prostesc.

În primul rând, nu există nicio bază științifică pentru a cere vaccinarea cu injecția anterioară mai întâi. Ca să nu mai vorbim de faptul că noul vaccin este bivalent (dintr-un motiv oarecare, tot nu înțeleg de ce este important să se includă în continuare tulpina Wuhan, mi se pare irelevant și periculos), deci deja reproduce vaccinul anterior într-o oarecare măsură (încă nu există o specificitate în ceea ce privește cantitatea din fiecare tulpină în noul vaccin).

În al doilea rând, este pur și simplu stupid, întrucât cineva care nu a primit vaccinul original și este disperat să-l facă pe cel nou, va urmări să plătească mită pentru a primi vaccinul.”

Da. Exact așa e. Este o prostie. Știința nu contează. Nu există absolut nicio bază științifică pentru această cerință. Zero. Nimic.

Poate că fac un test pentru a vedea cu câte prostii pot scăpa? Ați văzut vreun doctor de pe Twitter care să spună că această cerință este absurdă?

Partea bună a situației este că această cerință ar putea reprezenta un beneficiu, deoarece ar putea împiedica oamenii să își facă ultima injecție! Vom vedea cât de proști sunt oamenii.

Vreți să știți ce conțin vaccinurile? Este un secret. Dar poți avea încredere în guvern, pentru că nici ei nu știu. Nici măcar nu vor să se uite!

Un alt cititor m-a întrebat ce se află în vaccinuri.
Răspunsul este că guvernul vostru nu vrea ca nimeni să știe asta. De aceea nu publică niciun fel de date despre ce se află în fiole.

Atunci când testează pe teren vaccinurile și le fac secvențierea genelor pe bază de eșantionare aleatorie, știți ce găsesc? Bineînțeles că nu știți!

Aceste date sunt ținute ascunse de public, pentru că, dacă oamenii ar ști, nimeni nu ar mai face vaccinul. Ați înțeles? De ce altminteri se ascund aceste informații?

Iar mijloacele de informare în masă înghit astfel de date. Ați citit vreodată vreun articol în vreun ziar de mare tiraj care să ceară aceste date? Nici vorbă de așa ceva! Nu se va petrece așa ceva.

De ce cred oamenii în această poveste?

Totul a avut un mare succes deoarece guvernul plătește mass-media principală (și organizațiile medicale) pentru a promova vaccinul și încurajează consiliile medicale să intimideze medicii pentru ca aceștia să nu vorbească. Aceste strategii funcționează foarte bine.

Chiar și Fox News este cumpărat. Am oferit toate datele mele privind decesele și leziunile post vaccin pentru ca Fox să le verifice: niciun interes.

Medicii vorbesc, dar numai sub anonimat, pentru a evita represaliile, cum a fost cazul podologul despre care a scris Wayne Root.

Media ignoră acest aspect, bineînțeles.

Dar ce ar fi dacă am ridica la un alt nivel jocul nostru, folosind firme de avocatură pentru a ascunde identitatea medicilor care vor să vorbească?

De curând am lăsat un mesaj vocal la o firmă de avocatură foarte cunoscută și respectată.

Ce ar fi dacă toți acești medici, tehnicieni medicali etc., ar putea deveni clienți pentru un onorariu de 1 dolar? Am avea astfel privilegiul avocat-client și o modalitate prin care aceștia să își spună întreaga poveste unui grup de avocați care pot verifica poveștile și pot transmite informația către public într-un mod care să fie de încredere și care să nu compromită identitatea denunțătorilor.

Deoarece avocații sunt ofițeri ai instanței, ei nu pot minți, altfel riscă să fie excluși din barou. Atunci când toți membrii de top ai mai multor firme de avocatură susțin că acești medici spun adevărul, aceasta ar avea drept consecință mutarea atenției asupra CDC pentru a explica miile de incidente care sunt pur și simplu imposibil de explicat dacă vaccinurile ar fi sigure.

Atunci când ai zeci sau chiar sute de „evenimente de tip lebădă neagră”, chiar și cei mai albaștri oameni din lume ar fi cazul să înceapă să aibă îndoieli asupra faptului că guvernul le-a spus adevărul.

Aceasta este ultima mea idee. Ce părere aveți?

Autor: Steve Kirsch

Citiți și:
Oana Paul: „Eu refuz să mă vaccinez, atâta timp cât vaccinurile sunt un experiment!”
Sentință șoc a instanței din Florența împotriva vaccinurilor covid: „Sunt experimentale și modifică ADN-ul”
Dovada că un mare asigurator nu îți asigură viața în fața complicațiilor vaccinului și a tratamentelor experimentale

 

yogaesoteric
16 decembrie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More