Moartea subită face ravagii în Italia. Atac de cord pe bandă rulantă la persoane tinere

În Palermo, o tânără de 31 de ani a murit subit în timp ce mergea pe bicicletă. Laura Spatola a murit în 2 septembrie, probabil în urma unui atac de cord, în timp ce se plimba cu bicicleta pe străzile din Palermo.

Echipajul de la ambulanță a intervenit și a încercat să o resusciteze, însă a fost prea târziu pentru femeie. La fața locului au sosit și agenții poliției de stat și ai poliției municipale, precum și medicul legist.

După inspectarea trupului tinerei, procurorul a dispus restituirea trupului familiei pentru înmormântare, scrie gds.it.

Laura era căsătorită pe și avea doi copii. Ea urma să împlinească 31 de ani.

Un alt caz asemănător s-a petrecut în Lecce. Un tânăr de 26 de ani a murit subit în timpul nopții. Acesta era sănătos și, cu o seară înainte, jucase fotbal cu prietenii, după care s-a întors acasă, alături de iubita sa, cu care locuia.

După ce a luat cina, Valerio Troisio, în vârstă de 26 de ani, s-a așezat pe canapea. La un moment dat, i s-a făcut rău și s-a pus să doarmă, dar, din păcate, nu s-a mai trezit.

Un antreprenor din Italia, în vârstă de 60 de ani, a murit subit, în urma unui atac de cord. Bărbatul s-a simțit rău în timp ce se afla la biroul companiei. La fața locului au sosit ambulanța și elicopterul medical de la Verona, însă nu s-a mai putut face nimic, relatează Gazeta Românească.

Andrea Riello a fost președinte al Cofindustria Veneto din 2005 până în 2009, președinte și CEO al Riello Sistemi, cu sediul în Minerbe, provincia Verona. Din 2006 până în martie 2010 a fost director al Save SpA, companie listată la Bursa de Valori din Milano.

Citiți și:
Asasinate în masă cu sânge rece. Moartea subită se prelinge din seringă
Premieră în Italia după moartea subită a tânărului român de 24 de ani Traian Calancea, vaccinat cu Pfizer: Judecătorul cere cercetarea legăturii decesului cu vaccinul
O nouă explicație pentru moartea subită: Un student „moare de bucurie” după ce a aflat că a promovat examenele cu brio

 

yogaesoteric
10 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More