Obiect misterios căzut din cer în Siberia! Nimeni nu ştie ce este de fapt în această imagine

 

Un fragment dintr-un obiect metalic de aproape 2 metri în diametru, cu o greutate de peste 200 de kilograme, a fost descoperit în Otradnenski, un sat din Siberia, aflat la 3.200 de kilometri şi trei fusuri orare depărtare de Moscova.

Localnicii insistă asupra faptului că obiectul metalic a căzut din cer, însă experţii au declarat în prima fază că el nu reprezintă o parte dintr-o rachetă sau dintr-o navă spaţială.

Acum fragmentul este păzit de poliţie, fiindcă interesul vizitatorilor este în creştere şi tot mai mulţi pasionaţi de fenomenul OZN au apărut în zonă.
„L-am luat într-adevăr în custodie, deoarece aşa au fost ordinele. L-am desfăcut şi este gol înăuntru. Accesul la el este liber. Oricine poate cere aprobare să-l vadă”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

„Obiectul găsit nu are legătură cu tehnologia spaţială. O concluzie finală vom trage abia după ce el va fi studiat în detaliu de către experţi”, a anunţat Agenţia spaţială rusă, Roscosmos.

Presa rusă a titrat imediat după descoperire că este vorba despre „fragmente dintr-un OZN, găsite într-o pădure”, citând declaraţii ale localnicilor care ar fi auzit sunete ciudate în vecinătatea localităţii lor, în luna decembrie.

Yuri Borniakov, şeful departamentului de salvare din zonă, a declarat că după măsurătorile făcute nu a fost descoperită nicio urmă de radiaţii degajate de obiect.

Şeful Departamentului pentru Apărare Civilă şi Situaţii de Urgenţă, Valeri Vasiliev, a spus că o parte din fragment este construită din titaniu ultra-rezistent, potrivit DailyMail.

Citiţi şi:
Misteriosul și fascinantul fenomen OZN
Uimitoarele obiecte misterioase. Sfere metalice ce au căzut din cer

 

yogaesoteric
16 martie 2018

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More