Primarul și doctorița unei comune din județul Satu Mare nu aderă la campania de vaccinare. Nici ei nu se vaccinează, nici pe alții nu-i îndeamnă

Motivul: nu-și asumă răspunderea pentru eventualele reacții adverse

Primarul și medicul comunei Cămârzana din județul Satu Mare refuză vaccinarea și nu îi îndeamnă pe oameni să se injecteze cu serurile experimentale covid, informează OficialMedia.com.

Roxana Todică

Doctorița de familie din comună, Roxana Todică, nu a acceptat să joace rolul unui medic conformist și obedient politic față de campania de vaccinare a lui Cîțu și Gheorghiță. Fiind „o profesionistă desăvârșită, jos pălăria”, refuzul ei de a se lăsa injectată cu un ser experimental l-a pus pe gânduri și pe primar.

Decizia doctoriței este motivată de faptul că nu este legal să recomanzi niciun medicament unui pacient fără o consultație și o investigare prealabile. Actele medicale recomandate public ‒ și nu personalizat ‒ sunt o aberație și uneori pot degenera în adevărate crime, din cauza reacțiilor adverse suferite de subiecții acestui experiment.

La 31 de ani, Florin Ionici a adunat deja două mandate la primărie și refuză categoric să se implice în campania de vaccinare: „Dacă autoritățile au de gând să-l folosească pentru a-i mobiliza pe cămârzeni să se vaccineze, și-au ales greșit omul”, scrie presasm.ro.

Florin Ionici

Motivul: Florin Ionici nu are încredere în serurile experimentale covid și nu vrea să răspundă dacă oamenii ar păți ceva grav în urma reacțiilor adverse, mai informează și pressone.ro.

Fiecare decide pentru el, eu pot decide doar în numele meu. Poa’ să vină de la MAI, de la MApN, aceleași cuvinte le voi spune: «Poftim, condu! Vă dau cheile de la Primărie, mă duc în concediu fără plată, rezolvați problema»”, a tunat primarul din Cămârzana.

Medicul de familie Roxana Todică nu are încredere în serurile experimentale și subliniază că a-ți păsa de sănătate presupune inclusiv a lua în considerare riscurile inoculării ARN-ului mesager:

Mai aștept, deocamdată, și eu. Știți cum e, fiecare se teme pentru sănătatea lui.” Decizia ei este întemeiată, atâta vreme cât nu ai voie să recomanzi niciun antibiotic unui pacient fără o consultație și o investigare prealabile. Recomandarea publică ‒ și nu personalizată ‒ a unor acte medicale precum vaccinarea nu sunt conforme cu deontologia profesională.

Citiți și:
Dr. Astrid Stuckelberger: Vaccinurile sunt arme biologice utilizate de guvernele lumii pentru exterminarea în masă a propriilor cetățeni!
Inventatorul vaccinului mARN a fost șters din analele medicinei și de pe Wikipedia pentru că a îndrăznit să se opună vaccinurilor obținute cu propria sa tehnologie, extrem de periculoasă pentru oameni!

 

yogaesoteric
16 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More