Omenirea se va afla în fața plății pentru lăcomie, pentru distrugerea afacerilor naționale

Pare că Sistemul a amuţit și e o liniște suspectă. Lumea nu mai e mânată spre vaccinare, diferența dintre cei vaccinaţi cu ambele doze și cei vaccinaţi cu una singură e de doar 2%, semn că din urmă nu mai vine nimic.

La centrele de vaccinare zboară muşte și e o bălăceală gravă în jenibil cu mici și o chiflă pentru ăia din Obor. Știrile alarmiste cum că nu vom mai avea acces prin diverse părți fără QR code de vaccinaţi au amuţit, la fel și presa plătită și influensării de casă ai sistemului. Ăia de la Untold se organizează să țină festivalul și nu mai pun condiții iar în justiție există o hotărâre a Curţii de Apel Cluj care interzice condiţionarea accesului oriunde de vaccin.

Pare că Sistemul s-a retras, că e 1-0 pentru noi și că în curând ne vor reda libertatea, ceea ce îi face pe unii optimiști să își amaneteze viitorul sau pur și simplu să nu gândească puțin și să înghită pe nemestecate propaganda servită de securiștii de la televizor sau de își zic influensări pe aici. Ce tari suntem! Am biruit!

Sistemul însă nu doarme și cu cât vom sta mai liniştiţi la locurile noastre cu atât o vom lua mai tare în freză.

Echipa de zgomote, lumini și regie globalistă pregătește intens următoarele etape ale confiscării libertății noastre și, odată ce ne-a confiscat sănătatea, va urma să ne confiște și banii sau mai precis mijloacele de subzistenţă.

În această ordine de idei, în mod simetric cu covrigul care pare un inamic invizibil, o să vedem o inflație de o să ne sară capacele, venită tot de acolo de unde ne-au trimis și covrigul. Zeci de ani ne-am culcat pe o ureche și am încurajat proliferarea tuturor chinezăriilor pe piață fără să realizăm că va veni un moment în care China ne va lua în stăpânire cu tot cu ambalaj și nu vom mai putea face nimic fără ei.

Cuceririle moderne nu se mai petrec ca acum 80 de ani cu tancuri și fiare multe. Sunt suficiente niște mecanisme financiare fine pentru a lua nații în stăpânire. La fel cum sunt suficiente niște mecanisme economice dereglate ca să pună lumea pe butuci.

Asta pentru că nimeni nu își pune întrebări și cumpără ca berbecii de la credite în monede exotice gen CHF până la orice fleac în disperare ieftină.

Așadar puneţi-vă centurile de siguranță că urmează nevăzute. Din China nu mai vine nimic. Chinezii au cumpărat metal în prostie ca atare mumu fier-beton. Aveam și noi un combinat care făcea așa ceva, dar tocmai ce l-am închis. Nu mai pleacă containere spre China la aprovizionare. Orice vine de acolo nu se știe la ce preț mai mare vine și nici când.

Așadar omenirea se va afla în faţa plății pentru lăcomie, pentru distrugerea afacerilor naționale, iar asta se va petrece de la mic la mare. Fiecare va da socoteală cumva pentru cum l-a distrus pe celălalt ca să lăcomească el mai mult.

Bunicii noștri ne povesteau cum făceau focul cu bancnote care nu mai valorau nimic. O să vedem filmul ăsta încă o dată, dar acum că șmecherii în 3D. Istoria se repetă nu doar pentru că nu am învățat nimic din ea ci pentru că natura umană nu se transformă în bine, așa că în consecință vin și corecțiile.

O mențiune cu specific național: PNRR-ul ăla de se tot târâie în acest context va avea ca rezultat niște metri cubi de hârtie în studii de fezabilitate și atât. Nimeni nu va mai putea să construiască niciun drum comunal în condiții de lipsa totală de predictibilitate a costului materialelor de construcție care în spirală vor trage tot după ele.

În mod simetric, dacă 9/11 și prăbușirea Lehman Brothers și a pieței imobiliare după ce a dat colţul Fany Mae, adică ăia de au umplut piața cu junk, aveau autori cât de cât cunoscuți, tura asta pe lângă că va fi și mai dur, nici nu va putea fi arătat careva cu degetul. Exact ca în cazul covrig, inamicul va fi invizibil.

Citiţi şi:
Post-pandemie şi pre-colaps economic
Manipularea mondială cu coronavirusul pregătește «Marea Resetare» globalistă

 

yogaesoteric
6 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More