Prim ministrul Suediei: «Vom obliga preoţii să cunune cuplurile homosexuale!!!»

Expert ONU: „Libertatea religioasă trebuie restrânsă dacă se opune homosexualităţii”

Să începem cu câteva întrebări de baraj:
– De ce ar vrea homosexualii şi lesbienele să fie cununaţi în interiorul unei religii care condamnă sodomia ca pe un păcat capital? Doar aşa, ca o provocare supremă la adresa religiilor?
– Cum sa obligi un preot, în numele libertăţii de expresie şi conştiinţă, să facă lucruri împotriva propriilor convingeri, împotriva dogmelor propriei religii? Nu e o astfel de acţiune un atac frontal şi total la adresa creştinismului, dominant în societatea occidentală? Nu se urmăreşte constrângerea preoţilor la un astfel de compromis pentru a goli de sens actul religios? Evident ca da! Iar pasul următor va fi cenzurarea textelor biblice şi eliminarea pasajelor care deranjează, totul în numele LGBT…


În decursul timpului comunitatea LGBT s-a făcut cunoscută prin nenumărate acte de profanare şi batjocorire a simbolurilor creştine, în public şi în modul cel mai odios – de la urinarea pe cruci, la batjocorirea lui Iisus. În acelaşi timp, însă, politica neomarxismului cultural, care este de acelaşi tip cu filozofia bolşevicilor comunişti, doar că în cealaltă extremă, urmăreşte să facă din creştinism o jucărie a cuplurilor homosexuale. Vi se pare vreo logică în acest demers? Ei bine, că e sau nu e logic, s-a ajuns până acolo încât preoţii să fie obligaţi să facă lucruri împotriva propriilor convingeri şi a normelor propriei religii. Cel mai nou caz de tentativă odioasă de abuz anti-creştin este pe cale să se petreacă în Suedia unde prim ministrul acestei ţări vrea, nici mai mult nici mai puţin, decât să oblige preoţii să cunune cuplurile homosexuale…


Sputnik.md: „Prim-ministrul suedez, Stefan Lofven a sugerat că toţi preoţii Bisericii Suedeze trebuie să fie obligaţi să cunune cuplurile gay, în pofida poziţiei Bisericii Luterane prin care membrii clerului trebuie să dispună de dreptul de a refuza cununia persoanelor de acelaşi sex.
«Căsătoriile» între persoane cu preferinţe homosexuale au fost legalizate în Suedia în anul 2009, însă preoţilor le-a fost rezervat dreptul să refuze efectuarea ceremoniei de cununie, conform legislaţiei naţionale…
Acest lucru s-ar putea schimba, sugerează în comentariul său despre rolul preoţilor în societate oferit de Lovfen unei reviste bisericeşti.


Prim-ministrul a declarat în cadrul interviului că «preoţii care refuză să cunune cuplurile homosexuale trebuie să-și caute o altă vocaţie. Noi, social-democraţii, lucrăm pentru a ne asigura că toţi preoţii vor cununa toate persoanele, inclusiv cuplurile homosexuale», a declarat Lofven în interviul oferit revistei Kyrkans Tidning.

«Vedem aici o paralelă cu medicul care refuză să efectueze avortul. Dacă activaţi în calitate de medic şi refuzaţi să efectuaţi un avort, poate că ar trebui să vă căutaţi o altă ocupaţie… Acelaşi lucru e valabil şi pentru preoţi», a mai declarat premierul suedez.”

Lucrurile nu se opresc însă aici: chiar şi ONU a devenit instrument de propagandă al intereselor LGBT. Astfel, noul expert LGBT la ONU ne spune că Libertatea religioasă „nu este absolută” şi că trebuie restrânsă dacă se opune homosexualităţii.


Ortodox.info: „Naţiunile Unite s-au dotat cu un expert şi apărător al LGBT. Acesta se numeşte Vitit Mountarbhorn, e thailandez, profesor de Drept şi, bineînţeles, homosexual militant.

Proclamat de organul suprem la nivel global ca «Expert ONU în problemele LGBT», acesta a subliniat strategia pe care vrea să o pună în aplicare pe durata celor trei ani ai mandatului său. Mountarbhorn şi-a încadrat programul într-unul mai vast, numit Sustainable Development Goals (Scopurile Dezvoltării Durabile), de unde reiese strânsa legătură cu LGBT-ul.

Acesta a promis abrogarea legilor împotriva sodomiei şi a căsătoriilor dintre persoanele cu acelaşi sex. Va interzice prin lege să se mai vorbească despre orice tendinţă LGBT ca fiind o «boală» sau o «tulburare». Va integra atât empatia pentru gender (identitate de gen), cât şi divestitatea sexuală încă din copilărie etc..

Mountarbhorn a cerut de la UNESCO să se îngrijească de educaţia primară, deoarece în modul acesta copiii «vor fi născuţi şi crescuţi de la vârste fragede» cu adevărate concepte faţă de «orientarea sexuală şi identitatea de gen». Acesta a avertizat că orientările sexuale «nu sunt categorii închise» Şi a promis protecţia sa oricărei alte orientări inimaginabile momentan. Poate necrofilia şi zoofilia? Eventual dezincriminarea pedofiliei?”

Aceasta este lumea în care trăim şi va fi din ce în ce mai rău dacă oamenii nu se vor opune, preferând să rămână inerți și să accepte toate aberațiile care le sunt băgate pe gât de o mână de descreierați.

Citiţi şi:
Scopurile ONU pentru omenire vizează copiii ca «agenţi ai schimbării»
John Milbank: «Căsătoria» gay este o «mișcare strategică» și nu are nimic de-a face cu drepturile homosexualilor
SUA: Un fermier creștin a fost exclus din piața locală tocmai pentru că și-a afirmat credința în căsătoria dintre un bărbat și o femeie

yogaesoteric
24 octombrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More