Poţi vindeca infecţiile sinusurilor în câteva zile cu un singur ingredient

Sinuzita este însoţită de dureri de cap sau de senzație de tensiune resimțită la nivelul nasului, deasupra sprâncenelor, sau de dureri faciale, iar medicamentele obişnuite sunt inutile în cazul multor persoane. Decât să vă faceți rău cu asemenea produse chimice ineficiente, mai bine recurgeți la un tratament natural care dă rezultate.

Un aliat excelent în lupta împotriva sinuzitei este hreanul. 

Dați pe răzătoare o rădăcină de hrean proaspăt, puneți apoi într-un borcan şi adăugați oţet, după care închideți ermetic borcanul. Lăsați amestecul timp de zece zile la temperatura camerei, amestecând ocazional.

După zece zile, deschideți borcanul şi inhalați mirosul hreanului timp cinci minute, de mai multe ori pe zi.
Seara, turnați lichid din borcan pe o cârpă şi puteți-o pe frunte, sau la ceafă. 

Tratamentul durează cinci zile şi va fi suficient pentru a vă scăpa de această problemă de sănătate supărătoare, fără ajutorul medicamentelor chimice

O altă soluţie este să radeți 50 de grame de hrean şi să le puneți la fiert în 500 ml de apă. După ce apa clocoteşte, folosiți aburul pentru inhalații – puneţi-vă capul acoperit cu un prosop deasupra recipientului şi respirați aburul timp de câteva minute.

Citiţi şi:

Remedii ayurvedice pentru răceală

Super-tonicul care distruge infecțiile din corp

yogaesoteric

13 decembrie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More