Progresiștii au învelit vaccinarea cu forța sub forma «obligativității informării», o altă ticăloșie neconstituțională

 

Controversatul proiect de lege privind vaccinarea obligatorie a intrat în dezbatere publică marți, 11 aprilie. Părinţii sau tutorii care refuză vaccinarea copiilor o fac pe propria răspundere, iar a nu vaccina copilul este sinonim cu rele tratamente aplicate minorului, a precizat ministrul Sănătății, Florian Bodog. La înscrierea la grădiniţă sau la şcoală, copiii trebuie să aibă documente care atestă efectuarea vaccinurilor obligatorii. Textul proiectului nu include un capitol de sancțiuni, acesta urmând a fi elaborat după finalizarea dezbaterii publice.

Potrivit documentului, medicul de familie va consilia părinţii în legătură cu vaccinarea şi, în cazul în care aceştia refuză să îşi imunizeze copiii, va sesiza Comisia Judeţeană de Vaccinare. În urma acestor sesizări, Comisia Judeţeană de Vaccinare va organiza şedinţe de consiliere cu părinţii şi va stabili un plan de recuperare a vaccinurilor. În cazul în care părinţii refuză vaccinarea copiilor şi după ce află care sunt consecinţele neimunizării, Comisia Judeţeană de Vaccinare le pune la dispoziţie, la cererea acestora, formularul de refuz.

Părinţii vor putea lua decizia să nu vaccineze copilul, respectiv să stabilească un plan de vaccinare, dar asta numai după ce se vor informa. Legea presupune obligaţia familiei de a se informa.

Însă nicăieri în Constituție nu există „obligativitatea de a te informa”. Aceasta este o ticăloșie progresistă care poate da naștere la numeroase abuzuri. Dreptul fundamental de a dispune de propria persoană ne va fi încălcat pe motiv că „nu suntem informați”, căci progresiștii se consideră „singurii depozitari ai adevărului”. Ei sunt singurii informați (cine nu va spune exact ca ei, se va considera că „nu este informat”) și în virtutea acestei prerogative neconstituționale pe care și-o asumă absolut ilegal, vor să dispună de propriile noastre persoane. Ei vor să decidă în locul nostru ce este mai bine și ce e mai rău pentru noi.

Atenție! Aici nu mai este vorba de vaccinare, asupra căreia fiecare ar trebui să aibă libertatea de a decide, ci de încălcarea unui drept fundamental, și anume dreptul de a dispune de propria persoană, invocând o aberație progresistă.

„Obligativitatea informării” este, de fapt, o altă ticăloșie neconstituțională sub mantia căreia progresiștii de la noi au învelit și au ascuns vaccinarea cu forța, încercând în continuare să aplice un mijloc neconstituțional de intimidare a oamenilor.

Cum este posibil ca altcineva din exterior să decidă pentru noi dacă suntem sau nu informați în legătură cu dreptul fiecăruia de a dispune de propria persoană, și de a copiilor lui minori, la creșterea cărora este singurul care are dreptul și datoria legală prin Constituție, și să te sancționeze spunând că „nu ești informat”?

Libertatea de a dispune de propria persoană și de propriul corp nu poate fi condiționată de nimic. Cum este posibil ca oamenii să fie obligați de guvern „să semneze” că vor să dispună de propria lor persoană și să le fie condiționat (printr-o aberație și un abuz – „că nu sunt informați”) dreptul lor inalienabil de a dispune liber de propria persoană, lucru garantat de Constituție? Acestea arată că dictatura este modul de gândire tipic progresist-internaționalist.

Dreptul de a dispune de propria persoană este primul drept, dreptul cel mai elementar pe care trebuie să-l aibă fiecare ființă de pe acest pământ. A condiționa acest drept fundamental de orice altceva (în cazul de față: îți spun eu, progresistul din guvern, „că nu ești informat”) nu înseamnă decât o imixtiune brutală și o încălcare violentă a acestui drept garantat de Constituția României.

Mai mult, se introduce prin lege cenzura și se încalcă libertatea de exprimare și libertatea de opinie. Cine stabilește extrajudiciar că „informațiile sunt greșite”? Ce este aceea „informație greșită” și cine o stabilește în afara justiției? De pildă, Ministerul Sănătății a afirmat într-un comunicat oficial al Ministerului că „nu există studii științifice care să lege sindromul hemolitic-uremic de vaccinare”, deși aceste studii există. Tot Ministerul Sănătății a dezinformat în legătură cu așa-zisa epidemie cu E-Coli, spunând mai întâi că a fost provocată de portocale iar mai apoi de lactate Brădet sau supițe de pui, deși erau bebeluși afectați care mâncaseră doar lapte praf. Nici până în ziua de astăzi „nu se știe oficial” din ce cauză au murit acei bebeluși. Tot Ministerul Sănătății a dezinformat în legătură cu bebelușii morți în epidemia de rujeolă și cu epidemia însăși (toți cei morți erau sub vârsta de vaccinare sau aveau complicații care interziceau vaccinarea, și majoritatea proveneau din familii de romi, care nu fuseseră vaccinate pentru că nici măcar nu aveau medic de familie). Mai mult, datele statistice au fost comparate cu cifrele din anul anterior, dar au ascuns cifrele de acum 2-3-4-5-6 ani…

Dacă în ceea ce privește vaccinarea se incriminează „informațiile greșite”, atunci haideți să-i pedepsim pe toți care dau „informații greșite” sau pe mincinoșii care au promis una în campania electorală și au făcut cu totul altceva. De exemplu, Băsescu a spus că „cianura se evaporă repede” atunci când făcea lobby pentru Gold Corporation. Alții ca Moise Guran ne-au spus în direct la TVR, cu reclama OMV PETROM în spate, că redevențele de 3,5% sunt foarte mari căci „producția propriului nostru țiței scade zilnic și petrolul nostru e din ce în ce mai greu de scos de către austrieci”.

Textul neconstituțional al proiectului de lege a vaccinării nu este altceva decât un mijloc de intimidare și o cenzură care nu au ce căuta într-o astfel lege.


Citiți și:

Argumente împotriva vaccinărilor obligatorii. Vaccinare sau criptototalitarism?

Viitorul vaccinării obligatorii, cu forța, a populației. Mai întâi copiii voștri, apoi voi

30 de studii ştiinţifice pertinente și edificatoare care dovedesc cu prisosință că vaccinările provoacă autism!

 

yogaesoteric
22 aprilie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More