Războiul lumilor!

Lumea lui România Educată a intrat în război deschis cu lumea noastră. Sau mai bine zis, cu lumea copiilor. De ce? Pentru că a început școala. Care școală? Aia de nu se mai face de trei ani.

Vă imaginați că sunt școlari care au intrat în clasa pregătitoare în 2020 și acum intră în clasa a II-a fără să fi mers firesc în bancă nici măcar o zi? Doar maltratați și terorizați?

Elevi care în 2020 erau clasa a IX-a și acum intră în clasa a XI-a fără să fi avut o zi de liceu autentică?

Ce înseamnă toată nebunia asta? Pentru care motiv se permit aceste orori? Există studenți care sunt în depresie adâncă, de unde nu-i mai scoate nimeni?! Dorința lor este să aibă o singură idee pe care să o vândă pe milioane de dolari și să ajungă ca Bezos?! Nu? Să știți că există! Mulți! Modelele de carton, gen Bezos&Comp. sunt la ordinea zilei printre studenții noștri. Pentru că din fața computerului, într-o lume virtuală, ei nu mai pot face distincție între realitate și iluzie. Între omul autentic antreprenor și niște instituții de forță ce au drept interfață niște nume. În toată lumea.

Pentru că mizeria numită „școală online” a distrus simțămintele, comunicarea reală, prieteniile, dorințele și mai ales educația. Adică, a distrus viitorul unor generații pe mulți ani de aici înainte. Fără nicio șansă de a-și mai reveni vreodată! Vor rămâne amputați sufletește pe viață pentru că în anii cei mai frumoși ai vieții lor, cineva, adică statul prin reprezentanții săi, le explică că ei nu știu exact ce sunt: fete sau băieți! Sau genul fluid. Nu se discută despre tragedia pe care generația aceasta o trăiește. Se discută doar despre ce se simt ei că sunt! Frumos, nu?! S-ar cuveni să fiți mândri că sunteți părinții acestor generații?! Și că voi ați permis să se petreacă asta. Din lașitate!

Vă uitați și voi la elevii de pe stradă? Le vedeți privirile rătăcite și comportamentul năucitor? Nu mai realizezi ca om normal, care e elev de gimnaziu și care este de liceu. Toți au aceeași ținută! Cu privirea ațintită într-un telefon, cu frezele fistichii și cu limbaj de centură. Fetele mai abitir decât băieții! Nu vă pune pe gânduri? Ele sunt viitoarele mame ale acestui neam. Ei sunt viitorii tați, viitoarele presupuse modele ale pruncilor ce se vor naște. Te îngrozești de ce urmează. Pentru ei.

Noi ăștia adulți ne merităm soarta pe deplin. Am ales fiecare cum să trăim: oameni liberi sau sclavii minciunilor. Merităm cu vârf și îndesat ce urmează.

Generațiile României Educate și ale miniștrilor săi, de la „pepsiglas” până la acel personaj cu clapetă la mâneca cămășii, când își primea grămăjoarele sublime, sunt sortite unor ani de cadavre vii. Atât a înțeles un profesor ratat cu șase case din educație. Acestea au fost ordinele primite pe care el le-a executat fără nicio clipire. După el potopul! Nu are nimic de pierdut. Niciun suflet! Dar noi? Dar pruncii neamului?

Expuși unei exterminări emoționale repetate, amenințați cu viitorul digital, vor deveni niște numere ale unor psihopați ce au fost girați de noi toți prin tăcere și supunere. Ei sunt prea mici ca să se poată apăra sau pentru a înțelege că răul are fața școlii! Și al celor ce au permis ca el, răul, să capete puteri nebănuite.

Datorită tăcerii noastre, a tuturor, vor deveni niște numere, atârnate ca niște plăcuțe de identificare după o abandonare totală și predare, într-un război pe care nici măcar nu l-au dus. Ei. Doar părinții! Pentru libertatea copiilor lor.

Astfel vom avea o bibliotecă în care le putem atârna deja plăcuțele de identificare, identică cu cea din Chicago! Biblioteca viitorului acestui neam. Asemănătoare bibliotecii plăcuțelor celor ce și-au pierdut viața în războiul din Vietnam! La fel de absurd ca și războiul de care vorbeam la început!

Al lumii lor, împotriva lumii noastre.

Autor: Zoe Dantes

Citiți și:
Ministerul Educației este somat oficial să retragă proiectul de lege anticonstituțional „România Educată” ‒ un atac la interesul superior al copilului prin subminarea autorității părintești până la anularea acesteia
Sorin Cîmpeanu: Școala online impusă a fost o catastrofă educațională în toate statele din lume

 

yogaesoteric
27 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More