Opinie: Cum să înfometezi Big Tech

Nu este deloc exagerat să spunem că dacă America rămâne pe traiectoria ei actuală va fi de nerecunoscut într-o altă generație. Lady Liberty va fi înlocuită de un membru agresiv al stângii, cu o tunsoare regulamentară de democrat, analizează AmericanThinker.

Lungul marș al Stângii prin instituțiile noastre se apropie de destinația distopică, cu care suntem tratați zilnic pe paginile ziarelor.

Accelerarea acestor tendințe este rezultatul consolidării Stângii în mass-media noastră de știri și divertisment, combinată cu cenzura vocilor disidente pe social media. Big Tech este deținută în întregime de Stânga și ei folosesc această putere – fără precedent în istoria omenirii – pentru a închide gura oricărei opoziții eficiente.

Partea tristă este că monopolul şi controlul pe care Big Tech îl exercită asupra fluxului liber de informații este aproape în întregime iluzoriu și se bazează în totalitate pe propria noastră acceptare a acestei situații. În același mod în care consumatorii devin zelos de atenți la marca produsului, am ajuns să acceptăm ideea că Microsoft, Apple, Google, Facebook, Twitter și YouTube au o anumită valoare intrinsecă care îi face indispensabili.

Uităm că dominația Big Tech a apărut într-o singură generație și putem observa o traiectorie directă între ascensiunea Big Tech și a Stângii radicale.

Pentru a avea vreo șansă de a inversa acest val distrugător, americanii tradiționali este necesar să se trezească din stupoare și să nu mai hrănească fiara care îi devorează. Din fericire, aceasta este mult mai ușor de făcut decât, de exemplu, învingerea Imperiului Britanic, un război civil sângeros pentru a pune capăt sclaviei sau asaltul de pe plajele din Normandia.

Este nevoie doar de câteva după-amiezi în fața calculatorului pentru a rupe obiceiul Big Tech și a trece la opțiunile emergente Alt-Tech. Dar dacă nici măcar asta nu suntem dispuși să facem, ne dovedim nevrednici de moștenirea noastră de libertate și prosperitate și vom primi exact ceea ce merităm.

Iată câteva sugestii pentru a scăpa din strânsoarea mortală a Big Tech. Un scurt avertisment: deși o confidențialitate și securitate îmbunătățită sunt un efect secundar excelent al acestor sugestii, nimic de pe internet nu este complet sigur sau privat. Scopul meu principal aici este de a oferi alternative care să înfometeze fiara Big Tech.

Renunțați la sistemele de operare Windows și Mac în favoarea Linux. Aceasta poate părea cea mai dificilă și perturbatoare acțiune necesară pentru a vă elibera din ghearele Big Tech, dar este mult mai ușor decât ați putea crede și este absolut esențial. Permițând Microsoft și Apple să controleze ecosistemul dvs. informatic, le permiteți să vă urmărească activitățile și să colecteze informații private.

De îndată ce guvernul a etichetat disidența drept „terorism intern“, puteți fi sigur că membrii Stângii din Redmond și Cupertino vor fi gata să ajute la monitorizarea convingerilor dvs. politice.

Linux este un sistem de operare open-source gratuit, stabil, sigur, care nu este controlat de Big Tech. Codul său de programare este monitorizat constant de mii de zeloți ai confidențialității care rămân de pază pentru a depista orice breșă sau alte vulnerabilități ce ar permite accesul Big Tech sau Big Brother.

Există mii de aplicații open-source gratuite care pot satisface nevoile unei mari majorități a utilizatorilor și un avantaj secundar imens este faptul că nu există nicio motivație financiară pentru a vă scoate în mod constant din uz programele hardware și software, așa cum se petrece cu Windows și, mai ales, Macintosh.

Puteți chiar să dați o viață nouă computerelor vechi care au devenit inutile pentru Microsoft și Apple.

În ceea ce privește browserul web, dacă utilizați Google Chrome sau Apple Safari, ar fi util să știți că activitatea dvs. online este urmărită, înregistrată și vândută către mii de brokeri de date.

Majoritatea acestor date sunt utilizate pentru marketing, dar site-urile pe care le vizitați sunt un bun indicator al înclinațiilor și activităților dvs. politice, iar colectarea acestor date este pregătită pentru acțiuni abuzive.

O alternativă bună este browserul Brave. Monitorizarea este blocată în mod implicit și are încorporat un program agresiv de blocare a anunțurilor publicitare. Puteți opta pentru a vedea reclamele și, dacă faceți aceasta, 70% din veniturile din acele reclame vă sunt plătite direct dvs. Câștigurile sunt foarte modeste, dar ați putea lua acele monede de diferite valori și contribui cu ele la creatorii dvs. preferați de conținut pro-american.

Cu blocarea anunțurilor activată, paginile dvs. se încarcă mult mai repede, iar memoria computerului este mai puțin solicitată.

Nu mai folosiți motorul de căutare Google și Gmail. Aceste două servicii aduc cea mai mare parte a veniturilor Google din publicitate și tracking, pe care ei le folosesc apoi pentru a cenzura rezultatele căutării Google și a bloca conținutul pe care personalul lor trezit și cel al vizelor H1B îl consideră nepotrivit.

Motorul de căutare Google este cel mai puternic administrator de informații creat vreodată, iar Google folosește cu nerușinare algoritmi pentru a promova politicienii și ideile cu care e de acord și pentru a-i zdrobi pe cei cărora li se opune.

Alternative bune sunt DuckDuckGo și ProtonMail. Veți găsi rezultate ale căutării de conținut conservator și disident pe DDG pentru care ar fi nevoie să accesați multe pagini în Google ca să ajungeți la ele – dacă reușiți să ajungeți. Excepția este pornografia, cu care Google este saturat, în timp ce DDG face o treabă bună cenzurând din imaginile și videoclipurile de acest fel – înfometând încă o bestie.

ProtonMail este un serviciu de e-mail criptat end-to-end și nu are acces la conținut, nici nu vinde datele dvs. – anonim sau în orice alt fel. Oferă un plan de bază gratuit sau o opțiune mai cuprinzătoare pentru 5 USD pe lună – un preț mic pe care sunt mai mult decât dispus să îl plătesc pentru a împiedica corporația Google să câștige bani din conversațiile mele private.

Dacă promovarea și protecția pe care Mark Zuckerberg și Jack Dorsey au oferit-o politicienilor și dogmei de stânga în timpul alegerilor din 2020 nu v-a convins să părăsiți Facebook și Twitter, permiteți-mi să vă reamintesc că, printre multe alte aspecte revoltătoare, Zuckerberg a cheltuit aproape jumătate de miliard de dolari subminând alegerile din 2020 și atât Zuckerberg, cât și Dorsey, au cenzurat știrile despre mita flagrantă și corupția familiei de infractori Biden.

Apoi, după alegeri, ambii au interzis accesul celui de-al 45-lea Președinte al Statelor Unite pe platformele lor pentru că a obiectat. Mai mult decât faţă de oricare alt serviciu de tehnologie, utilizatorii par devotați orbește platformelor Facebook și Twitter și sunt dispuși să-și sacrifice națiunea și libertățile în fața lor. Acest aspect este ceea ce le-a permis lui Zuckerbeg și Dorsey să jignească aproximativ jumătate din clienții lor … adică, produsele lor, fără teamă de represalii.

Faptul că Big Tech a încercat atât de mult să zdrobească platformele Gab și Parler ar fi necesar să vă indice clar că acolo este mai bine să fiți. Ambele au fost acuzate că au permis discursuri de ură pe platformele lor, când în realitate ambele conțin o cantitate foarte redusă de discurs de ură real comparativ cu Facebook și Twitter.

De asemenea, aș sugera MeWe ca alternativă Facebook pentru prieteni și familie.

Ca să fiu concis, permiteți-mi să vă sugerez să părăsiți YouTubeTV și Netflix, care au produs și difuzat filmul de exploatare sexuală a copiilor, „Cuties”, și au plătit familiei Obama 65 de milioane de dolari pentru a produce un catalog de propagandă de stânga. Utilizați Sling sau oricare dintre numeroasele servicii de streaming.

Nu este nevoie să faceți tranziția dintr-o dată, dar faceți o listă și începeți să vă îndepărtați de Big Tech. Alegeți sarcinile care se realizează cel mai ușor și bifați-le. Veți fi surprins de cât de rapid și nedureros este procesul și cât de plăcut este sentimentul de cetățean responsabil și de libertate.

Citiţi şi:
New York Post: Caracatița Big Tech strangulează America
Sfaturi unice de la Edward Snowden despre cum să fiți în siguranță pe internet

yogaesoteric
5 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More