Perspectiva îmbucurătoare a unei victorii sigure

de Gregorian Bivolaru

Motto: „Acolo unde există bunăvoinţă, deja se profilează o cale bună.”

Încă de la început ţin să subliniez: în lumina ultimelor evenimente pe care le cunoaşteţi cu toţii, s-a evidenţiat şi e din ce în ce mai clar că suntem ajutaţi de Dumnezeu. De aceea ne putem da seama că vom învinge până la urmă prin forţa înţelepciunii, a iubirii, a bunăvoinţei şi a umilinţei,  pe toţi cei care ne asupresc, pe toţi cei care ne persecută, pe toţi cei care ne urăsc. Dacă vom folosi ceea ce cunoaştem teoretic foarte bine, victoria va veni mult mai repede. Fiecare ar trebui să-şi amintească însă: «A şti şi a nu acţiona este suprema laşitate». Înţelepţii spun că fapta potrivită  şi benefică,  realizată cu multă consecvenţă  conduce la victorie şi este net superioară inacţiunii.

Prin voia lui Dumnezeu, această şcoală de yoga a fost supusă la grele încercări şi teste spirituale maxime, dar după cum ştiţi, culmea a fost depăşită cu bine. MISA a ieşit  mult mai matură din încleştarea cu forţele răului şi în sfera ocultă a planetei este  de zeci de ori mai puternică decât înainte. Cei capabili să  percepeţi acest fenomen subtil probabil că l-aţi intuit deja. De altfel ţin să vă anunţ  că am să vă transmit în curând un mesaj foarte important, care mi-a fost inspirat de Dumnezeu şi se va numi VESTEA CEA BUNĂ.

În confruntarea cu forţele răului victoria s-a ivit deja, căci ea a preexistat, chiar dacă nu toţi îşi dau seama de asta. De altfel, un străvechi aforism al înţelepciunii spune: ”Ceea ce nu ne distruge ne face mai puternici”. Iar acest efect a apărut dinainte în sferele oculte ale planetei noastre. Victoria dobândită este esenţială. Cu certitudine, aceasta şcoală spirituală  a obţinut starea de invulnerabilitate. Mai mult decât atât, în viitorul apropiat vor apărea roadele  profund benefice ale acestei reuşite, care va face MISA să se înalţe pe piscurile pe care le merită. Într-o intimă corelare cu profeţiile lui Sundar Singh, această şcoală spirituală va fi cea mai importantă de pe planeta noastră. Sub directa îndrumare a lui Dumnezeu, sub directa îndrumare a îngerilor, în cadrul ei se va pregăti o nouă cale rapidă, uşoară şi eficientă  pentru ca fiecare dintre noi să-L poată descoperi pe Tatăl Ceresc şi să fie una cu El, fără a mai avea nevoie de nici un intermediar.

În lumina manifestărilor subtile care au apărut după izbânda tainică, se vădeşte că această şcoală spirituală va deveni cel mai înalt şi mai puternic focar divin al acestei planete. După cum arată revelaţiile lui Iisus şi faimoasele profeţii ale lui Sundar Singh, este  cât se poate de limpede din punct de vedere ocult  că poporul acesta şi ţara aceasta (care  n-a fost întâmplător numită «Grădina Maicii Domnului») vor fi şi vor rămâne adevăratul popor iubit de Dumnezeu şi adevăratul pământ sacru,  unde cu ajutorul Lui multe miracole vor fi posibile de acum inainte.

Toate aceste afirmaţii se bazează  pe realităţi tainice, de ordin subtil, iar curând vă vor fi accesibile şi vouă, şi celorlalţi. Lucrurile acestea sunt în afara oricărui dubiu. Şcoala noastră de yoga va fi  pentru mult timp de acum înainte nucleul  unor transformări  spirituale  fundamentale. Cu ajutorul imens şi tainic al lui Dumnezeu, acestea se vor produce întâi în România, iar prin puterea extraordinară şi  irezistibilă a exemplului, vor face apoi cu putinţă  o autentică revoluţie spirituală la scară planetară.

Prin urmare, dacă  nu ne-au distrus, toate aceste  încercări majore  ne-au făcut cu mult mai puternici şi ne-au maturizat enorm. Răstimpul de teste spirituale şi încercări dure care s-au abătut asupra noastră a avut un apogeu de care am trecut cu bine, iar acum apar din ce în ce mai  multe semne  că vom triumfa. Este însă evident că etapei în care am fost supuşi la încercări cruciale venite din afară  îi urmează  o perioadă care va fi mult mai uşor de traversat (dacă vom fi suficient de  lucizi şi atenţi). Aceasta etapă implică faptul că trebuie să ne confruntam cu demonii, zaţurile  şi mizeriile care mai există în fiinţa noastră (a unora dintre noi). Acestea se hrănesc din orgoliile, răutăţile, egoismul şi meschinăriile noastre, care devin posibile când inteligenţa doarme şi bunul simţ este absent.

Altfel spus, după ce forţele răului pline de cruzime şi viclenie au urmărit să ne distrugă din afară şi au eşuat, demonii şi forţele satanice urmăresc să declanşeze acum alt gen de bătălie, chiar în inima celor slabi, receptivi la influenţele negative. Satana  îşi va modifica  tactica, străduindu-se să ne macine, să ne dezbine, să ne învrăjbească şi să ne otrăvească  în fel şi chip din interior. Toate acestea vor face să apară exacerbarea orgoliilor, stări de intoleranţă, suspiciuni neîntemeiate, frici inutile, presupuneri nebuneşti,  egoisme mascate,  care vor ţinti în mod perfid distrugerea stării de UNITATE şi de FRATERNITATE. De la mic până la cel mai mare, fiecare dintre voi trebuie să-şi trezească şi să-şi amplifice starea de UNITATE şi FRATERNITATE, precum şi starea de IUBIRE, BUN SIMŢ, BUNĂVOINŢĂ, INTELIGENŢĂ ŞI  UMILINŢĂ, căci toate acestea sunt mai necesare ca niciodată.

Atât voi, cât şi cei din afara şcolii noastre de yoga vă veţi da seama că Dumnezeu vă dăruieşte forţa Sa tainică numai în măsura în care fiecare în parte şi toţi laolaltă (perfect uniţi în gândire şi în simţire) reuşiţi să vă iubiţi cu adevărat unii pe alţii, într-o ambianţă de profundă coeziune sufletească,  plină de  bunăvoinţă, blândeţe şi bun-simţ. Acum mai mult ca niciodată, de la cel mai mic până la cel mai mare  trebuie să urmărim să trezim în fiecare dintre noi o reală şi intensă stare de solidaritate spirituală. Fiecare dintre noi trebuie să aspire să devină şi să rămână clipă de clipă un veritabil model de fraternitate, umilinţă, iubire şi bunăvoinţă. Iată ideea forţă pe care trebuie să o avem în vedere, mai ales acum: “CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU, PLINI DE DRAGOSTE, UMILINŢĂ ŞI BUNĂVOINŢĂ,  TOŢI SĂ FIM  UNIŢI PENTRU UNUL (fiecare). CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU,  PLIN DE DRAGOSTE, UMILINŢĂ ŞI BUNĂVOINŢĂ, UNUL( fiecare) SĂ FIE DE FOLOS  PENTRU TOŢI CEILALŢI” (mă refer aici în special la cei care se află la cursurile de yoga  şi cei integraţi acum în comunitatea spirituală pe care o reprezintă ashramul).

Vă rog deci, fiecare dintre voi să reflecteze  la importanţa  iubirii aproapelui în această şcoală spirituală, la însemnătatea umilinţei, a bunăvoinţei şi a blândeţii,  pentru ca o stare de fraternitate desăvârşită să ne unească pe toţi  cu unul şi pe unul cu toţi. Fiecare dintre noi trebuie să-si dea seama că în starea  noastră de comuniune autentică, în starea noastră de frăţie spirituală se afla o tainică şi gigantică forţă, care ne permite să spulberăm aproape fără efort orice rău care urmăreşte sau a urmărit vreodată să ne distrugă.

Chiar recenta emisiune Reflector de la TVR1  este  o dovadă semnificativă că suntem deja în momentul când  roata se întoarce, iar sacrificiile,  persecuţiile şi abuzurile  încep să fie cunoscute,  trezind fără îndoiala multor oameni  o profundă compasiune şi o binevenită simpatie faţă de noi.

TOATE ACESTEA ARATĂ CĂ ADEVĂRUL VA TRIUMFA PÂNĂ LA URMĂ.

28 februarie 2006

yogaesoteric

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More