Pfizer a mințit în legătură cu numărul de decese survenite în cadrul studiilor clinice covid: numărul real a fost 21, cu 6 mai multe decât s-a raportat

Pfizer a mințit cu privire la numărul de persoane care au murit în timpul celor trei studii clinice pentru vaccinul anticovid. Numărul real de decese înregistrate în timpul studiilor clinice a fost 21, nu 16, așa cum s-a raportat inițial. Asta înseamnă cu patru decese în plus față de cele înregistrate în grupul de control al studiilor clinice, arată The Gateway Pundit.

Potrivit lui Alex Berenson:

„Pe 28 iulie, Pfizer și partenerul său BioNTech au publicat o actualizare a datelor la șase luni de la studiul clinic principal al vaccinului anticovid, cel care a determinat autoritățile de reglementare din întreaga lume să aprobe vaccinul.

Într-o perioadă în care se ridicau tot mai multe semne de întrebare legate de eficiența vaccinurilor, raportul a captat atenția întregii lumi. Pfizer a declarat că eficacitatea vaccinului a rămas relativ puternică, de 84%, după șase luni.

De asemenea, a raportat că 15 dintre cele aproximativ 22.000 de persoane care au primit vaccinul în cadrul studiului au murit, comparativ cu 14 dintre cele 22.000 de persoane care au primit placebo (o injecție cu soluție salină care nu conținea vaccinul).

Acestea nu au fost doar decese covid. De fapt, majoritatea nu au fost de covid. Doar trei dintre persoanele participante la studiu au murit din cauza unor boli legate de covid – una care a primit vaccinul și două care au primit injecția salină. Celelalte decese au fost cauzate de alte boli și afecțiuni, în special cardiovasculare.

De la prima doză până la data de referință a raportării, respectiv 13 martie 2021, au existat în total 38 de decese, 21 în grupul [vaccinului] Comirnaty și 17 în grupul placebo.

Pfizer a declarat public în iulie că a constatat 15 decese în rândul persoanelor care au primit vaccinul până la jumătatea lunii martie. Dar la FDA a raportat că au fost 21 – la aceeași dată de referință, 13 martie. (A se vedea pagina 23 a documentului emis de FDA pe 8 noiembrie, în care explică motivul pentru care a acordat autorizație deplină vaccinului de la Pfizer.)

21. Nu 15.

Numărul referitor la grupul placebo a fost, de asemenea, greșit. Pfizer a înregistrat 17 decese în rândul persoanelor care au primit placebo, nu 14. Nouă decese în plus per total, șase în rândul celor care au primit vaccinul.”

Pfizer a mințit, oamenii au murit.

Citiți și:
Iată dovada: Autorizarea vaccinului Pfizer de către EMA a fost o farsă procedurală!
Copii decedați după injectarea cu serurile experimentale covid, în timpul studiilor clinice, cazuri consemnate de Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor din SUA

 

yogaesoteric
16
martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More