Prof. dr. Virgil Păunescu: Vaccinul anticovid schimbă imunitatea și creează dependență

Vaccinurile anticovid existente în acest moment pe piață produc un fenomen extrem de periculos, susțin imunologii. Practic, răspunsul corect al organismului, care se face prin imunitatea celulară, este anihilat și înlocuit cu un răspuns imun bazat pe anticorpi, care ține doar șase luni, creând, astfel, dependența de vaccin, ne spune prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

Stimularea de anticorpi prin vaccinarea anticovid este atât de puternică, încât distruge, practic, imunitatea celulară, unicul răspuns corect al organismului în fața noului coronavirus, ne spune prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale și singurul imunolog vizibil în spațiul public în perioada pandemiei.

Am pus o întrebare la ședința Academiei de Științe Medicale și apoi la o întâlnire cu microbiologi și virusologi: care este cantitatea de antigen pe care ți-o administrează vaccinurile de pe piață, care folosesc material genetic? Mi s-a răspuns că scrie pe prospect. Pe prospect scrie cât ADN sau ARN ți se introduce, dar ăla nu este antigenul, ăla intră în celule și începe sinteza de antigen. Și noi nu știm la fiecare ființă în parte cât antigen se produce. Asta spuneau și israelienii, că vaccinarea face din ființă o bombă cu anticorpi, că stimularea este prea puternică. Și această stimulare puternică duce la o chestiune. Răspunsul imun corect al organismului se face prin imunitate celulară, prin limfocite T citotoxice. De aceea pacienții care trec prin boală în mod normal, în special asimptomaticii, nu ar trebui să mai aibă nicio problemă ani și ani de zile. Dar, în momentul în care tu îi vaccinezi, le-ai schimbat imunitatea, pentru că este o doză foarte mare de antigen care ți se introduce indirect și nu știm cât este”, a declarat prof. dr. Virgil Păunescu. Acesta arată că organismul este forțat să-și schimbe imunitatea dintr-o imunitate corectă, pe bază de limfocite T, într-una pe anticorpi, care nu rezistă decât 6 luni.

Astfel, oamenii devin dependenți de vaccin, pentru că nu vor mai reacționa după o asemenea manevră brutală de schimbare a modului în care răspunzi imun, și rămân vulnerabili și dependenți de acest răspuns incorect”, susține prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

Pericol permanent

Prof. dr. Virgil Păunescu crede că vaccinarea avea oarecum o explicație până la apariția anticorpilor monoclonali sau până la apariția unui antiviral eficient, nu pe termen nelimitat, cum se preconizează acum.

Spuneau cei din conducerea companiilor producătoare de vaccinuri anticovid că omenirea ar fi cazul să se obișnuiască la fel ca în cazul vaccinului antigripal, unde se dă o doză în fiecare an, iar la cel anticovid două doze pe an. Dar nu este similar, este o tehnologie total diferită. Adică tu mă obligi să reacționez incorect la o boală, așa cum reacționează acum o minoritate, și să fiu permanent în pericol de a muri dacă nu mă vaccinez. Dar cât să mă vaccinez? Eu am vrut o dezbatere sub auspiciile Academiei de Științe Medicale și s-a spus acolo că tehnologia ARN-ului mesager e cunoscută de vreo 40 de ani, sigur, nu ăsta cu care fac ei, dar insistența că suntem în pragul unei revoluții este o prostie”, a precizat prof. dr. Virgil Păunescu.

Vor să micșoreze dozele

La solicitarea de autorizare pentru vaccin este necesar să răspunzi la întrebarea ce conține și cât, însă nu se poate da un răspuns la ARN-ul mesager și nici la adenoviruși, mai spune prof. dr. Virgil Păunescu.

Nu este un ARN fiziologic, normal, este un ARN modificat chimic, care rămâne în celule circa 7 zile, în loc de 20 de minute. Și din 20 în 20 de minute trece prin aparatul de sinteză proteică și generează o proteină spike. Dar aici nu este matematică. Eu nu știu dacă rămâne 5 zile, 6 zile, 7 zile, 8 zile, 5 zile și jumătate, iar diferența dintre o zi sau o jumătate de zi sau dintre stările celulelor la oameni mai tineri și la oameni mai în vârstă este foarte mare. Astfel că diferențele de sinteze de antigen pot varia de la 1 la 10 sau de la 1 la 100. Ceea ce se bănuiește, că ați văzut că Moderna a redus dozele, este că e prea mult. AstraZeneca lucrează la vaccinul lor cu administrare intranazală cu o cincime din doza pe care o injectau, pentru că au observat că se obțin aceleași rezultate ca și cu doza aceea mare”, a afirmat prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

Citiți și:
Bill Gates, Microsoft, vaccinurile cu ARNm și complotul global pentru a face ca ADN-ul uman, sinteza proteinelor și funcția imunitară să devină un sistem de operare programabil
Dr. Virgil Păunescu, despre vaccinurile anti-covid: prin ARNm poate fi introdusă în organism orice informație de natură să-l modifice la nivel celular
81 de studii de cercetare confirmă că imunitatea naturală la covid este egală sau superioară celei oferite de vaccinuri

 

yogaesoteric
24 martie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More