Potrivit Press TV, atacul armat din Orlando a fost un eveniment de tip steag fals ce a avut ca scop demonizarea musulmanilor

 

În dimineața zilei de 12 iunie 2016, un atacator a deschis focul într-un club de noapte pentru homosexuali din Orlando, Florida, ucigând 50 de persoane și rănind alte 53. Autorul masacrului, Omar Mateen, cetățean american de origine afgană, a murit în urma intervenției trupelor speciale SWAT. Atacul a fost revendicat de gruparea Statul Islamic. Un nou val de acuzații la adresa musulmanilor s-a revărsat în spațiul public. „Islamismul radical”, împotriva căruia americanii au dezlănțuit un aprig război, lovise din nou… Acum știm că Omar Mateen era homosexual. Va fi oare întregul scenariu rescris așa încât să fie blamați homosexualii în locul musulmanilor? Va interzice Trump, una dintre cele mai radicale voci auzite după atacul din Orlando, practicile homosexuale? Va propune un recensământ al tuturor homosexualilor? Se pare că FBI speră că nu se va petrece aceasta, din moment ce urmărește să îi aducă la tăcere pe martorii care știu că Mateen era homosexual, conform spuselor unuia dintre acești martori, fosta lui nevastă, Sitora Yusufiy.

The Guardian scria: „Jim Van Horn, de 71 de ani, a declarat pentru Associated Press că Mateen era un client fidel al clubului de noapte Pulse, unde au avut loc crimele. «Încerca să agațe oameni. Bărbați.», a spus acesta. «Era homosexual și încerca să agațe bărbați. Mergea la ei, își punea un braț în jurul lor sau așa ceva… Asta fac oamenii în barurile gay. Asta facem acolo.»”

Așa că iată încă un „terorist islamist radical” al cărui stil de viață era radical ne-islamic – la fel ca și al lui Mohammed Atta, care iubea cotletele de porc, cocaina, whiskey-ul, prostituatele și jocurile de noroc, după cum au afirmat mulți martori, inclusiv iubita lui, Amanda Keller, dansatoare de strip-tease cu părul roz.

Poate că în loc să intenționeze să impună musulmanilor să se înregistreze la Departamentul de Securitate Internă și să poarte pe haine semilune aurii, Trump ar trebui să ia în considerare să le impună să își practice religia. Pentru că cei care au nume de musulmani, dar nu practică deloc islamismul, sunt în mod constant acuzați pentru mai toate atacurile teroriste din Vest de când Atta și echipa lui de „islamiști” alcoolici, drogați, care frecventau prostituatele și care nici măcar nu s-au apropiat de vreo moschee în viața lor au fost (în mod fals) învinuiți pentru evenimentele de la 11 septembrie.

 O lege care să le impună tuturor musulmanilor să își practice religia ar fi la fel de constituțională ca toate celelalte măsuri similare pe care le propune Trump. Și din moment ce statisticile arată că musulmanii practicanți sunt asociați cu procente extrem de scăzute de crime, dependențe de droguri sau alcool, divorțuri, sinucideri sau alți indicatori sociali negativi, inclusiv acțiuni de terorism, o astfel de lege ar fi benefică pentru contribuabili, pentru societatea în întregul ei, și (mai ales) pentru musulmani.

Scenariul sugerat mai sus nu se va pune în practică. În schimb, mass-media va continua să folosească împușcăturile în masă și alte asemenea atacuri criminale, de care sunt responsabili musulmani doar cu numele, pentru a demoniza islamul.

Există totuși în mass-media și unele voci contra curentului. Press TV l-a intervievat asupra împușcăturilor în masă din Orlando, Florida, pe Kevin Barrett, din Madison, scriitor și expert în problemele din Orientul Mijlociu.
Mai jos puteți citi transcrierile acestor interviuri.

Press TV:Cât de periculoasă este această răspândire a armelor într-o țară, concomitent cu existența unor tineri privați de drepturi care vor să se alăture teroriștilor?

Kevin Barrett: Ar fi și aceasta o întrebare, dar consider că mai degrabă ar trebui să ne punem întrebarea pe care a adresat-o Robert David Steele, fost agent CIA sub acoperire. Tocmai am luat legătura cu el și am publicat un articol pe site-ul Veterans Today despre acest incident, iar prima întrebare care ar trebui să ne-o punem, în opinia lui, este: «Oare nu este vorba și de această dată despre un eveniment de tip steag fals?»

Nu avem niciun motiv să credem că un paznic fără nicio pregătire paramilitară ar fi capabil să ucidă 50 de oameni. Acest lucru este foarte improbabil. La momentul producerii atacului, tocmai trecuse o săptămână importantă pentru toți cei care susțin islamul și pe palestinieni. În acea săptămână am deplâns moartea lui Muhammad Ali, care a fost totodată un mare luptător musulman pentru dreptate și apărător al palestinienilor. În plus, în acea săptămână am aflat din The Washington Post că Obama plănuia să facă presiuni pentru adoptarea unei rezoluții a Consiliului de Securitate al ONU care ar fi recunoscut statul Palestina și ar fi stabilit ca granițele acestuia să redevină cele de dinainte de 1967.

Această situație ar fi foarte, foarte periculoasă pentru prim-ministrul Israelului Netanyahu și pentru oamenii din partidul său, care au fost în spatele tuturor așa-ziselor atacuri teroriste spectaculoase islamice de care au fost învinuiți musulmani, de la 11 septembrie la Londra, Madrid, Bali și până la cele două atacuri de la Paris din 2015 și de la San Bernardino. Știm deja că toate aceste atacuri au fost evenimente de tip steag fals puse la cale de profesioniști și de agenții serviciilor de informații, și puse în mod fals în cârca musulmanilor. Nu avem niciun motiv să credem scenariul oferit de autorități referitor la acest eveniment. Ar trebui să presupunem că incidentul a fost un eveniment de tip steag fals dus la îndeplinire de oamenii lui Netanyahu și de neoconservatorii care au incitat la ciocnirea civilizațiilor prin intermediul unor atacuri teroriste realizate de fapt de ei înșiși (operațiuni de tip steag fals) și puse apoi pe tapet pentru a își putea urma astfel agenda lor geopolitică.

Press TV:
Urmând această logică, cum considerați că vor evolua lucrurile în privința islamofobiei? Desigur că acum vor urma repercusiuni asupra comunității musulmane. Cum ar trebui să se pregătească musulmanii pentru așa ceva?

Kevin Barrett: Da, din nefericire trebuie să lucrăm din greu pentru a face public adevărul despre acest atac care au avut loc – și totodată și despre celelalte atentate, detonări, atacuri armate, despre 11 septembrie – toate acestea au fost comise de dușmanii islamului și au fost apoi puse în mod fals pe seama musulmanilor, dar cu toate acestea majoritatea musulmanilor din America nu spun aceste adevăruri pentru că le este teamă.

Sondajele de opinie arată că peste două treimi dintre musulmanii americani și peste trei sferturi dintre musulmanii din întreaga lume știu că atacurile de la 11 septembrie au fost înscenări menite să atragă oprobriul public împotriva islamului și să lanseze un război permanent asupra islamului, conflict provocat de expansionismul israelit. Despre asta este vorba, și cu toate acestea musulmanii americani sunt în cea mai mare parte lași și tăcuți, nedorind să aducă aceste lucruri la lumină, să spună adevărul și să încerce să oprească toată această nebunie. Toți, nu doar musulmanii, ci toți cei care cunosc adevărul despre aceste aspecte – iar sondajele de opinie arată că circa o treime dintre americani știu adevărul despre așa-zisul război de tip steag fals împotriva terorismului, care este o păcăleală de zile mari – trebuie să vorbească, să își depășească frica și să aducă toate acestea la cunoștința publicului.

Ar trebui să vedem demonstrații cu sute de mii sau cu milioane de oameni, pentru că în SUA sunt o sută de milioane de oameni care știu că 11 septembrie a fost o lucrătură din interior. Unde sunt toți aceștia? De ce se ascund în spatele computerelor? Suntem în stare de urgență acum, suntem extrem de aproape de o situație în care Statele Unite alunecă într-un scenariu de genul celui din Germania nazistă, iar musulmanii de aici se vor trezi în lagăre de concentrare și vor ajunge să se întrebe, în timp ce se vor afla în spatele gardurilor ghimpate, de ce nu au vorbit la timp. De ce nu spunem adevărul?

Aceste fapte referitoare la atacurile de la 11 septembrie au fost stabilite de sute de mii de experți, arhitecți, ingineri, oameni de știință, cercetători care au dovedit că a fost un incident creat din interior. De ce păstrăm tăcerea? Chiar vom ajunge să murim în spatele unor garduri ghimpate pentru că am fost prea lași pentru a deveni activi și a răspândi adevărul despre toate acestea și pentru a pune capăt întregii nebunii?”

În continuare vă oferim fragmente dintr-un reportaj realizat de Press TV, în care Kevin Barret este intervievat din nou.

„Împușcăturile în masă din clubul de noapte din Orlando, Florida, în care au murit zeci de oameni par a fi un alt eveniment de tip steag fals comis de mercenarii din armata privată Blackwater, și nu de musulmani”, afirmă dr. Kevin Barrett, care a studiat evenimentele de la 11 septembrie încă din 2003.

Dr. Barrett, membru fondator al Comitetului Științific pentru Investigarea atacurilor de la 11 septembrie și al Alianței Musulmano-Iudaico-Creștine, a afirmat la Press TV că împușcăturile din Orlando au fost „în mod evident comise de inamicii islamului, și nu de musulman”.

Biroul Federal de Investigații din SUA (FBI) anchetează atât conexiunile interne cât și pe cele internaționale ale masacrului în care au murit 50 de oameni, inclusiv atacatorul, iar alți 53 au fost răniți. Se pare că grupul terorist Daesh (un alt nume al ISIS) și-ar fi asumat responsabilitatea pentru atac.

Suspectul, identificat de mass-media americană ca fiind un presupus simpatizant Daesh, pe nume Omar Mateen, era cetățean american provenit din Afganistan și locuia în Port St. Lucie, Florida. Acesta a luat ostatici în clubul de noapte și s-a baricadat în complex, fiind ucis mai târziu în intervenția unităților SWAT special antrenate pentru astfel de situații.

La câteva ore după atac, Donald Trump, candidatul la prezidențiale susținut de republicani, i-a cerut președintelui Barack Obama să demisioneze „imediat” și a sugerat că Hillary Clinton, candidata democrată la alegerile prezidențiale, ar trebui să se retragă din cursa către Casa Albă din cauza incidentului.

„Dacă nici după acest atac Hillary Clinton nu este capabilă să pronunțe cele două cuvinte «islam radical», ar trebui să iasă din cursa pentru președinție”, a afirmat Trump într-o declarație de presă.

„Ei bine, așa-numita cursă pentru președinție este similară cu pâinea și circul oferite poporului de romani, pentru că SUA nu este o democrație. Poporul a fost atât de îndobitocit, încât la acest moment majoritatea americanilor se află la nivelul intelectual al viermilor. După cum a punctat Neil Postman în Amusing Ourselves to Death (Amuzându-ne până la moarte), televiziunea a distrus complet mințile americanilor. Nu mai există suficientă gândire critică în SUA încât țara să poată avea o democrație funcțională”, a afirmat dr. Barrett.

„Trăim într-o lume a decepției de tip orwellian, în care au loc astfel de măceluri – iar în unele cazuri sunt false măceluri, pentru că sunt evenimente teatrale, nimeni nu moare de fapt. În acest caz, nu știu dacă au murit cu adevărat 50 de oameni în Orlando, dar de un lucru sunt sigur – atât de sigur încât aș garanta cu viața – și anume că un fost agent de pază nu a ucis 50 de oameni. Așa ceva nu s-a petrecut. Sub nicio formă nu s-ar fi putut petrece aceasta”, a subliniat analistul.

„Un individ nu foarte competent – după cum arată toate rapoartele – să fi reușit să ucidă de unul singur 50 de oameni? Este absolut ridicol.”, a continuat dr. Barrett.
„Avem rapoartele din Orlando care arată că cineva a blocat ușile și i-a împiedicat pe oameni să iasă în timp ce aveau loc împușcăturile. Robert David Steele, fost agent CIA sub acoperire, care a organizat el însuși evenimente de tip steag fals – și care deconspiră acum aceste practici – afirmă că dacă s-ar măsura traiectoriile gloanțelor așa cum ar trebui să se procedeze în toate cazurile de împușcături, ar fi foarte, foarte probabil să se descopere că au fost folosite mai multe arme”, a explicat specialistul.
„Niciuna dintre aceste arme nu a fost recuperată, pentru că adevărații autori ai masacrului au fost indivizi de genul celor din armata de mercenari Blackwater, obișnuiți să măcelărească oameni; iar apoi totul a fost pus pe seama unui fraier folosit pe post de figurant pentru relații publice. Asta s-a petrecut cu adevărat în Orlando”, a afirmat dr. Barrett.

Poate deloc întâmplător, de curând în SUA a fost adoptată o lege care îi conferă președintelui puteri depline de control asupra armatei, inclusiv aceea de a declara stare de urgență după bunul plac. În acest caz, autoritățile ar avea dreptul să dispună după cum consideră de bunurile și proprietățile tuturor cetățenilor în numele așa-zisului interes național. Iar lagărele de concentrare pomenite de dr Barret nu sunt o fabulație – SUA este înțesată de închisori de dimensiuni impresionante, proaspăt amenajate și care dispun de tot ceea ce este necesar pentru a primi foarte mulţi deținuți.


Citiți și:

Un american inteligent și curajos vrea să recreeze evenimentul din 11 septembrie 2001 pentru a dovedi mega operaţiunea steag fals

Terorismul – pretextul perfect pentru control social sau… Europei cat mai mult «Big Brother» şi cât mai puţină libertate! (I)

Dat de gol şi dovedit fără urmă de îndoială: guvernul francez a înscenat atacurile din Paris

 

yogaesoteric
23 iulie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More