Reclame cu mesaje masonice (II)

de Andrei Popescu
 
Citiţi aici prima parte a acestui articol

Continuăm seria dezvăluirilor mesajelor şi a simbolurile masonice existente în multe reclame promoţionale.
 

4. Reclamă pentru Scion, brand de automobile produs de Toyota Motor Corporation pentru piaţa din America de Nord


În această reclamă oamenii sunt prezentaţi ca nişte oi „plictisitoare”, nediferenţiaţi unul faţă de altul, trăind într-o lume oarbă, rece, ternă, cenuşie, banală. Forţa malefică, reprezentată prin „micii demoni devianţi” scoate această lume din monotonie, dar nu într-un fel care să trezească sufletele şi să înalţe, ci dezlănţuind răul, crimele, haosul și astfel distrugând-o.
O maşina Scion roşie, apare doar pentru câteva clipe, aducând culoare în lumea cenuşie, ca vehicul al celor care prin rău au dobândit puterea.

Câteva luni după lansarea acestui promo, pe prima pagină a site-ului oficial Scion apărea următorul moto, scris în limbaj de argou: „Alungaţi turmele de pe străzi şi trimiteți-le în ceruri. Distrugeți-le şi adunați-le sângele….Transformaţi-le acel groaznic behăit într-o minunată vărsare de sânge.” („Send the sheeple from the streets and find them in the highrises. Knock the stuffing out of them and collect their blood….Turn that awful bleating into awesome bleeding.”)

Dat fiind faptul că în respectiva reclamă maşina Scion apare doar pentru câteva momente, apare întrebarea firească: „Care este de fapt, mesajul real al acestei reclame?”
 

5. Reclamă la un serviciu de informaţii prin mesaje scrise

 

 
Această reclamă sinistră la serviciul de informaţii AQA (Any Question Answered) prin mesaje text la numărul 63336 conţine o mulţime de simboluri care indică controlul mental. Personajele, care par luate dintr-un film de groază, sunt însemnate cu numărul 63336, aşezat pe „ochiul atotvăzător”, care are o piramidă în centru. 
 

 
 
Chipurilor lor sunt total lipsite de expresivitate, arătând, mai degrabă, ca nişte zombi, decât ca nişte oameni. În imaginea de fundal de la începutul şi sfârşitul clipului este conturat chipul lui Baphomet.
 
Este interesant faptul că directorul acestei firme AQA 63336 a fost înainte directorul grupului de companii Psion Group PLC. Cea mai importantă firmă din grup este Psion Teklogix, firmă expertă în tehnologia RFID.
 

 
Toate acestea evidenţiază faptul că acest serviciu de informaţii prin mesaje scrise este de fapt un serviciu de control şi manipulare.

6. Reclame la canalul de muzică MTV
 

 
Într-un articol anterior a fost dezvăluit faptul că ceremonia premiilor muzicale MTV Music Awards 2009 a fost, de fapt, un pretext pentru desfăşurarea unui ritual satanic la care au participat în mod inconștient un număr imens de telespectatori din întreaga lume, din cauza ignoranței în care se complac. Acest promo al canalului MTV este la fel de grăitor din acest punct de vedere. Capul lui Baphomet (Satana) apare după ce acesta este invocat în cadrul unui ritual, atrăgându-i pe cei care l-au invocat într-un tunel al haosului,  dezumanizant, plin de simboluri stranii, malefice, din care amintim mulţimea de ochi, care te urmăresc din toate părţile, de care nu poţi scăpa. În trecerea prin acest tunel unul din cei care au realizat invocaţiile este sacrificat. Intimitatea şi confortul aparente, simbolizate de fotoliul şi şemineul de la celălalt capăt al tunelului au rolul de a ne induce sugestia perversă că această „călătorie” dezumanizantă  merită să fie făcută.
 

 

Piramida cu „ochiul atotvăzător” care apare în reclamele MTV este un simbol francmasonic foarte des întâlnit.
 

 
Reclama MTV este „bine” aşezată pe un templu masonic.

Citiți aici continuarea articolului
 Citiţi şi:


SPECIAL: învăţaţi să descifraţi semnalele şi ordinele masonice secrete transmise prin presă!

Simboluri oculte satanice într-un videoclip premiat în 2008 la gala premiilor Grammy

 

yogaesoteric
15 februarie 2012

  

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More