Petre Daea este mason? Șeful masoneriei române i-a transmis un mesaj cu formule specifice

Un mesaj de felicitare adresat ministrului Petre Daea de către Bartolomeu Săvoiu, marele maestru al Marii Loje Naționale a României (MLNR), a fost trimis din eroare unui ziarist, scrie publicația PressHub.

Domnule ministru, cu bucurie și afecțiune am urmărit din nou numirea ca ministru al Agriculturii! Să vă dea Dumnezeu sănătate și succes. Vă sunt fidel în toate! Cu frățească acoladă, g.ral Bartolomeu Constantin Săvoiu, Mare Maestru MLNR1880”, acesta este mesajul trimis de șeful uneia dintre cele mai mari loje masonice din România către Petre Daea.

Bartolomeu Săvoiu a încurcat însă ferestrele de Whatsapp și a trimis mesajul către un jurnalist din rețeaua PressHUB, cu nume identic cu cel al ministrului Agriculturii.

PressHUB l-a contactat pe noul ministru al Agriculturii pentru a afla de când este mason. Acesta a refuzat să lămurească dacă face parte din Marea Lojă Națională a României sau din altă organizație masonică similară.

Ce întrebare îmi puneți”, a fost singurul răspuns al lui Petre Daea. Apoi a închis telefonul.

Ministrul Agriculturii nu a scris nici în declarația de interese dacă face parte din MLNR.

Totuși, potrivit unor cunoscători ai masoneriei, „cu frățească/triplă acoladă” este salutul folosit în mod uzual între membrii acestei organizații.

Citiți și:
Cazul impostorului Laurențiu Baranga: Nu mai este un secret, masoneria își instalează oamenii în funcțiile de conducere
Conflictul care a zguduit masoneria a scos la iveală mizeria de sub preş: nepotism, favoritism, amenințări ale ‘fraţilor’…
SPP, Templu Masonic în Deltă!

 

yogaesoteric
11 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More