Potopul și Seceta. Unii se joacă cu clima, cu religia, cu temperatura, cu genele, cu liberul arbitru dat de Dumnezeu…

„Schimbările climatice” fără precedent au provocat creșterea nivelului apelor în Portul Sydney cu aproximativ 0,0 cm în ultimii 140 de ani.

Suprafața mărilor și oceanelor este aceeași, toată această suprafață fiind prinsă permanent în procesul de evaporare. Pe lângă suprafața aceasta de apă, la care nu am menționat lacurile și râurile, mai există și suprafața acoperită de pământ, care evaporă și ea. Suprafața evaporantă fiind aceeași, cantitatea de vapori din atmosferă ar fi necesar să fie mai mare conform legilor fizicii atunci când temperatura globală crește.

Probabil că ciclul este așa: crește temperatura globală din anumite motive, crește cantitatea de vapori din atmosferă, apoi vine în anii următori reversul cu creșterea cantității de ploaie și inundații, cer acoperit și răcire globală. După secetă vine ploaie și chiar inundații și după ploaie vine soare. Nimic nou sub soare.

În majoritatea timpului au fost distribuții zonale, în unele locuri ploua prea mult, în altele prea puțin. Permanent există aceasta, zone care au ani secetoși și zone care au ani ploioși. Apoi se modifică, acolo unde a fost secetă vine ploaie în exces.

Dacă prezinți știri mai mult din zonele cu ploaie ai potop pe Pământ, dacă prezinți știri din zonele cu secetă, atunci ai imagine de secetă globală și încălzire globală.

Dacă intervii cu mijloacele actuale, poți provoca ploaie acolo unde deja plouă și ai ce s-a petrecut recent în Australia, potop local.

Dacă intervii cu mijloacele de inducere a ploii știind unde va ploua, atunci dacă alegi zonele cu nori de deasupra mării și oceanului sau din munți, descarci norul care ar ajunge să descarce ploaie peste Dobrogea direct în mare și norul acela nu mai ajunge peste Dobrogea. Iată că avem seceta din Dobrogea, să nu fie plouați americanii de la Kogălniceanu și transporturile ce trec granița spre nord-est spre slava Ucrainei.

Dacă te încăpățânezi și urmărești toate ploile și direcția lor și le descarci înainte de a trece dinspre mare spre sol, atunci provoci secetă în ce zonă vrei și deșertificare. Poți chiar să crești temperatura din punctele de înregistrare meteorologice de pe toată planeta și să dai impresia fundamentată pseudoștiințific cum că a crescut temperatura globală cu un grad. Fapt care ar fi dezmințit de s-ar face stații de înregistrare meteorologice în locurile de dinaintea stațiilor oficiale, adică în locurile unde aceștia descarcă norul și unde a fost potop pe mare nelăsând să fie ploaie cuminte pe pământ.

Ați văzut două metode prin care se declară secetă: reportaje mai mult din zonele în care e secetă și secete locale provocate criminal.

Scăderi globale sau creșteri globale ale temperaturii au fost probabil pe parcursul evoluției planetei Pământ, dar nu provocate de om prin mijloace tehnologice actuale sau că oamenii pe vremea aceea ar fi făcut prea multe fripturi ori de cetele de bizoni.

Principalele cataclisme suferite de Pământ au fost provocate de păcatele oamenilor, la Potopul lui Noe (a fost cam friguț atunci fără soare atâtea zile), apoi la Sodoma și Gomora (a fost cam cald), apoi multe alte evenimente, la Vezuviu, la Hiroshima etc.

Unii se joacă cu clima, cu religia, cu temperatura, cu genele (pe care vor să le corecteze sau nerecunoască spre legitimarea perversiunilor), cu liberul arbitru dat de Dumnezeu, cu Biserica al cărei cap este însuși Iisus Hristos, cu Creația, care nu le aparține, cu planeta, pe care nu au făcut-o ei și față de care și-au arătat lipsa de responsabilitate și discernământ.

Seceta actuală nu are niciun suport științific; decât unul penal, criminal, care se vrea justificare pentru continuarea pandemiei, digitalizării, târârii omenirii în experimente medicale din ce în ce mai criminale.

Când le-a stat în gât Ceaușescu, au știut cum să-l execute. Chiar și pe Kennedy l-au terminat. Chiar și pe Stalin când nu se mai simțeau în siguranță unii.

Numai unii nu au avut probleme până acum și ca să fie ei bine mersi și să facă orice doresc ei în continuare ca până acum, inventăm aceste probleme ca pandemia, seceta, salvarea planetei.

Autor: dr. Adrian Cacovean

Citiți și:
Încălzirea globală sau cea mai mare escrocherie din istorie
Monștrii rațiunii față cu încălzirea globală
Dezvăluiri esenţiale referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei „pandemii”artificiale… (I)

 

yogaesoteric
31 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More