Totalitarismul ideologiei trans

La fel ca toți oamenii zdraveni, mulți dintre cei care nu își exprimă public opoziția față de ideologia trans simpatizează cu dificultățile cu care se confruntă oamenii în viața de zi cu zi. Dar ei știu, de asemenea, că există diferențe biologice între bărbați și femei și că nu ajută pe nimeni să nege aceasta.

Știu că este greșit ca persoanele cu trup masculin să intre în competiții sportive pentru femei, în vestiare și închisori pentru femei.

Știu că limbajul este schimbat sub ochii lor. În „minunata” noastră lume nouă a incluziunii trans, bărbații pot deveni femei, în timp ce femeile născute astfel sunt denumite după orificiile și funcțiile trupești – ca menstruatori și proprietari de col uterin.

Cu toate acestea, mulți oameni care nu se simt confortabil cu aceste tendințe sunt reticenți să vorbească. Toată lumea a văzut hărțuirea la care poate duce chiar și cel mai mic de semn de întrebare asupra activismului trans.

Așa cum susține Helen Joyce într-un episod din The Brendan O’Neill Show, ideologia trans a reușit prin „plantarea de polițiști în capul nostru”. Ne face să ne temem să punem la îndoială afirmațiile care se fac, în cazul în care gândurile noastre așa-zis „impure” nu se aliniază ideologiei trans.

Negarea realității biologice provoacă un rău real. Este necesar să rezistăm acestui nou totalitarism.

Citiți și:
Activismul transgender insistă să rescrie legile
Spania: Noua lege trans și LGTBI va permite schimbarea sexului de la vârsta de 14 ani și fără un raport medical
Ideologia woke conduce spre un sistem totalitar și formează un nou tip de gulag, spune scriitorul Rod Dreher

yogaesoteric
26 noiembrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More