Războiul Big Pharma împotriva copiilor noștri: 1 milion de copii americani cu vârsta sub 6 ani iau ZILNIC medicamente psihiatrice

 

În Statele Unite, 1 milion de copii cu vârsta sub 6 ani iau medicamente psihiatrice. Acest număr este deosebit de îngrijorător, având în vedere efectele adverse înfricoșătoare și ineficiența unui mare număr de medicamente dăunătoare de acest tip.

Unul din șase americani iau în general anumite tipuri de medicamente din această categorie. Totuși, copiii sunt acum ținta Big Pharma, din dorința de a face bani și nu din preocuparea pentru însănătoșirea lor.

Comisia pentru Drepturile Omului în domeniul Sănătății Mintale atrage atenția asupra acestui fapt îngrijorător.
Potrivit Natural News, aproximativ jumătate din acești copii au între 4 și 5 ani și un număr neverosimil de 274.804 sunt mai mici de un an. Da, ați citit bine: bebelușilor le sunt administrate medicamente psihiatrice. Numărul crește pentru copiii cu vârsta între 2 și 3 ani – 370.778.

Datele IMS Health arată că situația se agravează pe măsură ce copiii cresc: 4.130.340 de copii cu vârsta între 6 și 12 ani iau anumite tipuri de medicamente psihiatrice.

Ați putea presupune că majoritatea cazurilor o reprezintă copiii care iau medicamente prescrise pentru ADHD, știind cât de obișnuită este această abordare în zilele noastre, dar în realitate ei sunt doar o mică parte – 1422 de copii cu vârsta mai mică de un an și doar în jur de 181.000 de copii cu vârsta între 4 și 5 ani iau medicamente pentru ADHD.

Cea mai mare categorie de medicamente psihiatrice prescrise copiilor pare a fi cea împotriva anxietății. În jur de 227.132 de bebeluși sub un an și aproape 248.000 de copii cu vârsta între 4 și 5 ani primesc aceste medicamente. Bebelușilor le sunt administrate medicamente pentru probleme mintale înainte de prima lor aniversare.

Dar situația este și mai gravă. Experții cred că aceste estimări sunt de departe incorecte și numărul real ar fi mult mai mare, datorită tendinței doctorilor de a recomanda medicamente psihiatrice fără rețetă. Această practică riscantă implică prescrierea unui medicament pentru tratarea unei boli pentru care nu este indicat, iar consecințele pe termen lung ale acestei abordări sunt complet necunoscute.

„Când adulții aleg să ia medicamente psihiatrice, o fac în multe cazuri pe baza unor sfaturi, dar este alegerea lor de a o face. Copiii, pe de altă parte, sunt lipsiți de capacitatea de a cunoaște și înțelege pe deplin impactul acestei alegeri asupra vieții pe termen lung, iar acest fapt reprezintă în fond medicație forțată. Știm deja că mulți doctori beneficiază de stimulente pentru a determina tinerii să înceapă să ia aceste medicamente, dar de ce sunt părinții atât de dispuși să execute? Mulți dintre ei iau și ei medicamente psihiatrice, desigur. De fapt, a devenit practic un mod de viață în SUA și multă lume consideră aceste medicamente inofensive.

Efectele adverse ale acestor medicamente nu sunt de luat în râs totuși, medicamentele contra anxietății, antidepresivele și antipsihoticele sunt corelate cu infarctul, psihoza, gândurile de sinucidere, diabetul, atacul cerebral, nebunia și moartea subită. Ca și cum nu era destul de grav, la acestea se adaugă și faptul că multe din împușcăturile în public din ultimii ani
au fost săvârșite de tineri care luau aceste medicamente!
Astfel că nu doar copiii riscă să moară atunci când iau aceste medicamente, dar ei ar putea de asemenea să ia cu ei în lumea de dincolo o clasă întreagă sau un cinematograf.” – Natural News


Citiți și:

Studiu: Medicamentele Marii Industrii Farmaceutice sunt corelate cu 90% din atacurile armate din școlile americane

Medicamente ce sunt periculoase

 

yogaesoteric
24 martie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More