Specialiști din Italia contra curentului


Pneumolog: «De ce în 2019 când 8.000 de oameni au murit, nu a existat nicio psihoză? Erau morți de categoria B?»
Nanopatolog: «Măștile și carantina sunt o nebunie. Este o mega înșelătorie a giganților Pharma»


Francesco Oliviero, medic specialist în psihiatrie și pneumologie, a acordat un interviu unui post de radio din Italia la momentul la care psihoza coronavirusului a pus stăpânire pe peninsulă, în care vorbește despre cele mai importante aspecte specifice pentru a se înțelege ceea ce se petrece.

Doctorul Francesco Oliviero explică faptul că în agravarea stării pacienţilor un rol important îl are componenta psihologică.

„Nu suntem doar un trup, ci avem și o minte, avem şi emoții, iar la un nivel și mai profund suntem suflete. Cu toate acestea suntem conectați cu mediul, oferim și primim informații”, a spus medicul italian.

Oliviero a explicat că „în momentul în care cineva primește un diagnostic de Covid-19, imediat se stabilește o serie întreagă de mecanisme psihice legate de conflictele biologice personale, iar cel mai grav este cel privind moartea, care survine de la un organ vital precum plămânul. Astfel, au ajuns la mine informații de la departamentele din Bergamo, Brescia, despre persoane care odată ajunse la spital cu simptome de gripă, imediat după ce le-a fost pus diagnosticul de Covid-19, cazul clinic s-a agravat într-un timp foarte scurt și a devenit, în decurs de 12-24 de ore, pneumonie interstițială. Deși nu exista înainte (de diagnostic – n.r.)”.

Medicul italian susține că asta confirmă faptul că, interacționând cu mediul înconjurător, suntem supuși informațiilor din exterior. „Tot ce ne aduce frică și panică, este somatizat în organul țintă care este acum plămânul”, continuă în analiza sa Oliviero.

El a prezentat și o altă teorie a sa despre ce sunt viruşii: „Este pur și simplu informație electromagnetică. Viruşii se găsesc în fiecare dintre nucleele noastre celulare, în special în ADN. 97% din ADN-ul nostru sunt viruși ancestrali. Deci, întrucât virușii sunt deja în noi, a merge împotriva lor înseamnă a merge împotriva vieții”, a susținut medicul, a cărui teorie personală nu a fost reflectată în niciun studiu științific.

„De aceea, apare o mare problemă cu pneumonia interstițială, care s-a constatat și în trecut, dacă se ia în considerare că au existat peste 60 de mii de decese în ultimii 4 ani, majoritatea cu complicații cardio-respiratorii, în special cauzate de insuficiența respiratorie a pneumoniei interstițiale. Pentru a ieși din această situație de panică, este necesar să ne eliberăm de temerile ancestrale pe care le ducem cu noi și de toate informațiile destabilizatoare legate de frica de moarte, pe care le descărcăm pe plămân”, a subliniat dr. Oliviero.

Virusul nu se combate stând acasă

O altă teorie lansată de Oliviero este aceea conform căreia virusul nu se combate stând în casă. „Bătrânii ar fi bine să meargă în parc, pentru a respira aer curat. Nu-i putem ține în case”, afirmă pneumologul italian, care mai susține că toate persoanele decedate sunt „hiper vaccinate”.

În același timp, Oliviero a punctat că „anul trecut, în 2019, în timpul epidemiei de gripă sezonieră, au murit peste 8.000 de oameni. Sper că anul acesta nu vor muri 8.000 de oameni, nu din cauza coronavirusului. Dar de ce nu a fost aceeași psihoză anul trecut? Nu este clar de ce nu a existat psihoză. Au fost morții din 2019 de categoria B?”, s-a întrebat medicul italian. El susține că, în mod sigur, victimele de anul trecut „nu au inundat secțiile de terapie intensivă pentru că nu au fost trimise acolo”.

„Aici, discursul este unul politic: nu poți avea la o națiune de 60 de milioane de oameni, 5.000 de paturi de terapie intensivă, de 6 ori mai puțin decât în Germania. Într-o țară care a tăiat aproape 50 de miliarde de dolari de la asistența medicală în ultimii 10 ani, ai asistente care sunt prost plătite, cu aceste responsabilități și care se află în situații nemaiîntâlnite de ani buni. Acesta este motivul pentru care medicii și asistentele care lucrează în zonele cele mai afectate sunt eroi: pentru că o fac în condiții dramatice”, a adăugat medicul.

Mega înșelătorie a Big Pharma

Un alt expert italian, Stefano Montanari, nanopatolog din Bologna, doctor în ştiinţe farmaceutice, a susținut într-un interviu care a circulat pe rețelele de socializare că epidemia de Covid-19 este doar o cascadorie mediatică a giganților farmaceutici, o mega-înșelătorie.

Doctorul Stefano Montanari și-a explicat punctul de vedere, considerat de unii conspiraționist, privind companiile farmaceutice din spatele epidemiei Covid-19. Montanari afirmă că epidemia se va încheia doar atunci când economia va fi la pământ, iar vaccinurile vor fi obligatorii pentru șapte miliarde de pacienți. Potrivit lui, cifra de afaceri din spatele Big Pharma nu este concurată nici măcar de cifra din traficul de droguri. Este o putere care cumpără state întregi. „O afacere de proporții inimaginabile, care a corupt totul, chiar și Biserica Catolică”, afirmă el.

Montanari a explicat apoi că într-un an în Italia mor aproximativ 650.000 de oameni, 20.000 din cauza gripei și 49.000 din infecțiile contractate în spitale. „Dacă sar de la etajul 10 și am și o răceala, nu se poate spune că am murit de răceală”, afirmă el.

„Răceala obișnuită este dată de unul dintre numeroșii membri ai familiilor Coronavirus şi Rhinovirus. Coronavirusurile infectează mamiferele şi păsările. La om provoacă infecţii ale tractului respirator, care pot fi de la foarte uşoare la grave, chiar letale. Alți membri din aceeași familie provoacă, la şoareci, hepatită virală sau gastroenterită transmisibilă”, spune Montanari. „Coronavirusul italian este diferit de cel chinezesc, ca tulpină virală. Este posibil să fi existat un accident în drumul către un laborator, poate cineva a făcut-o în mod intenționat”, a susținut nanopatologul.

De asemenea, el spune că febra este un simptom benefic, pentru că înseamnă că organismul reacționează la boală. În plus, a considerat că este necesar să ne vindecăm pe cont propriu, pentru că avem „bariere imune puternice localizate în piele, motiv pentru care este inutil să purtăm mănuși”, de asemenea în plămâni, în intestin precum şi sistemul imun general sub forma de celule şi molecule specializate.

Nanopatologul, ale cărui teorii sunt însă puternic criticate, mai afirmă că nicio gripă nu va fi eradicată vreodată cu un vaccin, şi că isteria media pentru coronavirusul covid-19 este doar o înșelătorie.

De asemenea, el a afirmat că măștile și carantina sunt o nebunie și că persoanele în vârstă, care au fost obligate să stea în casă, ar fi fost necesar să fie la soare și la aer, interdicțiile care li s-au aplicat echivalând cu o condamnare a lor.

Concluzia lui Montanari: „infecția cu coronavirus este o înșelătorie menită să forțeze 7 miliarde de oameni să se vaccineze. Și aceasta este, desigur, cea mai mare afacere BigPharma de până acum. Când totul se va termina, unii oameni vor stăpâni lumea.”

Citiţi şi:

BILD, Germania: «Carantina a fost o greşeală uriaşă»

Coronavirusul și Big Brother

 

yogaesoteric
23 iunie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More