Paradoxul sănătății politice: Înghețatele sunt mai periculoase decât serurile experimentale care ucid milioane de oameni!

Producătorul de îngheţată Mars a retras de pe piaţa din România mai multe loturi din îngheţată comercializată sub brandurile Bounty, Snickers şi Twix (individual sau la cutie cu şase bucăţi), după ce în aceste produse s-a descoperit oxid de etilenă, un ingredient cu potenţial cancerigen.

Preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor ANSVSA, Mihai Ponea, a explicat că în aceste produse cantitatea de oxid de etilenă este foarte mică, însă „consumul cumulativ din acest produs poate duce pe termen lung la tulburări cardiace, pulmonare, cancerigene chiar”.

Deși serurile experimentale au ucis milioane de oameni, nicio instituție din lume nu le retrage de pe piață, ba din contră, guvernele converg către o unică nebunie legislativă: vor să le declare obligatorii prin șantaj, atacând direct însăși viața umană!

Ne întrebăm: în ce constituție a vreunei țări sau în ce convenție internațională este prevăzut dreptul statului de a-și ucide proprii cetățeni? Pentru că ceea ce se petrece din decembrie 2020 pe întregul mapamond este genocid în formă continuă săvârșit de personalul medical național, la ordinul guvernelor criminale cumpărate în bloc de organizații sataniste care, sub aparenta protecție a sănătății cetățenilor lor, ucid fără scrupule, indiferent de vârstă.

Elementul material al infracțiunii de genocid se prelungește în timp, până la intervenția unui factor exterior: ori făptuitorul s-a desistat, ori a fost descoperit de autorități.

Unde este factorul exterior capabil să oprească crimele împotriva umanității?

În situația dată, făptuitorul – adică statul – a demonstrat de atâta vreme că NU se gândește la desistare până când nu va decima 95% din populație; în schimb autoritățile îndrituite prin legi să intervină în stoparea genocidului, rămân în totală inacțiune fie din lașitate, fie sunt complicii făptuitorului! Este evident că statul, prin abuz de putere, urmărește o singură rezoluție și în vederea realizării acesteia utilizează toate pârghiile de care dispune, intervenind astfel și elementul circumstanțial agravant.

Veniturile estimate pentru finele anului 2021 a celor mai mari companii producătoare de seruri letale vândute pe întregul mapamond drept „vaccinuri”, deși NU au fost omologate, sunt în testare până în decembrie 2023, dar care au avut suficientă șpagă să corupă toate guvernele lumii, inclusiv UE, influența lor materializându-se și în legislațiile naționale, sunt:

– Compania Pfizer – 26 miliarde de dolari;
– Compania Moderna – 19,2 miliarde dolari;
– Compania Johnson & Johnson – 2,5 miliarde de dolari!!!

Din moarte se fac miliarde de dolari!

Citiți și:
„Cunoaște riscurile” este îndemnul unei inițiative civice de informare despre reacțiile adverse ale vaccinurilor – și nu doar ale celor introduse după anul 2020
Studiu șocant despre „beneficiile” vaccinării anti-covid: „Salvează trei, ucide doi”

 

yogaesoteric
21 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More