«Poluanții chimici îi fac pe oameni homosexuali și transsexuali» – Comentariul unui grup vegan care a făcut valuri pe social media

Un grup vegan a fost criticat pentru exprimarea de „vederi homofobe” și incitare la ură împotriva comunității LGBT+ după ce a susținut pe social media că poluanții chimici îi pot face pe oameni homosexuali și transsexuali.

Grupul Organic Vegan din Pembrokeshire a afirmat într-o postare pe Facebook, ce a fost între timp ștearsă, că nu este „nimic natural sau sănătos în a dori să fii opusul a ceea ce ai fost atunci când te-ai născut”.

„Promovarea gay și trans reprezintă promovarea afecțiunilor de dezvoltare sexuală cauzate de poluanții de mediu și manipularea educațională și de media”, se putea citi în postare, prezentată inițial de Independent.

„Prin promovarea homosexualității și ideologiei de gen adresată copiilor se încearcă promovarea viziunii conform căreia transsexualitatea și homosexualitatea sunt alegeri naturale și sănătoase ale stilului de viață, ceea ce nu este adevărat.”

Pagina de Facebook a fost inundată de utilizatori scandalizați care au atacat ceea ce au catalogat ca fiind comentarii „ignorante”.

Un oarecare Rhys Morgan a comentat: „Limitați-vă la ceea ce cunoașteți și înțelegeți, anume mâncarea vegană. Lăsați știința și biologia în seama experților și încetați cu prostiile ridicole anti LGBT”.
Un alt utilizator, pretinzând că este un vegan queer, a acuzat grupul de „ipocrizie sfruntată”, „atacând persoane gay și trans” în timp ce contestă „alte forme de opresiune”.

Grupul Organic Vegan din Pembrokeshire s-a apărat, afirmând că nu era „nimic tendențios în postarea respectivă” și a răspuns astfel la unul dintre comentariile critice: „Ar trebui să vă fie rușine pentru încercarea de a nega riscurile asociate cu chimicalele sintetice, deși nu cunoașteți nimic pe acest subiect.”

Citiți și:

Iată cum este desființată propaganda LGBT

Una dintre cauzele-cheie ale apariției trans-sexualității este intoxicarea cu Bisfenol A… 

yogaesoteric

24 octombrie 2018 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More