Tucker Carlson: A început operațiunea de detonare a lui Joe Biden!

Președintele Biden a devenit nu doar inutil, ci și incomod pentru establishmentul de la Washington. De aceea, asistăm la planul de îndepărtare a lui ca pe o măsea stricată.

Citiți mai jos un fragment lămuritor dintr-un editorial al lui Tucker Carlson de la Fox News, din luna ianuarie.

**********

Nu cu mult timp în urmă, Andrew Cuomo era nu doar guvernatorul statului New York, ci și un adevărat erou al Partidului Democrat.

Cuomo a legalizat marijuana, a extins Medicare, a înăsprit controlul armelor, a distrus forța politică a NRA (National Rifle Association).

El a fost cel care, mai mult decât oricine altul în această țară, inclusiv Tony Fauci, a instituit un regim draconic de lockdownuri, măști și vaccinare.

În toamna lui 2020, Cuomo a primit un premiu Emmy pentru conferințele de presă zilnice despre covid.

Era o adevărată celebritate. Avea aerul unui viitor președinte, toată lumea spunea asta. Însă, la câteva săptămâni după ce a obținut acel Emmy, toate au început să se prăbușească.

Mai multe femei au apărut afirmând despre Cuomo că a făcut remarci nepoliticoase în prezența lor. Date fiind numeroasele scandaluri ale lui Andrew Cuomo, care nu îl clintiseră până atunci, nici de data aceasta nu părea să fie altfel.

Însă, în mod ciudat, liderii democrați, oamenii din partidul său au luat scandalul foarte în serios. Au declarat comportamentul lui Cuomo „hărțuire sexuală” și i-au cerut demisia.

Planul a funcționat. În vară a fost demis din toate funcțiile și dezonorat iremediabil.

Cei care i-au înmânat premiul Emmy i l-au luat înapoi și au șters numele lui Cuomo de pe site-ul lor. A fost considerat prea imoral să împartă același spațiu virtual cu actorii de la Hollywood.

Cu ce anume a greșit mai exact Cuomo? Devenise inutil pentru partid. Era expirat. Sexagenar. Alb. Sex masculin. Adică profilul unui lider democrat din trecut, nu din viitor.

Vorbea ca un mafiot atunci când negocia contractele pentru strângerea gunoiului. Devenise incomod.

Din cauza asta, colegii lui l-au lichidat și l-au înlocuit cu cineva care arăta mai potrivit.

Nimeni nu a plâns când Andrew Cuomo a demisionat. Au mers mai departe. Partidul Democrat nu este un loc al sentimentalilor.

E greu să nu te gândești la Andrew Cuomo atunci când vezi ce i se petrece acum lui Joe Biden. Kamala Harris se gândește cu siguranță.

Harris a fost astăzi într-o uimitoare stare de bună dispoziție. Știm asta pentru că a vorbit din nou despre autobuzele școlare electrice.

Ador autobuzele școlare electrice”, a bătut ea câmpii. „Le ador din mai multe motive. Poate pentru că mergeam la școală cu un autobuz școlar.

Harris s-a hlizit tot timpul. De ce nu s-ar hlizi? Acest alb senil, care pretinde că e șeful ei, este în sfârșit pe punctul de a o lua la vale.

E o zi veselă în cuibușorul lui Harris. Dar nu e veselă deloc la Casa Biden.

De fapt, este destul de clar că asistăm la începutul sfârșitului pentru Joe Biden.

Scenariul pare cunoscut. Undeva, în sala sa de jocuri de la subsol, savurând un Courvoisier cu gheață, probabil că Andrew Cuomo zâmbește satisfăcut. A mai văzut filmul ăsta.

Asistenții lui Joe Biden nu încetează să descopere infracțiuni, în biroul lui, în mașina lui……. Și în loc să distrugă dovezile, așa cum ar fi făcut în mod normal, trimit documentele la Departamentul de Justiție. Nu este semn bun.

Între timp, procurorul general al lui Biden, cel mai lipsit de scrupule procuror general pe care l-a avut SUA, a decis că, pentru a-și păstra reputația intactă, va trimite aceste documente, aceste teancuri de infracțiuni, unui procuror republican.

Mult succes Joe Biden! Aniversare fericită la 80 de ani!

Iată-l pe Merrick Garland:

Merrick Garland, procuror general: „În seara de 4 noiembrie 2022, Oficiul Arhivelor al Inspectorului General a contactat un procuror din Departamentul de Justiție și l-a înștiințat că Arhivele au fost informate de Casa Albă că niște documente având ștampile de clasificare au fost identificate în biroul de la Penn Biden Center.

Pe 14 noiembrie, conform articolului 600.2B din regulamentul procurorilor speciali, l-am însărcinat pe procurorul Lausch să întreprindă o anchetă inițială.

Pe 20 decembrie, avocatul personal al dlui Biden l-a informat pe procurorul Lausch că alte documente purtând ștampile de clasificare au fost identificate în garajul reședinței private a președintelui din Wilmington, Delaware.

În această dimineață, avocatul personal al președintelui Biden l-a sunat pe dl Lausch și a declarat că încă un document cu ștampilă de clasificare a fost identificat acasă la președinte.”

L-au făcut pe Joe Biden. Oamenii lui l-au făcut. Dar nu vor să distrugă și partidul.

Ați înțeles?

Departamentul de Justiție știa încă din 4 noiembrie 2022 că Joe Biden a comis infracțiuni

Data de 4 noiembrie era cu patru zile înainte de alegerile cruciale de la jumătatea mandatului.

Așa că, în mod normal, Departamentul de Justiție nu a emis niciun comunicat despre această chestiune. Nu a trimis FBI-ul să facă percheziție la reședința lui Biden și să cotrobăie prin lenjeria lui dr. Jill.

Nici vorbă de așa ceva. O fi Joe Biden un președinte catastrofal, dar totuși e democrat. Nu e vreun roșcovan.

Așa că Merrick Garland, care este – nu vom osteni să o repetăm – o coadă de topor fără suflet, care va face tot ce îi va cere Partidul Democrat, a ținut secretă informația suficient timp pentru a-i îndepărta pe ceilalți democrați din zona periculoasă.

De ce să le faci rău și altora? Scopul lor este să distrugă un singur om: pe Joe Biden.

Așa că de-abia astăzi am aflat că Biden ținea pitite documente clasificate în Corvette-ul său.

Iată mai jos dialogul dintre reporterul de la Fox, Peter Doocy, și Joe Biden:

Dacă mai aveați îndoieli că este o acțiune concertată în interiorul Casei Albe pentru a-l distruge pe Joe Biden, iată dovada: consilierii lui îl pun să vorbească public. Ceea ce, evident, este incapabil să facă. Abia dacă e în stare să citească o declarație pregătită dinainte.

Notați că nu au făcut aceasta în ultima campanie prezidențială din 2020, pentru că erau conștienți că nu îl favorizează.

Cu atât mai puțin îl favorizează acum, dar de data aceasta o fac. De ce?

Iată o ipoteză: imediat după alegerile de la jumătatea mandatului, din noiembrie, Joe Biden a dat în mod clar de înțeles că nu are niciun gând să se dea deoparte și să lase calea liberă pentru Kamala Harris sau Gavin Newsome sau Michelle Obama.

Mă gândesc să candidez din nou”, a spus el. Și părea să vorbească serios.

Nu ar fi fost cazul să spună asta. Astfel că el s-a trezit pe cap cu un procuror special, având puterea de a cita și a audia, cu o echipă mare în spate și un buget pe măsură.

Așa se procedează la Washington”, îți vor spune. Nu, nu este așa. Doar în cazurile în care nu mai este nicio altă soluție.

Dacă ești președintele Statelor Unite, ultima chestie pe care ți-o dorești pe cap este un procuror special. De ce? Pentru că nu ai nicio idee unde o astfel de anchetă ar putea duce.

Întrebați-l pe Bill Clinton! Încă își mai roade unghiile de furie.

De aceea, nu a fost numit un procuror special când laptopul lui Hunter Biden a dovedit că familia Biden își vinde influența guvernului chinez.

De aceea, niciun procuror special nu l-a audiat pe Tony Bobulinski.

Pentru că toate acestea se petreceau înainte ca Joe Biden să declare că ar putea candida din nou. Și să spulbere ambițiile și așteptările următoarei generații de candidați democrați.

Citiți și:
Tucker Carlson: Ucraina îl îngroapă pe Joe Biden
Primul român important care rupe tăcerea: Un general și fost șef al SIE afirmă că Joe Biden are demență senilă: Cine ia deciziile în locul lui?

 

yogaesoteric
5 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More