„Cunoaște riscurile” este îndemnul unei inițiative civice de informare despre reacțiile adverse ale vaccinurilor – și nu doar ale celor introduse după anul 2020

Pentru că „libertatea este un drept, vaccinarea este o alegere”, inițiativa civică de informare „Cunoaște riscurile” își propune să demonteze miturile despre „ce conține vaccinul” și să îi scoată pe români din obscurantismul lui „vaccinează-te și nu cerceta”, reformulat modern în lozinca „Informați-vă doar din surse oficiale”, de ca și cum informarea care nu consultă cel puțin 3 surse diferite mai poate fi una echilibrată și completă.
Dacă doriți să aflați ceea ce media oficială și campaniile publicitare nu vă vor spune niciodată, platforma „Cunoaște riscurile” vă va ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză privind propriul trup și ce admiteți sau nu să fie inoculat în acesta.

Cunoaște Riscurile este un proiect pornit de un grup de părinți informați, unii având copii vătămați grav de vaccinuri. Printre noi sunt specialiști din diverse domenii: cadre didactice (educatori, profesori, profesori universitari), cadre medicale (medici, stomatologi, asistenți), ingineri, juriști, avocați etc.

Scopul acestui grup, total lipsit de interese financiare și neafiliat niciunei industrii aducătoare de profit, niciunei asociații și niciunui partid politic este de a crește gradul de conștientizare a efectelor adverse ale medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor.

Milităm pentru dreptul la informare, încurajând populația să citească prospectele tuturor medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor. Oferim gratuit resurse pentru informare: prospecte integrale, studii medicale, cărți de specialitate etc.

Vă recomandăm această rubrică de pe site Articole vaccinuri, rubrică în care apar mereu articole noi pe subiectul «vaccinare».

O altă secțiune foarte importantă de pe site este cea cu prospectele vaccinurilor și rezumatele caracteristicilor produsului: Prospecte”, se arată în descrierea paginii web Cunoaște-riscurile.ro.

Alte secțiuni interesante sunt: Reacții adverse vaccinuri (unde puteți vedea Mărturii din România, mărturii din grupul de suport R.E.G.R.E.T. din Irlanda și cazuri din alte țări), o secțiune unde puteți RAPORTA reacțiile adverse suspectate la medicamente și vaccinuri, o secțiune de Resurse (pagini de Internet, documentare, cărți, studii, materiale de printat) și o secțiune cu Articole (Articole Vaccinuri, Legislație vaccinare, Articole Sănătate, Articole sistem medical, Altele).

Dacă vă este mai ușor să accesați aceste informații de pe Facebook, aveți la îndemână paginile „Vaccinuri: cunoaște riscurile”, „NU vaccinării obligatorii” și „Vaccinuri: citește prospectele”. Totodată, vă puteți înscrie în grupul anti-vaccinuri de pe Facebook.

Cea mai interesantă știre este despre faptul că această inițiativă civică de informare a reușit să facă pași concreți și offline, în lumea reală. Unul dintre aceștia este închirierea unui teren pe autostrada București-Pitești, unde va fi construit un panou informativ cu mesajele de conștientizare în privința vaccinării și a consimțământului informat. Dacă doriți să sprijiniți acest demers, vi se explică ce puteți face într-o postare pe care o redăm, parțial, mai jos:

Datorita VOUĂ am reușit sa plătim chiria pentru terenul închiriat de noi pe autostrada București-Pitești în vederea construirii unui panou informativ. VĂ MULȚUMIM!

Panoul va avea dimensiunea de 12mx6m, acum suntem în faza de documentare și cereri de oferte. Vom reveni cu detalii despre costul construcției panoului. DAR știm sigur că aici este greul mai mare, la construcție, deci vom avea nevoie de donațiile voastre mai mult ca niciodată! Nu vrem sa ținem terenul gol prea mult timp. ACUM este momentul sa începem construcția! Orice sumă donată, oricât de mică este foarte apreciată! Puțin cu puțin se face mult. Va mulțumim din suflet pentru implicare!

Spune DA informării referitoare la RISCURILE VACCINĂRII!
Spune NU vaccinării obligatorii!
[…]

Câteva detalii despre acțiunile realizate de noi până acum găsiți și pe website-ul nostru: https://cunoaste-riscurile.ro/doneaza/

Precizare importantă: ABSOLUT TOȚI BANII PRIMIȚI DIN DONAȚII SUNT FOLOSIȚI PENTRU: plata domeniilor web pe care le avem, plata găzduirii web, plata chiriei panourilor, plata producției de bannere, plata imprimării de fluturași, plata traducerilor realizate de către firme specializate, plata avocați (dacă va fi cazul, până acum ne-au ajutat voluntar juriști/avocați), plata anumite elemente grafice cumpărate de pe website-uri de specialitate, plata campaniilor Facebook. Adminii, moderatorii și cei implicați în crearea de conținut și grafică pentru grupul, paginile și website-urile noastre sunt VOLUNTARI, adică nu primesc niciun ban pentru munca lor, ci doar recunoștința voastră și satisfacția ca fac lucruri bune pentru cei din jur.

Mulțumim pe această cale celor care ne-au ajutat de-a lungul timpului.

Citiți și:
Ce poți păți dacă te vaccinezi? Atenție, imagini șocante cu efectele adverse ale vaccinurilor experimentale anti-covid
O femeie care a suferit vătămări după vaccinarea cu AstraZeneca împreună cu doi senatori americani trag la răspundere CDC, FDA și companiile producătoare de vaccinuri

yogaesoteric
21 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More