Penitenciarul planetar

Ați observat un aspect ciudat? Este evident, ușor de văzut, bătător la ochi……. însă nimeni nu pare deranjat de el. Nu mai există nicio palmă de pământ pe această planetă care să nu fie supusă reglementărilor vreunui stat.

Nici măcar în Antarctica nu ai voie să te duci fără aprobări speciale……. pentru că există Tratatul Antarctic, care interzice accesul oamenilor pe teritoriul acelui continent „al nimănui”.

Nu mai există niciun colțișor de pământ în întreaga lume în care să fii complet liber, așa cum te-a lăsat Dumnezeu! Încă de la naștere, ți se dă un cod numeric personal și aparții unui stat, exact așa cum în trecut sclavii erau însemnați cu fierul înroșit și aparțineau unui stăpân.

Dacă nu respecți regulamentele și nu plătești taxe acelui stat, ești automat băgat la pârnaie! Ori ceea ce deții este necesar să fie autorizat de stat. Oriunde te duci ai nevoie de documente cu ștampile oficiale. „Libertatea” este doar un concept relativ – ești „liber” să faci numai ceea ce statul îți permite……. Exact ca într-un lagăr de concentrare, ca într-un penitenciar!

Atunci când ne-am născut pe Pământ, nimeni nu ne-a spus că suntem deja sclavii unui sistem diabolic, care a făcut ca întreaga planetă să devină o închisoare. Iar statul are grijă să recruteze cei mai obedienți sclavi (vezi fotografia) pentru a menține ordinea și controlul în penitenciarul planetar…….

Citiți și:
Sclavia modernă: „Putem decoda fețele din sfera conștiinței tale, numărul PIN al contului tău bancar”
Liberi sau sclavi
Ne privește pe noi toți: Sclavia modernă și efectele sale

 

yogaesoteric
5 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More