Propteaua supranaţionalelor – Liderul PMP Gelu Vişan dezvăluie secretul rezistenţei lui Kovesi la şefia DNA

 

„De ce sunt Soros şi prietenii lui atât de implicaţi, alături de supranaţionale, în apărarea lui Kovesi? Din două motive. Primul: pentru bani. Supranaţionalele care fură miliarde de euro anual în România sunt protejate de LCK. Aţi auzit de vreunul dintre şefii multinaţionalelor care să fie anchetat de DNA? Al doilea: pentru a crea instabilitate politică, condiţiile pentru «Maidan».”

Liderul PMP Gelu Vişan a dezvăluit, într-o postare publicată în data de 4 iulie 2017 pe pagina sa de Facebook, secretul supravieţuirii Laurei Codruţa Kovesi la şefia DNA, în pofida crizei majore de credibilitate prin care trece. Astfel, Vişan susţine că doctoriţa Kovesi beneficiază de susţinerea unor ONG-uri „bine plătite” din reţeaua construită de Soros, dar şi de sprijinul companiilor „supranaţionale”, ale căror interese şi profituri de miliarde de euro anual ar fi protejate de Kovesi în România.

În susţinerea acestor afirmaţii, politicianul invocă o întrebare la care orice persoană conectată la informaţie are deja răspunsul: „De când este LCK la conducerea DNA aţi auzit de vreunul, unul singur, dintre şefii multinaţionalelor care să fie anchetat de DNA? Vă spun eu, niciunul, iar eu am dat multe exemple de cât fură unii dintre ei, de la mafia medicamentelor până la mafia construcţiilor: o să mai vorbesc despre ele.”

Un al doilea motiv pentru care Kovesi beneficiază încă de o susţinere suficient de puternică pentru a-şi termina mandatul ar fi, în opinia lui Vişan, unul încă şi mai grav, şi anume acela de a crea instabilitate politică, mai precis condiţiile pentru „Maidan” – un scenariu al groazei pe care l-am văzut în urmă cu câţiva ani la Kiev.
Politicianul este de părere că lupta anticorupţie este, în acest scenariu, cel mai bun pretext pentru a-i învrăjbi pe români contra români, declanşând un conflict fratricid care slăbeşte puterea statală, făcând astfel loc jocurilor desfăşurate de structuri suprastatale pe care Vişan le numeşte „supranaţionale”.

Iată postarea publicată pe pagina de socializare de liderul PMP, Gelu Vişan:

„«Uniţi Salvăm Toată România!»
Ba o băgaţi în Groapă!
Mesaj către Rezistenţi!

În 2013 am avut curiozitatea să merg în Apuseni, în timpul manifestaţiilor «Roşia
Montana». Am prieteni acolo, petrec cât de mult pot, două-trei săptămâni într-un an, de peste 15 ani. Apusenii sunt un centru al Românismului, mă încarc de fiecare dată cu istoria unui Ardeal dus pe umerii fragili ai imaginii Crăişorului Munţilor. Niciun alt erou al nostru nu este mai prezent în sufletele românilor, mai invocat şi mai iubit decât Avram Iancu în ţara Moţilor. Moţii sunt uniţi, sunt, ca şi maramureşenii, urmaşii direcţi ai dacilor. Nu i-am văzut vreodată mai divizaţi decât în timpul manifestaţiilor împotriva Roşiei Montana. Am avut curiozitatea să aflu cum se desfăşoară aceste manifestaţii. Am aflat despre Uțiu, Goțiu şi alţi coordonatori ai protestelor. Am aflat, de exemplu, că ziua de protest se plătea cu 100 de lei, am aflat cum se dădeau banii, cine erau intermediarii. Îi vedeam după aceea pe liderii plătiţi cum se suiau la câte o tribună improvizată, urlau din toţi rărunchii «Uniţi Salvăm Munţii Apuseni!». Tot atunci am aflat cine dădea banii, pentru că erau împărţiţi zeci de mii de lei, în fiecare zi. Toţi mi-au spus că cel care era în spatele protestelor era George Soros; de ce? Din multe motive, dar cel mai important fiind acela că doreşte să preia exploatarea minieră de la Roşia Montana Gold Corporation.

După aceea i-am văzut pe o parte din manifestanţi în Cluj şi Bucureşti, cu acelaşi slogan tâmp: cum salvează ei totul pentru Soros şi gaşca lui. L-am regăsit pe Soros în discursul lui Donald Trump, în manifestațiile #Rezist (fix același nume) din America, dar si la #Rezistenţii francezi. De ce oare e personajul acesta, împreună cu mulţi alţii, aşa de implicat? Simplu: Pentru bani, e ceea ce în USA deja se ştie foarte bine: asaltul supranaţionalelor împotriva statelor naţionale. Soros şi prietenii lui şi-au construit o întreagă reţea de ONG-uri bine plătite în toată lumea, care ies în stradă împotriva Guvernelor, invocând chiar Democraţia.

De ce sunt ei la rândul lor atât de implicaţi, alături de supranaţionale, în apărarea lui Kovesi? Din două motive:
Primul: pentru bani (surpriză!) – Supranaţionalele care fură de rup în România, de ordinul multelor miliarde de euro anual, fiind protejate de Laura Codruța Kovesi: de când este LCK la conducerea DNA aţi auzit de vreunul, unul singur, dintre şefii multinaţionalelor care să fie anchetat de DNA? Vă spun eu, niciunul, iar eu am dat multe exemple de cât fură unii dintre ei, de la mafia medicamentelor până la mafia construcţiilor: o să mai vorbesc despre ele.

Să fim înţeleşi, mai ales pentru cei care au chef de exagerări: supranaţionalele au rolul lor în economia globalizată, dar trebuie să fie puse acolo unde le este locul: în interiorul economiilor naţionale unde activează, nu deasupra statelor, chiar dacă ele se cred suprastatale.

Al doilea: pentru a crea instabilitate politică, condiţiile pentru «Maidan», pentru a învrăjbi românii contra români, «Lupta» Anticorupţie fiind cel mai bun pretext; apărarea lui Kovesi devine astfel prioritară.

Cu tot sprijinul lui Soros, al Securităţii, al Statului Profund, zilele Laurei Codruța Kovesi la conducerea DNA sunt numărate, dintr-un singur motiv: Românii nu vor să se mai întoarcă la dictatură, au prins gustul Democraţiei şi Libertăţii.”


Citiţi şi:

Războiul pentru Justiție, printre beligeranți Klaus Iohannis cel șantajabil și Laura Kovesi, protectoarea corporațiilor din străinătate

Multinaţionalele din România sunt ineficiente pentru economie. Cum fraudează corporaţiile țara noastră

«Investitorii străini» se sustrag de la plata impozitelor prin ascunderea profiturilor fabuloase!
 

yogaesoteric
30 octombrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More