Psihoză în masă. Spitalele, pline de copii covid pozitivi, dar fără simptome

Propaganda și manipularea agresivă practicate de cei aflați la guvernare, prin intermediul mass-media, au avut un efect devastator. Speriați de ce au văzut la televizor și de ce citesc în presă, părinții au luat cu asalt spitalele și și-au internat copiii doar pentru că au ieșit pozitivi la testele covid, fără însă ca aceștia să aibă neapărat vreo simptomatologie.

Imaginile cu ATI-urile pline și tărgile cu pacienți pe holurile spitalelor, precum și ieșirile alarmiste ale unor medici care au zugrăvit un tablou al apocalipsei copiilor răpuși de covid au avut un efect cumplit asupra psihicului românilor.

Unii părinți au ajuns să se teamă de propriii copii și să evite să-i îmbrățișeze ca să nu ia cumva virusul, iar alții, cei mai mulți, au dat năvală în spitale ca să-i interneze doar pentru că au ieșit pozitivi la testul covid.

Medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu din București au confirmat faptul că unitatea era plină de copii cu covid, însă cei mai mulți dintre aceștia nu aveau niciun motiv real de internare.

Spitalul este plin de covid, dar asta nu înseamnă că sunt cazuri grave. Copiii au totuși o imunitate bună, dar mulți părinți vin cu ei la spital de frică, pe unii îi trimit medicii, tot de frică, alții vin ei, singuri, stau o zi, două și pe urmă pleacă la cerere. Toată lumea este speriată. Se fac internări doar pentru că acel copil are test pozitiv.

Oamenii vin speriați, agresivi, vor să se interneze, uneori stau 8 ore în unitatea de primiri urgențe până se eliberează un pat, deși nu este cazul să se interneze. Sunt oameni care nu mai ies din casă de frică, chiar și vaccinați.

Mass-media induce frica în conștiințele oamenilor și de asta se și panichează și vin la spital. Și vin la spital și stau lângă covizi, acolo, grămadă. Lumea este deja isterizată, că nu este atât de urâtă boala, cât este panica”, a declarat un medic pediatru de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București.

Complicațiile pulmonare, frecvente și înainte de pandemie

Pediatrii arată că și înainte de pandemie existau chiar foarte multe complicații pulmonare la copii, dar medicii reușeau să-i trateze, fără teama și presiunile de acum.

Pe de altă parte, cazurile grave de covid la copii, destul de rare, apar la pacienții tratați, care au deja alte boli, sau, câteodată, la nou-născuți, care nu au imunitate.

Înainte aveam pleureziile, aveam pneumoniile, acum nu mai sunt, au dispărut și a venit covid-ul ăsta, care are o grămadă de complicații pulmonare. Dar aveam și înainte, dar nu se speria nimeni dacă făceai o pneumonie, o pleurezie.

Anul trecut, s-au înregistrat în spital doar două pleurezii tot anul, când Spitalul Grigore Alexandrescu era plin de pleurezii (apă la plămâni). Faptul că au stat copiii mai izolați, că au stat în on-line, a micșorat numărul cazurilor.

Acum însă, în sezonul rece șau apărut și bolile clasice, că nu au dispărut de tot”, a mai precizat medicul pediatru de la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Acesta susține că sunt medici în București, și nu numai, care au tratat cu succes cazuri covid, dar le este frică să vorbească. Și asta pentru că reactivitatea sistemului este foarte periculoasă și agresivă, iar represaliile împotriva lor pot merge de la compromiterea imaginii acestora, până la concedierea din spitale.

Scopul, evident, este vaccinarea.

Citiți și:
Federația Pro Vita, semnal de alarmă față de vaccinarea copiilor: „Vaccinarea anticovid este cadoul otrăvit pregătit copiilor!”
Raportul risc-beneficii NU justifică vaccinarea anticovid a copiilor. Moderna recunoaște  durata protecției e necunoscută, în schimb pot apărea tromboze, miocardite și pericardite
Actorul Florin Zamfirescu, apel dramatic: Nu vaccinați copiii! Nu începeți cu nenorocirea asta!

 

yogaesoteric
4 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More