Pfizer este cercetată în Italia pentru o evaziune fiscală cât suma plătită de România pentru vaccinurile „gratuite” inutile și dăunătoare vieții: 1,2 miliarde de euro

Garda Financiară Italiană (unitatea de control a Ministerului Economiei din Italia) a declanșat o anchetă împotriva companiei americane Pfizer. Conform reprezentanților Gărzii Financiare Italienie, sunt supuse analizei activitățile companiei Pfizer încă de dinainte de Marea Vaccinare.

Potrivit Gărzii Financiare, Pfizer și-ar fi retras o parte din profituri din țară și le-ar fi transferat în special în SUA și Olanda, pentru a se sustrage de la plata impozitelor. Astfel de bănuieli au existat și în alte țări, tot în ultimii cinci ani.

Compania este suspectată de evaziune fiscală de peste 1,2 miliarde de euro, potrivit Bloomberg, citat de Filip Stan de la România TV.

Este exact suma dată de România pentru vaccinurile „gratuite” achiziționate de cel mai prost premier din istoria României, Florin Cîțu, într-un număr care ar fi programat la înțepat fiecare cetățean major al țării de 15 ori (!).

Compania care a raportat venituri de 56 miliarde de dolari pentru producerea de seruri experimentale anti-covid se află în centrul unui scandal european care o vizează pe șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, anchetată acum de Parchetul European pentru achizițiile enorme de vaccinuri ARN, de la Pfizer.

Albert Bourla a refuzat să participe la audierile pe această temă din Parlamentul European. În schimb, emisara sa, o directoare Pfizer, a recunoscut cu această ocazie că serurile experimentale nu opresc transmiterea virusului, ceea ce a constituit „narativul” propagandei mincinoase de pe tot cuprinsul globului.

Totodată, Pfizer a anunțat recent că majorează prețurile vaccinurilor anti-covid cu 400%: „Suntem încrezători că nivelul de preț din SUA al vaccinului anti-covid-19 reflectă rentabilitatea globală a acestuia”, a spus Albert Bourla.

Pfizer, firma preferată de Ursula, Cîțu și marii medici corupți și complici ai crimei din Româna, este cunoscută în SUA pentru cele mai mari daune plătite vreodată de o companie farmaceutică – sute de milioane de dolari – și pentru o amendă record de 2,3 miliarde de dolari.

Citiți și:
Nelegiuirile strigătoare la cer ale companiei Pfizer, din trecut și prezent. Criminalii strigă „criminalii”
Compania Pfizer ar putea intra în faliment dacă ar plăti 3,3 trilioane de dolari despăgubiri datorate efectelor adverse postvaccinare
Lui Gheorghiță, Arafat și Cîțu le-a sunat ceasul: Primul proces al unei victime a vaccinului covid contra Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României

 

yogaesoteric
9 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More