O asistentă medicală din New York afirmă că i s-a spus să nu mai raporteze vătămările provocate de injecția anticovid

Asistenta medicală Deborah Conrad a declarat într-o emisiune audio că, deși a observat o mulțime de reacții adverse la vaccinul anticovid-19 în camera de gardă în care lucra, i s-a spus să nu le mai raporteze la VAERS, sistemul oficial de raportare a reacțiilor adverse la vaccinuri al guvernului american, potrivit LifeSiteNews.

Conrad a fost invitată la The Sharyl Attkisson Podcast și a povestit prin ce a trecut după ce vaccinul împotriva covid a început să fie administrat la spitalul în care a lucrat timp de aproape două decenii.

Conrad a spus că, în lunile ianuarie și februarie, a văzut „atacuri de cord, cardiomiopatii, aritmii, cheaguri de sânge și embolii pulmonare” la pacienții care au făcut injecția la începutul campaniei de vaccinare.

În calitatea sa de asistent medical, Conrad ar fi raportat incidentele la VAERS. La început, ea a observat „doar câțiva pacienți” care prezentau ceea ce ar fi putut fi evenimente adverse asociate injecției anticovid. Apoi a văzut „cum veneau toți acești oameni”, așa că a început să își anunțe „șefii din administrație în legătură cu ceea ce se petrecea”.

Ea i-a spus gazdei emisiunii că administrația „nu a considerat că există motive de îngrijorare”. În cele din urmă, „secția de urgențe a început să sesizeze” creșterea numărului de pacienți post-vaccinare, iar colegii ei au început „să-i prezinte pacienți despre care să raporteze”.

Veterana din sistemul medical a adus la cunoștința administrației mai multe motive de îngrijorare, dar i s-a spus că „supra-raportează”, deoarece aveau impresia că ceea ce păreau a fi vătămări cauzate de vaccin nu ar fi fost, de fapt, provocate de vaccin.

Deși cauzalitatea nu este confirmată în mod explicit prin sistemul de raportare VAERS, nici nu se poate presupune că sunt raportate toate efectele secundare. De fapt, un studiu din 2010 a constatat că „mai puțin de 1% din vătămările provocate de vaccinuri” sunt raportate la VAERS, ceea ce sugerează că numărul real de decese și vătămări este semnificativ mai mare.

Sharyl Attkisson, gazda emisiunii, are o experiență profesională vastă în investigarea vătămărilor cauzate de vaccinuri. Ea i-a spus invitatei sale că „mi s-a cerut să acopăr probleme legate de vaccinuri despre care nu știam nimic, dar am aprofundat subiectul la CBS News.

Attkisson a mărturisit că, de-a lungul activității sale profesionale, a văzut dovezi de mușamalizare la începutul anilor 2000, pe când investiga relația dintre companiile farmaceutice și guvern.

Ea a adăugat că există medici care cred că „ar fi cazul să facă o anumită evaluare: «Este acesta un caz bun? Ar fi necesar să-l raportez?» Când, de fapt, este necesar a fi înregistrat fiecare eveniment advers apărut după vaccinare... Nu ține de medic să excludă ceva sau să spună ceva definitiv. Mai târziu, cineva va stabili dacă există un tipar al unor boli sau decese care ar putea fi legate de vaccin.”

Conrad a spus că a continuat să semnaleze conducerii tot ceea ce vedea, dar „au refuzat categoric să transmită vreo raportare”.

Deborah Conrad a fost informată că este cazul să „sprijine efortul de vaccinare”, deoarece „ei vor vaccinuri în fiecare braț”. Presiunea de a vaccina majoritatea populației lumii pentru a preveni îmbolnăviri grave în rândul celor care nu sunt în pericol, în primul rând – CDC raportează o rată de supraviețuire la infecții mai mare de 99,95% în cazul persoanelor cu vârsta sub 50 de ani – alimentează scepticismul față de motivele reale ale vaccinării.

De asemenea, ea i-a spus gazdei că afirmația potrivit căreia vaccinurile ar fi „100% sigure și eficiente” i s-a părut complet eronată. Bazându-se pe anii ei de experiență în domeniul sănătății, i se pare „pur și simplu… ridicolă, pentru că nimic nu este 100% sigur și eficient.

Deși Conrad nu a fost concediată oficial pentru atitudinea ei pro-transparență în ceea ce privește potențialele vătămări provocate de vaccinuri, ea a spus că de fiecare dată când „voia să vorbească despre asta… era cumva certată”. „Șeful ei direct” a făcut ca situația să fie „foarte incomodă”. În cele din urmă, a fost nevoită să renunțe la slujba ei din cauza cerințelor de vaccinare instituite în statul New York.

În încheierea interviului, ea le-a spus ascultătorilor că „nu este neapărat necesar să depindeți de un lucrător medical pentru a întocmi rapoarte VAERS, ci puteți să le trimiteți singuri, în cazul unui potențial efect secundar al vaccinului făcut de dumneavoastră. Potrivit lui Conrad, orice problemă post-vaccinare care ar putea fi legată de vaccin poate fi raportată la VAERS și aceasta nu este neapărat obligatoriu să se facă într-un anumit interval de timp.

Citiți și:
CDC recunoaşte în mod tacit că numărul deceselor cauzate de serurile experimentale covid este mai mare decât cel al tuturor vaccinurilor din ultimii 20 de ani LA UN LOC
Marea Britanie: Un raport „urgent” solicită încetarea completă a vaccinării covid. Agenția Medicamentelor deține dovezile că „vaccinurile covid-19 nu sunt sigure pentru utilizarea la om”
Un parlamentar finlandez avertizează guvernul că este vinovat de genocid pentru că a indus în eroare publicul cu privire la serurile experimentale covid

 

yogaesoteric
7 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More