Șantajul oficialilor statului săvârșit împotriva cetățenilor săi nu poate fi asimilat consimțământului voluntar!

Nu constituie consimțământ voluntar la „vaccinare” – conform prevederilor legale naționale și internaționale – situația cetățeanului șantajat direct de oficialii statului cu diverse sancțiuni, multe dintre ele anulând inclusiv dreptul la viață:
• să rămână fără loc de muncă sau fără drept de practică;
• nu îi vor mai fi primiți copiii la școală
• nu mai are dreptul de a intra în spații publice, instituții, de a participa la evenimente culturale etc.;
• nu mai are acces la resurse și/sau servicii, inclusiv la cele medicale;
• nu mai poate circula pe drumurile publice, merge în vacanțe, în vizită la rude, prieteni etc.

Toate aceste amenințări grotești, șantaje, interdicții și restricționări sunt abuzive, inumane, incompatibile cu însăși viața și, pe cale de consecință, cetățeanul – devenit pacient de peste un an jumătate – este pus în situația de a alege între două alternative, ambele morbide:
1. a muri injectat;
2. este împins către suicid.

Falsele „alternative” puse de guverne la dispoziția cetățenilor Terrei se reduc în fond la una singură: MOARTEA!

De ce este somat cetățeanul cu moartea dacă gripa pentru care s-a oprit planeta are o rată de vindecare de 99,8%? Pentru că nu vindecarea omenirii este scopul, ci exterminarea ei! Serurile letale au fost create în 2015, gripa a reprezentat doar pârghia hidoasă prin care psihopații lumii își ating visul vechi al depopulării! Serurile letale au creat „gripa” și nu gripa a creat serul!

În aprilie 2020 au început să moară zeci de mii de oameni din cauza „protocolului covid” criminal impus de OMS și nu din cauza gripei! Aproape toate medicamentele utilizate în „schemă” erau la rândul lor în faza de cercetare/testare și priveau „vindecarea” de alte boli: malarie, sida, boli neurologice etc. Niciunul nu era specific virozelor! Ce aveau în plus?

1. Prețul: extrem de scumpe. Un „tratament OMS” costă 10.000+ euro;
2. milioane de „cobai” puși gratis la dispoziția criminalilor de către spitalele lumii, fără știința pacienților.

S-au introdus apoi testele PCR-RT! Tot la recomandarea OMS! Acest ong terorist a decis amplificarea probei de peste 40 de ori pentru a da un rezultat fals pozitiv (în cunoştinţă de cauză!) și astfel, dintr-o planetă plină de oameni sănătoși, am devenit brusc una plină de bolnavi asimptomatici! Și asta se datorează unui rezultat cunoscut dinainte ca fiind fals! Dar… ce nu face ong-ul criminal sponsorizat masiv de grupul eugeniștilor multimiliardari? Orice. Ne extermină până la 500 milioane!

Guvernele lumii, ministerele Sănătății, medicii, justiția sunt la rândul lor complici la genocidul planetar. Scuze anticipate celor puțini care au îndrăznit ori să facă pași în spate, ori să ne prezinte profesionist ce se ascunde în serurile letale. Așa am aflat că ele nu doar ucid, ci ne preschimbă în obiecte, lucruri ce aparțin proprietarilor de brevete (Gates & Comisia Europeană!) și din acest motiv drepturile și libertățile sunt suspendate sine die la nivel mondial! Obiectele nu se bucură de astfel de prevederi specifice exclusiv ființei umane!

De 6 luni se moare de la serurile letale, iar guvernele continuă șantajarea propriilor cetățeni! Numai în SUA au murit 900.000 post-injectare.

În Spania se moare post-injectare, similar în Marea Britanie, România, Madagascar, Australia, Franța, Israel etc. Degeaba! Nicio instituție autorizată nu s-a ridicat ferm în picioare să oprească genocidul orchestrat de ong-ul criminal al ONU, mituit regește de cei care sunt chiar proprietarii tiparniței de dolari!!!

Citiți și:
Ce conține vaccinul? Inclusiv Moartea!
Vosganian: „Vaccinarea nu mai are legătură cu pandemia, e marketing ca la Coca-cola”

yogaesoteric
22 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More