Obtuzul irațional și sindromu’ lu’ moarte subită

Sindromu’ lu’ moarte subită nu există! Există injecții provocatoare de boli!

Să vă fie rușine tuturor celor care continuați să susțineți povestea bolii și injecțiilor. Să vă fie rușine pentru toți oamenii care mor zilnic și refuzați din start să găsiți o legătură între injecție și moartea lor.

Să vă fie rușine când afirmați că și înainte mureau oamenii pe capete fără motiv. Pac. Pur și simplu mor.

Să vă fie rușine dacă încă mai continuați să vă puneți astăzi o bucată de pânză pe față, după trei ani – acesta este un comportament obtuz și irațional din multe motive. Obtuzii iraționali sunt oameni periculoși care fac rău fără să-și dea seama și fără rușine!

Nelegiuitul inteligent își limitează acțiunea la atingerea scopului său și apoi „te eliberează”. Obtuzul irațional nu se oprește niciodată (și de fapt el a fost cel care a cerut mereu închideri și restricții ulterioare în lipsa oricăror date obiective care le-ar putea justifica). Obtuzul irațional este cel care a considerat că este corect și proporțional să lase un părinte să moară singur fără a fi îmbrățișat de copiii lui sănătoși! Obtuzul irațional este cel care a considerat corect și proporțional să nu aibă acces la consultații medicale oameni cu adevărat bolnavi și să-i lase să moară, pentru că nu au nazipass.

Obtuzul irațional este cel care a considerat de cuviință să supună milioane de tineri și adolescenți la tratament experimental testat pe 4 șobolani, să devină sociopați, închiși în casă în fața computerelor, fără să existe un motiv real.

Oricine continuă astăzi să-și arate doar ochii sau se înțeapă este extrem de periculos pentru că nu își dă seama ce face, cu convingerea că face un bine.

Acea lume plictisitoare și irațională (și rea) a fost făcută pe măsură pentru ei. În inimile lor, își doresc să se întoarcă restricțiile, cârpele, injecțiile. Acești oameni sunt bolnavi!

Citiți și:
De ce mor vaccinații. Prof. dr. Sucharit Bhakdi explică cum pot fi relativ protejați de moarte subită sportivii și copiii vaccinați: Opriți orice efort!
Moartea subită face ravagii în Italia. Atac de cord pe bandă rulantă la persoane tinere

 

yogaesoteric
5 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More