Proiectul EVA: 78% dintre femei raportează modificări menstruale după vaccinarea împotriva covid-19

Una dintre consecințele primirii de către o femeie tânără sănătoasă a vaccinului inutil împotriva covid-19 este periculoasa trecere de la o stare bună de sănătate la o nouă stare, care este una de disconfort și/sau de fiziologie reproductivă alterată, scrie dr. Peter A. McCullough, care prezintă un studiu potrivit căruia 78% dintre femei raportează modificări menstruale după vaccinarea împotriva covid-19.

Este exact ceea ce s-a petrecut cu marea majoritate a femeilor la vârsta fertilă după primirea vaccinului ARNm și adenoviral. Ambele forme de vaccin folosesc nanoparticule lipidice care se știe, de ani de zile, că sunt absorbite de glandele reproducătoare (ovare și testicule), și își „descarcă” încărcătura de cod genetic pentru proteina Spike WIV BA4/BA5, iar într-o oră, începe să fie produsă proteină Spike care afectează țesuturile.

Acum se știe că ARNm circulă în sânge timp de 28 de zile și continuă să bombardeze ovarele cu mai mult ARNm pe tot parcursul ciclului ovulatoriu. Vaccinurile genetice cu nanoparticule lipidice sunt, prin proiectare, așa cum descriu Wang și colab., în măsură să influențeze ciclurile ovulatorii, producția de gametocite, interferând astfel cu ciclul reproductiv complex și delicat al ființelor umane.

De asemenea, potrivit studiilor, și boala covid-19 poate duce la tulburări ale ciclului menstrual – cicluri menstruale neregulate, care au survenit fie mai devreme de 23 zile, fie mult mai târziu de 35 de zile.

Baena-Garcia și colab. au raportat proiectul EVA, un studiu amplu (n=14.153) efectuat pe femei fără probleme de reproducere, la trei luni după vaccinarea împotriva covid-19. Autorii au informat: „Principalele modificări premenstruale raportate de femei după vaccinare sunt prezentate în Figura 2. Cele mai răspândite modificări legate de simptomele premenstruale au fost oboseala crescută (43%), balonarea abdominală (37%), iritabilitatea emoțională (29%), tristețe sau depresie (28%), dureri de cap (28%), disconfort la sâni (28%) și dificultăți de a adormi (27%).

Proiectul EVA are câteva implicații importante: 1) întrucât fazele premenstruală și menstruală au fost afectate, există probabilitatea ca ciclul reproductiv să fi fost modificat la majoritatea femeilor; 2) modificările de coagulare și sângerare arată că proteina Spike afectează capilarele mucoasei uterine și în cadrul fluxului menstrual; 3) se poate să fie influențată concepția pentru mai multe cicluri, dacă nu pentru mai mult timp; 4) cu recomandarea ca aceste injecții să fie făcute la fiecare șase luni, pot fi anticipate infertilitate perpetuată și sângerări uterine anormale la o parte substanțială dintre femeile care se află la vârsta fertilă.

Bibliografie:
https://open.substack.com/pub/petermcculloughmd/p/mrna-circulates-at-least-30-days?r=14jb45&utm_campaign=post&utm_medium=web
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6294055/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9289916/pdf/10.1177_17455057221112237.pdf

Citiți și:
Efectele vaccinurilor anti-covid asupra fertilității: tulburări menstruale, avorturi spontane, nașteri de copii morți, scăderea bruscă a ratei natalității. „Am putea steriliza o întreagă generație”
Agenția Europeană pentru Medicamente a adăugat un nou efect secundar al vaccinurilor ARN-mesager: perturbarea ciclului menstrual la femei. Când vor recunoaște și moartea subită ca „efect secundar”?

 

yogaesoteric
25 aprilie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More