Mărturia unui neurochirurg care a operat pe creier o tânără de 18 ani, internată la urgențe după vaccinarea cu AstraZeneca

„Un scenariu pe care nu l-am văzut niciodată în mulți ani de profesie.” Camilla Canepa a murit „imunizată”

Camilla Canepa, o tânără de 18 ani din Sestri Levante, fusese vaccinată cu serul covid produs de AstraZeneca pe 25 mai 2021, cu ocazia zilei deschise pentru persoanele de peste 18 ani – un fel de maraton italian al vaccinării.

La 3 iunie, a fost internată la urgență cu dureri de cap și fotofobie, adică sensibilitate extremă la lumină. O tomografie computerizată nu a găsit dovezi de tromboză, iar Canepa a fost externată, conform InfoWars.

Canepa a revenit la urgențe pe 5 iunie, suferind „deficiențe motorii”, potrivit Italy24News.

Odată descoperită tromboza, Canepa a fost transferată la Spitalul San Martino din Genova, unde chirurgul Alessandro d’Andrea a diagnosticat problema.

Ulterior, tânăra a decedat, după cum a relatat ActiveNews: „Italiancă de 18 ani, decedată la două săptămâni după vaccinarea cu AstraZeneca. Poliția face investigații în acest caz. Guvernul de la Roma anunță suspendarea serului anglo-suedez pentru persoanele sub 60 de ani după moartea tinerei Camilla Canepa.”

Vorbind pentru presa italiană Il Piccolo, Gianluigi Zona, directorul clinicii neurologice și neuro-traumatologice a spitalului San Martino, a descris faptul că a fost nedumerit de tromboza severă observată în imaginile cu creierul lui Canepa.

Nu sunt nici virusolog, nici epidemiolog, nici medic legist, dar, în fața imaginii pe care am văzut-o în capul acelei fete, este clar că avem de-a face cu ceva care nu este normal”, a descris doctorul Zona.

Am optat pentru o craniotomie de decompresie, deschiderea craniului pentru a elibera presiunea internă”, a spus doctorul Zona.

Cu toate acestea, potrivit medicilor, creierul nu s-a drenat și, în schimb, s-a îmbibat cu sânge, situație la care doctorul Zona a spus că nu a mai asistat niciodată.

Toate sinusurile venoase erau blocate de trombi, o situație pe care nu am văzut-o niciodată în mulți ani de profesie.

Este necesar să vă imaginați sinusul venos ca fiind râul din centrul unei văi în care converg mai multe cursuri de apă”, a descris doctorul Zona.

Dacă se construiește un baraj în centrul cursului de apă, râul se umflă și, în acel punct, afluenții nu se pot descărca, cu rezultatul că presiunea din amonte crește.

Părinții lui Canepa susțin că fiica lor „Camilla nu avea nicio boală înainte de vaccin”, în condițiile în care a fost lansată o anchetă în legătură cu această moarte bizară.

Moartea lui Canepa, precum și a altor câteva persoane, a determinat oficialii italieni din domeniul sănătății să oprească distribuirea vaccinului AstraZeneca la persoanele sub 60 de ani.

Citiţi şi:
Studiu britanic: riscurile AstraZeneca depășesc beneficiile
‘Astra Zeneca nu a produs niciodată vaccinuri, iar Moderna e un start-up care a prins această oportunitate și s-a lansat în producerea de vaccinuri’
Mamă a trei copii, vaccinată cu AstraZeneca, a decedat din cauza cheagurilor de sânge care i-au provocat un accident vascular cerebral

 

yogaesoteric
21 octombrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More