Opreşte ACTA şi SOPA

O tentativă furibundă a francmasoneriei de a controla şi apoi închide Internetul

 

Cei care promovează campania Opreşte Pirateria Online (ACTA şi SOPA) şi care au investit 100 de milioane de dolari pentru ca această lege să fie votată ca ei să poată controla Internetul, sunt aceiaşi oameni care au distribuit software-ul pentru schimbul de fişiere. Ei sunt cei care au profitat de fapt din distribuţia software-ului, au învăţat oamenii să îl folosească şi apoi s-au întors împotriva lor şi au început să-i dea în judecată pretinzând daune de miliarde de dolari.
 Prin această lege care, la ordinul francmasoneriei, se vrea a fi adoptată cât mai repede, vor să facă chiar şi cea mai mică încălcare a drepturilor de autor o infracţiune. „Dacă faci un cântec pentru karaoke sau la primul dans al nunţii ai un cântec ce este protejat de drepturile de autor, vor să te facă infractor, să te bage în închisoare şi să te dea în judecată pentru sute de mii de dolari. Vor să adopte această lege ca să poată trimite trupele să te aresteze şi să închidă site-urile din ţara în care locuieşti.” – se afirmă în filmul pe care vi-l punem la dispoziţie. Legea pentru stoparea pirateriei online se vrea adoptată de către cei care controlează din umbră populaţia planetei, pentru a prelua Internetul şi pentru a închide mai ales site-urile ce au devenit din ce în ce mai numeroase şi care sunt deja un pericol iminent pentru ei, prin campaniile de demascare a maşinaţiunilor odioase pe care francmasoneria le întreprinde în întreaga lume.

Citiţi şi:

Sfârşitul vieţii private în România. Convorbirile telefonice şi navigarea pe internet monitorizate strict de autorităţi
Internetul a devenit prea periculos pentru francmasoneria mondială 

yogaesoteric15 februarie 2012     

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More