Liberi sau sclavi

Niciodată nu am mai trăit vremuri ca cele de acum, vremuri în care puterea își exercită violent influența pentru a împiedica oamenii să pună la îndoială declarațiile instituțiilor, toate aflate în mâinile elitelor care conduc lumea.

Nici măcar nu este necesar să se nege ‒ termenul de negaționist a fost folosit până la uzură în demersul disperat de a arăta cu degetul pe oricine nu dansează după discursul oficial. Este suficient să exerciți un minim de atitudine critică, sceptică, rațională, normală… pentru a fi cenzurat, redus la tăcere sau catalogat drept nebun sau conspiraționist ‒ altă insultă fabricată. Rețelele de comunicare virtuală nu scapă acestui mecanism. Twitter este preluat de discursul oficial.

Libertatea este monitorizată, se acordă, deci nu este libertate, ci un substitut al acesteia: cu alte cuvinte, o minciună.

Puterea cere o masă inertă care mestecă toate mesajele inoculate prin intermediul mass-media și al altor platforme ale discursului oficial ‒ aici este necesar să includem și ficțiunea, care este la fel de subvenționată și cenzurată ca știrile sau comunicatele oficiale.

În prezent, nu există niciun expert independent căruia să i se acorde credit și spațiu pe canalele principale. Doar ceea ce spun ei. În ciuda faptului că discursul oficial este vocea unor criminali care mint, promovează ura, lansează mesaje menite să distrugă societatea și chiar fac presiuni asupra celor neavizați care continuă să asculte oficialitatea pentru a se lăsa uciși.

Există doar oameni liberi sau sclavi. Nu există cale de mijloc. Acestea sunt cele două părți în care societatea a fost împărțită, fără cale de întoarcere. O masă de oameni speriați și neinformați, care se supun ordinelor genocidare ale celor de la vârf. Iar opus lor, reprobabilii. Liberi. Cei care spun că tot ceea ce se afirmă în materie economică, socială, de sănătate, de război, de climă, de rasă, de educație, de politică, de istorie… totul este o minciună.

Liberi sau sclavi.

Și în orice sclavie, să ne amintim, există o asumare a sclaviei. Cei care sunt liberi pot fi uciși, dar nu și înrobiți. Pentru a fi sclav, este necesar să accepți să fii defăimat de criminalul din vârf și de angajații săi mizerabili. Ești obligat să ieși și să bați din palme la ora opt pe balcoanele rușinii.

Aplaudați-i pe cei care vă ucid.

Liberi sau sclavi. Asta este tot.

Citiți și:
Interviu profetic din 1958 cu Aldous Huxley: despre „dușmanii libertății”, pericolele tehnologizării și noile metode de control în „dictatura viitorului”
Ingineria socială – Manipularea științifică a maselor în vremea pandemiei

 

yogaesoteric
14 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More