Revenirea războiului

Nici nu se cățărase bine Biden pe scaunul prezidențial că SUA și-au și reluat politica belicoasă pe care o știm. Trump a reușit să nu pornească niciun război, fapt care e remarcabil din mai multe puncte de vedere. În ceea ce-l privește pe Biden, acesta nu face altceva decât să reia politica tradițională a SUA: „bombardeaua”. Iar motivele le vom discuta în continuare.

Pe scurt, în urma unui ordin suspect, SUA au bombardat ținte civile din Siria. Evident că informațiile militare vorbesc despre milițiile iraniene din Siria, însă, de la fața locului, s-au transmis relatări limpezi care arată că au fost afectate zone civile. Ca prin minune, a revenit ISIS; organizația teroristă a renăscut din propria cenușă. Mai țineți minte când Trump declara răspicat că a învins ISIS? Bietul de el, nici măcar n-avea habar că lupta cu ISIS este de fapt o luptă cu CIA. Asta ca să înțelegeți cât de dezinformat a fost Trump.

În mod cât se poate de logic, au venit și măsurile de retorsiune din partea milițiilor Iraniene, acestea bombardând, din nou, câteva baze americane. Și asta nu-i tot. Aceeași administrație Biden a adoptat o nouă serie de sancțiuni împotriva Rusiei. Israelul trage spre Siria. În Marea Chinei de Sud nivelul de nervozitate e din nou spre maxim. Apoi a escaladat conflictul din Ucraina. Ce se petrece?

În ciuda celor care vor spune că e un dezastru pentru SUA, eu vă spun contrariul: sunt semne că SUA repornește motoarele economiei. Surprinși? N-ar trebui să fiți! După ce au externalizat toată industria pe unde au apucat, americanilor nu le-a mai rămas sub control decât industria de apărare. Este singura componentă 100% americană. Trump a vrut să reinternalizeze economia reală. Când urla la Volkswagen să-și facă fabrica în SUA, știa de ce cere asta. La fel și atunci când a pronunțat sloganul: „dacă vrei să vinzi în SUA, este necesar să produci în SUA”. De partea cealaltă, a căutat să dea de muncă industriei de apărare prin forțarea vânzării armelor. Exact așa cum nouă ne-a băgat pe gât fier vechi, la fel a făcut peste tot în lume pe unde a putut. A reușit astfel să evite un război, forțând menținerea industriei de apărare la un nivel satisfăcător.

Din cauza multiplelor interese implicate, planul lui Trump a eșuat. Astfel, acum, singura industrie care aparține Americii este repornită și turată la maxim. Mai demult, complexul militar american era împins la înaintare pentru cucerirea piețelor: te învingeau în război pentru a-ți impune un tratat comercial în urma căruia – spre exemplu – îți vindeau orez ieftin până-ți distrugeau agricultura internă și te făceau dependent de orezul lor. Pe vremea aceea însă aveau interesul să vândă ceva. Acum treaba s-a schimbat. Cu industria internă la pământ, SUA face război doar de dragul războiului sau, mai bine spus, pentru a-și ține în picioare propria industrie de armament. Și, după „pacificare”, victimei îi sunt băgate pe gât arme și corupție americană. Exact la fel cum în Ucraina Biden și-a trimis progenitura pe post de trăgător de șpagă, fix la fel se vor desfășura treburile de aici înainte la nivel global. Iar motivul este simplu: singurele mărfuri pe care le mai poate exporta America sunt armele și corupția.

Mai țineți minte cum încasa Gitenstein câte 100.000 $/lună de la Adamescu? Informația a ajuns la noi din cauza unei defecțiuni din sistem. La fel ca Gitenstein, fiecare trimis de-al Americii a avut un singur scop: să căpușeze pentru el și America. Exact în stilul fanarioților, au venit aici pentru a trage cât se poate. Și, exact așa cum fac la noi, reprezentanții SUA fac în toată lumea. Instituie un sistem oficial de corupție prin intermediul căreia căpușează țara-victimă. Nici măcar nu se mai prefac că vând orez sau grâu. Aiurea, trag direct banul, la fel cum spaniolii trăgeau aurul din „Indii”. Iată întreaga măreție a Americii în goliciunea ei!

Nu-mi dau seama cât va mai merge toată această schemă ponzi. Pe moment treburile par a funcționa ireproșabil, însă, personal cred că un război major ar fi de-a dreptul dezastruos pentru SUA. Chiar dacă Rusia și China par mai slabe, alianța celor doi giganți ar înclina definitiv destinul planetei într-o altă direcție.

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Războiul nuclear declanșat de Stânga pentru distrugerea Statelor Unite și a lumii întregi
The American Conservative: Declasificați secretele murdare ale SUA privind Siria pentru a împiedica un război declanşat de Biden
New York Times: «Niciun președinte al SUA nu a făcut război atât de mult timp ca Obama». Harta intervențiilor militare actuale

 

yogaesoteric
15 februarie 2022

 

1 Comentariu
  1. R spune

    razboiul e solutia pt musamalizarea efectelor adverse ale vaccinurlor, mastilor, abuzurilor comise in timpul dictaturii medicale, samd

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More