Raportul american al extratereştrilor: China şi Rusia

Comunitatea serviciilor de informaţii americane declară, într-un raport foarte aşteptat înaintat Congresului şi publicat în 25 iunie, că nu există dovezi ale existenţei extratereştrilor, recunoscând totodată că zeci de fenomene observate de piloţii militari nu pot fi explicate, relatează AFP conform Agerpres.

Probabil că nu există „o singură explicaţie” pentru aceste fenomene, se arată în raportul publicat de Biroul Directorului Serviciilor Naţionale de Informaţii.

În prezent, nu dispunem de suficiente informaţii în bazele noastre de date pentru a atribui aceste incidente unor cauze specifice”, a adăugat acesta.

În acest raport care enumeră incidentele care au avut loc între 2004 şi 2021, serviciile de informaţii americane recunosc că nu au nicio explicaţie pentru peste 140 de fenomene. Dar toate informaţiile adunate rămân „în mare parte neconcludente”, spun ei.

Anul trecut, Pentagonul a făcut publice înregistrări video realizate de piloţi ai marinei americane care arată întâlniri în aer cu ceea ce par a fi OZN-uri. Unul dintre videoclipuri datează din noiembrie 2004, iar celelalte două din ianuarie 2015.

După decenii de secretomanie, Congresul a ordonat anul trecut executivului să informeze publicul larg despre activităţile unităţii din cadrul Pentagonului însărcinate cu studierea acestor fenomene.

Armata americană investighează dacă aceste fenomene sunt legate de ameninţări împotriva Statelor Unite.

Acceleraţia obiectelor filmate de piloţi şi capacitatea acestora de a-şi modifica direcţia sunt greu de explicat. Iar agenţiile de informaţii americane se tem că Rusia sau China testează tehnologii hipersonice, care se deplasează cu o viteză de 10 sau chiar de 20 de ori mai mare decât viteza sunetului şi sunt foarte manevrabile, potrivit unuia dintre oficialii americani citaţi de presa americană.

Așadar, Pentagonul nu confirmă, dar nici nu exclude posibilitatea existenței extratereștrilor.

Sunt o mulțime de Obiecte Zburătoare Neidentificate apărute de-a lungul timpului, a căror origine nu a putut fi stabilită”, spune raportul.

Specialiștii sunt de părere că cercetările este necesar să fie aprofundate.

Nu putem permite ca acest raport din 25 iunie să fie uitat într-o bibliotecă, undeva. Este necesar să lucrăm în continuare la el”, a declarat un specialist participant la efectuarea raportului.

Citiți și:
OZN-urile sunt reale şi nu sunt tehnologie americană, potrivit unui fost oficial al Pentagonului
Cum ar fi necesar să fie abordate fenomenele OZN. Pledoarie pentru o cercetare obiectivă
CIA a făcut publice toate documentele sale referitoare la OZN-uri. Cum le poți citi…

 

yogaesoteric
6 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More