Studiu șocant despre „beneficiile” vaccinării anti-covid: „Salvează trei, ucide doi”

Un articol apărut în revista Vaccine arată că raportul riscuri-beneficii pentru vaccinurile anti-covid-19 este de trei persoane salvate la două ucise.

Autorii studiului, verificat de comunitatea științifică, publicat pe 19 iunie și care poartă titlul „Siguranța vaccinurilor anti-covid-19 – Măsurile este nevoie să fie regândite”, au calculat numărul persoanelor care este necesar să fie vaccinate („number needed to vaccinate” ‒ NNTV) și au scăzut numărul celor care au raportat efecte severe, inclusiv decese.

NNTV se situează între 200 și 700 pentru a preveni un caz de covid-19 pentru vaccinul ARN mesager comercializat de Pfizer”, arată autorii cercetării, în timp ce „NNTV pentru a preveni un deces se situează între 9.000 și 50.000 (cu un interval de încredere de 95%), estimarea punctuală fiind de 16.000. Numărul cazurilor celor care au reacții adverse a fost raportat ca fiind de 700 la 100.000 de vaccinări. În prezent, se înregistrează 16 efecte secundare grave la 100.000 de vaccinați, iar numărul de efecte secundare mortale este de 4,11/100.000 de vaccinați.”

Ce înseamnă aceasta, autorii rezumă tranșant:
La trei decese prevenite de vaccinare, suntem nevoiți să acceptăm două decese provocate de vaccinare.”

Pe de altă parte, un alt studiu a stabilit că vaccinurile „pot induce o cascadă inflamatorie, cu capacitatea de a dezvălui o sinistră patologie inerentă.”

Citiți și:
„Vaccinurile” genetice au fost impuse prin Conspirația Terorii. Urmează bomboana pe colivă: Vaccinul Frankenstein
Moartea unei întregi generații din cauza vaccinurilor

 

yogaesoteric
7 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More