Un jurnalist american vaccinat spune că există o isterie politică construită împotriva nevaccinaților, deși pandemia este terminată

Jurnalistul american John Nolte, de la Breitbart News, spune că în acest moment, conform cifrelor oficiale, în SUA pandemia este încheiată, dar democrații mențin o isterie legată de pericolul pe care l-ar constitui nevaccinații, pentru că vor să aibă un „om rău” pentru alegerile din 2022.

Nolte, care este el însuși vaccinat, spune că a luat în serios avertismentele autorităților, din cauza sănătății fragile a soției sale. El afirmă că nu mai este nevoie de încă un vaccin, pentru că pandemia este terminată, iar singurul motiv pentru care se marșează pe pericolul „nevaccinaților” îl constituie alegerile din 2022.

Oricine mi-a citit materialele legate de pandemie în ultimele 18 luni și ceva știe că, din cauza sănătății fragile a soției mele, am luat totul la fel de serios ca oricine. De fapt, în primele zile, ștergeam alimentele și poșta, mă schimbam de haine în garaj etc …

Știam că singurul mod în care soția mea se putea îmbolnăvi era dacă o infectam și îmi permiteți să vă spun, acesta era un gând care m-a ținut treaz nopțile. Nu aș putea risca sănătatea soției mele pentru a face o declarație politică.

Și nu o fac nici acum. Dar în timp ce scriu acest articol, suntem plecați în cea de-a doua excursie de o lună din această vară. Nu purtăm măști. Nu ne distanțăm social, dar îmbrățișăm membrii de familie vaccinați și nevaccinați deopotrivă.

De ce? Pentru că matematica este matematică. Știința este știință. Faptele sunt fapte. Și nicio cantitate de isterie anti-știință de la CDC, CNNLOL sau Frauda Sa Joe Biden nu poate schimba acest aspect.

Și asta este, de fapt, o isterie politică fabricată concepută pentru a-i demoniza pe cei nevaccinați care sunt – după calcul – mult mai puțin un risc pentru soția mea decât condusul pe șosele necesar pentru a-i vizita.

Fără Trump la vot, monștrii mincinoși precum Joe Biden, Nancy Pelosi, Jake Tapper și gașca «Never Trump» au nevoie disperată de un «om rău» pentru a ridica participarea la vot printre democrați în 2022, așa că au aplicat manualul nazist pentru a-i scoate vinovați pe cei nevaccinați în același fel în care Hitler a făcut-o cu evreii.

Ei bine, conform datelor disponibile, cei nevaccinați sunt mai puțin o amenințare pentru mine și familia mea decât cineva aflat la volanul unei mașini și asta înseamnă că pandemia s-a încheiat”, a scris John Nolte pe Breitbart.

Citiți și:
Minciuni, ticăloșie, prostie
Parcă cineva se teme că am putea scăpa de covid. Intrebarea este: de ce?
Dan Bittman: N-am să mă vaccinez până când ANAF nu dă taxele înapoi celor nevaccinați. Nu suntem o țară de proști și nu o să accept o lege nazistă care ne obligă să ne vaccinăm

 

yogaesoteric
28 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More