Propagandă pedofilă: Public șocat de un film care arată relația sexuală dintre un bărbat și o fetiță de 10 ani

 

Criticii l-au descris ca fiind filmul pentru care încă nu s-a inventat un avertisment destul de puternic, atât de deranjant și de revoltător e subiectul.

The Trouble with Being Born (Neajunsul de a te fi născut – o referire subtilă la Emil Cioran) urmărește relația dintre un bărbat și, aparent, fetița sa de doar zece ani. Deși nu e clar chiar de la început, descoperi pe parcurs că nu e vorba de o fetiță în carne și oase, ci de un robot menit să imite cu exactitate fiica bărbatului, pe care acesta a pierdut-o în urmă cu zece ani. O premisă, să spunem, deloc greu de imaginat în lumea dominată de tehnologie în care trăim.

Filmul devine, însă, problematic în momentul în care începi să observi sărutări și alte gesturi profund sexuale între adult și robotul copil (jucat chiar de un copil de 10 ani). Și deși nimic nu este arătat sau spus cu voce tare, filmul sugerează că relația dintre cei doi este una sexuală, ducându-ne pe terenul extrem de precar al tehno-pedofiliei (să nu mai spunem al incestului).

Conform autoarei filmului, aici vorbim de „o capodoperă ascunsă” și despre ce interesant ar fi să vezi lumea prin ochii unui android care „nu are alte dorințe decât acelea pe care i le programezi și care nu judecă lumea așa cum o facem noi”.

Pe lângă propaganda pro-pedofilie, filmul are și o tentă transgender – la un moment dat, fetița robot se pierde prin pădure și e găsită de un individ care o aduce acasă, realizând că este un robot, și o „transformă” în băiețel pentru mama sa, al cărui frate murise la o vârstă tânără.

Filmul nu pare să se difuzeze și la noi, iar marea majoritate a reacțiilor a fost una de dezgust și revoltă. Numeroase publicații precum Variety sau Slant au criticat acest gunoi de film, atrăgând atenția că nu este nimic mai mult decât o formă odioasă de propagandă. În locurile unde a fost totuși difuzat, mulți oameni au ieșit din sală în semn de protest. Însă el există, iar asta e deja destul de îngrijorător. Și unde s-a finanțat unul, se va finanța și altul, și oare câte filme despre pedofili vom mai vedea până când acestea nu ni se vor mai părea deranjante?

Citiți și:

Un film care elogiază cu insolență pedofilia și homosexualitatea a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat

O CULME A ABERAŢIEI: Un chinez s-a căsătorit cu o femeie-robot

Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale aristocraților? (I) 

yogaesoteric
27 iulie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More