Pactul lui Hitler cu diavolul a existat

Un document unic circulă printre specialiştii care studiază misterele fantasticei ascensiuni a lui Adolf Hiter, inexplicabilă din mai toate punctele de vedere.

Documentul, datat 30 aprilie 1932, care are pretenţia de act autentic, a rezistat ca atare la mai multe expertize tehnice şi reprezintă un pact pe care Hitler l-ar fi făcut cu însuşi Diavolul, scrie site-ul rusesc Afischa. Scris cu caractere gotice, aşa cum se mai obişnuia în Germania acelor ani, documentul este semnat cu sânge, iar expertiza n-a infirmat nici vechimea sângelui, nici faptul că i-a aparţinut fostului führer.

Reluând formula alegorică din Faust de Goethe, Hitler se angaja prin document să predea în mâinile Satanei sufletul său în termen de fix 13 ani. În schimb, stăpânul întunericului, folosind procedee satanice, paranormale, urma să-i asigure lui Hitler puteri nelimitate, cu condiţia ca ele să fie folosite în scopuri eminamente malefice.

Dr. Greta Layber, specializată în descifrarea tenebrelor celui de-al Treilea Reich, susţine că a verificat autenticitatea documentului din mai multe puncte de vedere şi că aceasta se confirmă. Dacă documentul este într-adevăr autentic şi dacă acceptăm existenţa unor fenomene paranormale a căror explicaţie ar fi inutil s-o căutăm, atunci el explică ciudata evoluţie fulminantă a unui om mediocru din toate punctele de vedere, care totuşi a reuşit să devină stăpânul Germaniei.

Invocarea unei așa-zise „pronii cereşti”

Într-adevăr, ascensiunea lui Hitler începe în 1932, anul semnării documentului, şi mulţi ani în şir nimic nu-i poate sta în cale. Numeroase atentate puse la cale împotriva lui au clacat toate fără excepţie, Hitler atrăgând atenţia de fiecare dată că el este protejat de „pronia cerească”.

Vârful tentativelor de a-l asasina l-a constituit fără îndoială atentatul din 20 iulie 1944, când un colonel din anturajul imediat al führer-ului a organizat în amănunt preluarea puterii. În timpul respectivei întâlniri, acesta a plasat servieta sa cu acte, care de fapt conţinea o bombă cu putere mare de detonare, chiar lângă picioarele lui Hitler, după care a plecat pe motiv că trebuie să dea un telefon urgent.

În următoarele câteva clipe, unui ofiţer i s-a părut că servieta îl deranjează pe führer şi a mutat-o în cealaltă parte a piciorului de stejar masiv al mesei. Explozia s-a produs la o jumătate de metru de Hitler, au fost mulţi morţi şi răniţi, dar el personal a scăpat aproape nevătămat, apărat de placa de stejar. Între timp, colonelul atentator a anunţat la Berlin reuşita exploziei, iar cei de acolo au acţionat pentru preluarea puterii.

Mai multe ore în şir a fost derută totală între cei care preluau puterea şi cei care aflaseră că Hitler a supravieţuit. După vreo două săptămâni, când mareşalul Antonescu, vizitându-l pe führer, şi-a exprimat regretul pentru cele întâmplate, acesta i-a replicat impasibil: „Pe mine mă ocroteşte pronia cerească“. La 30 aprilie 1945, când se împlineau fix 13 ani de la data „pactului“, Hitler se sinucidea în bunkerul său…

Articol preluat de pe site-ul ziare.com
 

Citiţi şi:

Dezvăluirile lui Franz Bardon despre macabrele ritualuri ale lojii FOGC – Ordinul Francmasonic al Centurionului de Aur

Cazul Dianei Vaughan, fostă «Mare Preoteasă» a lui Lucifer


yogaesoteric
20 februarie 2014

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More