Proprietari de afaceri uniți, dau autoritățile afară pe ușă: «obțineți un mandat»!

 

50 de proprietari de afaceri din Buffalo, New York, sătui de ordinele autoritare ale guvernatorului Cuomo și-au afirmat drepturile constituționale și au dat afară șerifii și „inspectorii de sănătate”. Ei s-au adunat într-o sală de sport închisă din Buffalo, New York, când doi șerifi și un așa-zis „inspector de sănătate” s-au prezentat pentru a hărțui grupul ca răspuns la un „denunț anonim”.

Proprietarii de afaceri au strigat la oamenii legii, l-au dat afară pe inspectorul de sănătate și le-au spus șerifilor să se întoarcă cu un mandat. Proprietarul sălii de sport Athletes Unleashed a descris întrunirea drept un protest față de reglementările „zonei portocalii” ale statului, prin care s-au închis săli de sport, saloane și alte afaceri considerate neesențiale.

Nimeni nu a fost citat și nu au fost făcute arestări, potrivit a două persoane care au participat la respectiva întâlnire, dar în filmul incidentului apare un inspector de sănătate din comitatul Erie însoțit de trei adjuncți ai șerifului care au sosit la aproximativ 20 de minute după ce a început adunarea.

„Vă aflați pe proprietate privată. Plecați!” a strigat unul dintre proprietarii de afaceri inspectorului de sănătate. „Aceasta este o adunare privată! Este proprietate privată! Du-te și fă rost de un mandat! Nu ești dorit aici!”

Șeriful a început să-i țină prelegeri unuia dintre proprietarii de afaceri despre faptul că nu purta mască, la care proprietarul afacerii a răspuns: „Nu îți fă griji pentru sănătatea mea! Sănătatea mea nu este preocuparea ta!” Grupul a strigat în unison: „Ieșiți afară! Ieșiți afară! Ieșiți afară! – Nu ne vom conforma! Nu ne vom conforma!”

Curajoșii cetățeni i-au urmărit pe șerifi și pe inspectorul de sănătate în parcare și i-au somat să părăsească proprietatea: „Sunt naziști!”, a strigat unul. „Ia-ți mizeria comunistă în altă parte!”, a strigat altul.

În fața represiunii dezlănțuite de niște mici despoți aleși sau ne-aleși, nu numai că se poate și așa, ci acesta este răspunsul cuvenit.


Citiți și:
Covid a dus la o psihoză delirantă: oamenii au devenit opaci la orice gândire rațională
Coronascepticul, acest infractor periculos
Experţi împotriva isteriei COVID

 

yogaesoteric
16 ianuarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More